Dexter

Zadnja scena 12 epizode 4 serijala me je sokirala.Jedva cekam 5 serijal koji izlazi tek u septembru 2010 godine.Prilicno dugo ce se cekati ali sta da se radi.Necete moci da verujete kako ce se zavrsiti 4 serijal kad budete gledali jer se razlikuje od zavrsetaka svih prethodnih serijala.

Mislim da nisu pogrešili sa šokantnim završetkom, bilo je krajnje vreme z:mrgreen:
Rita je postala krajnje zamoran i suvišan lik.
Biće zanimljivo videti u kom pravcu će se sada razvijati peta sezona.

Znaci kraj cetvrte sezone je je.beno fantastican!!!!
Serija razbija, mislio sam da ce poslije onako slabe trece sezone sve da podje naopako ali cetvrta s. je iznenadjujuce odlicna.

Pratim na fox crime 4. serijal, ali tek su sad stigli do epizode kad on gleda život kakav ima Trinity. Dobra serija:ok:
Zašto nije odmah ubio Trinity, čemu odugovlačenje?

Jedan od razloga zašto je odugovlačio da ga ubije (što će se kasnije ispostaviti kao velika zabluda i greška) je i to što je mislio u početku da od njega može da nauči kako da živi sa svojom potrebom u okviru porodice. Dekster je smatrao da je nemoguće imati i jedno i drugo, bio je ubeđen da je Triniti neki samotnjak i iznenadilo ga je saznanje da i on ima porodicu i da je društveno angažovan.

meni najslabija sezona dosad...sezona je odlicno pocela,poslije su je usrali sa dosadnom debrom-koju sam obozavao,ulltra-high dosadnom ritom-super sto su je roknuli,i jebenim ljubavnim parom angel&maria (mis'im WTF!?)...cak su i masuku uspjeli da upropaste...onda apsolutno nepotrebna novinarka/nimfomanka koja je iskoristila policajca/pacenika da pomogne ocu koji je ne *ebe 2% ,sto ce im ono?...nije to dexter na koji sam navikao...bzv totalno...jedino je kraj bio havarija mozga...

Glumac Majkl Si Hol, koji igra glavnu ulogu u seriji "Dekster", podvrgnut je terapiji za lečenje raka, rekao je portparol glumca.

"Imao sam sreće da mi je bolest otkrivena u izlečivom stadijumu. Zahvaljujem lekarima za njihovu stručnost i brigu", naveo je 38-godišnji Holl. Njemu je otkrivena Hodžkinova bolest - kancer limfnog sistema. Bolest se smatra izlečivom, uz prognozu potpunog oporavka.

Portparol je rekao da se Hol oporavlja i da će nastaviti sa terapijom. Prema njegovim rečima, glumac će se u toku godine vratiti snimanju pete sezone serije "Dekster".

Zelim mu brz oporavak i radujem se 5 sezoni.Fenomenalan glumac koji zasluzuje nagrade i priznanja.John Litghow i on su prikazali glumacko umece u punom sjaju u 4 serijalu.

Pre neki dan sam zavrsila sa 4. sezonom. Odlicna je serija, jedva cekam nastavak!
Inace, knjige sam procitala odavno (osim trece) a seriju nisam htela da gledam jer sam mislila da je shit u odnosu na knjige. Prevarila sam se.. :D

Otisla ja danas u Delfi knjizaru da pitam dal imaju treci deo Dextera i svi me gledaju belo, niko ne zna sta je to. Na kraju su jedva nasli u nekom prasnjavom cosku. AAAAAAAA

Back