Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro jutro kolumboAl psuje ona Debra...
slazem se10. epizoda odlichnaaaaaaaaaa...
a tek 11.
ae dajte neko mishljenje za finale? shta se sledece deshava?
Šta fali 3. sezoni ?Po traileru za 12. epizodu izgleda da ce ga debra otkritiili ce ga debra spasti od nekog pa su ovaj trailer samo namontirali kao laznu nadu
Ova serija me stvarno odusevila,pogotovu posle sramne 3. sezone mislio sam da se nikada nece popraviti,ali eto zajebao sam se![]()
po TVOM MISLJENJU.meni recimo jeste
Zao mi je sto je Lumen otisla. Ocekivala sam nekako da ce ostati zajedno happily ever after, ali dobro....Bar nije klise, i ostavlja uvek materijala za neki novi preokret u sledecoj sezoni. Hoce li uopste biti sledece sezone?
![]()
ada cush...bice i 11 sezona kako su krenuli...Zao mi je sto je Lumen otisla. Ocekivala sam nekako da ce ostati zajedno happily ever after, ali dobro....Bar nije klise, i ostavlja uvek materijala za neki novi preokret u sledecoj sezoni. Hoce li uopste biti sledece sezone?
![]()
boli te uvo,ionako ce veliki brat brzo...opet pauzaaaaaaa![]()
boli te uvo,ionako ce veliki brat brzo...![]()
of kors,josh kad znamo da ce bit sexa u enormnim kolicinama,pa josh super-zanimljiva gostovanja u studiju,razni servisi tipa-saznajte sa kojim likom u kuci ste najslicniji,da li se radisha olaksao u lavoru ispred kuce,etc...kakav crni dexter,i dont give a **** bout that!
Sa bas su komicni . Ja najvise volim da gledam kad se svadjaju![]()