Dexter

ja sam cuo samo za dvije,ne znam,moguce je da ih ima vise,nijesam se bas informisao preko neta,drugarica mi je to pomenula nedavno kroz pricu u vezi knjiga,ja nijesam ni znao da ih ima niti da je serija radjena po knjiGi ;)
'John Lithgow ?!
On često igra psihopate u filmovima.'

ili u serijama,sjecas se dika solomona??? ;)

Ti si pročitao knjigu?:)
Koliko je povezana sa serijom?

Na Vikipediji piše da postoji 4 knjige a planira se još jedan nastavak 2011:
Darkly Dreaming Dexter (2004)
Dearly Devoted Dexter (2005)
Dexter in the Dark (2007)
Dexter By Design (2009)

Da,pročitao knjigu,nisam ni znao da serija postoji,kasnije mi je rekao drug. :)
Dremljivi demon Dekster - Džef Lindsi - Portalibris - Copyright 2005 za srpsko izdanje.
Znači,ova prva koju si navela.
Ovaj, seriju sam gledao , ali onako, gledam epizodu - pa posle dosta vremena pogledam opet ( imam retardiranu kablovsku na kojoj čas ima FC, čas nema :confused: ) , stoga nisam baš siguran da li mogu da ti odgovorim..

Znam samo da sam bio oduševljen knjigom, bukvalno gutao stranice, a posebno me oduševio kraj.

Upoznajte Dekstera,uljudnog vuka u jagnjećoj koži... Čudovište koje se ježi na pojavu krvi...Dopadljivog serijskog ubicu koga ćete voleti zbog njegovog zlatnog pravila : on ubija samo nevaljalce.

serija je genijalna,kao sto sam i predosjetio poslije prve epizode,totalno sam se navukao,i vjerovali ili ne vec sam progutao bukvalno vise od pola druge sezone,tj.na osmoj sam ep.finale prve sezone...:worth::worth::worth::worth::worth: ,poslije onakvog finala carnivale-a mislio sam da necu vidjet nista bolje,ali ovo sinoc...:eek: ,ljudi,ko nije odgledao ovu seriju pod hitno neka to ucini,veliki sam fan losta,ali me ako mi vjerujete totalno zabolje uvo za epizodu koja ce danas bit dostupna,zurim da odgledam dextera jer je i serija a i sam lik nesto...ponestaju mi rijeci stvarno...

upravo završih sa trećom sezonom.potpuno se slažem.definitivno jedna od najboljih serija ikad(ne preterujem) ako ne i najbolja :worth:
kad će 4.sezona?ja vido na imdb valjda u septembru se snima ali video sam kao neke glasove za 1. epizodu 4.sezone,kako je to moguće,jel već izašla?:confused:

upravo završih sa trećom sezonom.potpuno se slažem.definitivno jedna od najboljih serija ikad(ne preterujem) ako ne i najbolja :worth:
kad će 4.sezona?ja vido na imdb valjda u septembru se snima ali video sam kao neke glasove za 1. epizodu 4.sezone,kako je to moguće,jel već izašla?:confused:
to je PREAIR,a to znaci:
'To znači da su novinari/tv kritčari dobili dvd da vide kako će serija izgledati... te će onda onda oni uz 1000 dolara napisati da je neki film/serija dobra.'
copy/paste

Gledala sam i ja juče...
Mislim da je epizoda ok;Dexterov unutrašnji konflikt kako da izbalansira porodični život sa svojom mračnom potrebom. :per:..je ok tema...valjda...ali ga preteraše već u prvoj epizodi jer se osim njegove unutrašnje borbe ništa bitno nije dešavalo...ali dobro, to je tek uvodna epizoda, valjda će u narednim više vremena posvetiti razvijanju lika novog ubice "Trinity", pošto su mi to bili najzanimljiviji delovi u epizodi.
I naravno, saobraćajna nesreća na kraju i nije neki klifhenger, pošto već znamo da Dexter neće sigurno poginuti.
Meni bi bilo najzanimljivije kada bi Debra konačno otkrila Dexterovu tajnu, pa makar i u poslednjoj epizodi ove sezone.

Gledala sam i ja juče...
Mislim da je epizoda ok;Dexterov unutrašnji konflikt kako da izbalansira porodični život sa svojom mračnom potrebom. :per:..je ok tema...valjda...ali ga preteraše već u prvoj epizodi jer se osim njegove unutrašnje borbe ništa bitno nije dešavalo...ali dobro, to je tek uvodna epizoda, valjda će u narednim više vremena posvetiti razvijanju lika novog ubice "Trinity", pošto su mi to bili najzanimljiviji delovi u epizodi.
I naravno, saobraćajna nesreća na kraju i nije neki klifhenger, pošto već znamo da Dexter neće sigurno poginuti.
Meni bi bilo najzanimljivije kada bi Debra konačno otkrila Dexterovu tajnu, pa makar i u poslednjoj epizodi ove sezone.
ja se tome nadam od trenutka kad sam poceo pratit 'omiljenog serijskog ubicu' :mrgreen:

treca je zesce sranje! ali zato cetvrta mnogo obecava :P

E j.bg sutra gledam,nadam se da grijesis;)

Kakva god da je ne moze biti losa kad je on tu

dexternm.jpg

Genije:cool:
Zna li ko ima li gdje da se kupi na DVD-u svaka sezona?

@DeMeNtOr

Ma treća sezona uopšte nije "žešće sranje", uostalom videćeš i sam. ;)
JImmy Smits ima fantastičnu ulogu - Miguel Prado, čiji odnos sa Dexterom je u fokusu.
Meni je ipak i dalje prva sezona najbolja, ali treća je sasvim solidna (kao i druga).

anyway,nova sezona (prve 4. epizode) je krenula fenomenalno...:worth: John Litgow je legenda

Slažem se,
Treća epizoda mi je bila malo slabija, ali zato četvrta - odlična! Jedva čekam sledeću da vidim kako će se nastaviti...

Malo mi je krivo što je Lundy verovatno mrtav, bio je zanimljiv lik, a i oduvek sam mislila da je nekako "nanjušio" Dextera i super mi je bila dinamika njihovog odnosa.
Sada će se Dexter i Trinity verovatno susresti, zbog Deb.Mora biti uzbudljivo...:D

Slažem se,
Treća epizoda mi je bila malo slabija, ali zato četvrta - odlična! Jedva čekam sledeću da vidim kako će se nastaviti...

Malo mi je krivo što je Lundy verovatno mrtav, bio je zanimljiv lik, a i oduvek sam mislila da je nekako "nanjušio" Dextera i super mi je bila dinamika njihovog odnosa.
Sada će se Dexter i Trinity verovatno susresti, zbog Deb.Mora biti uzbudljivo...:D

pa ako je Lundy mrtav,verovatno je i Deb mrtva :think:

aj nemojte pisati žutim slovima,ispašćU mi oči :lol:
pa nzm,nekako mi logicno da il su oboje zivi,il oboje mrtvi...nema smisla jedan d'umre a jedan da preživi :think: jedva čekam 5. epizodu:worth:

Back