Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
Da vidimo da li vise volite plave ili crne , naravno svetlo smedji ulaze u plave a tamno smedji u crne.
GLASAJ SAD !
GLASAJ SAD !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
vila_raviojla:Ma nije bitno samo da je mlad ,plodan , zgodan pa je i neophodan)))
ma pitajte FATU nije istina za crnce...Lord of Chaos:....sto nas dovodi na temu crnaca?![]()
Lord of Chaos:O crncima nemam sta da kazem, osim vec poznatih neproverenih stereotipa, to bi trebalo pitati neku curu koja ima iskustva sa njima....![]()
Lord of Chaos:Hehehehehehehehehe, pa 'ajd' da vam nadjem....![]()
Pa neznam da li iz inata ili onako natenaaane ceo danLord of Chaos:Znaci, cale, da im nadjem jednog da ih 'ebe iz inata?![]()
Ma neeeee , mi to da vas spasemo od crnacaGazdarica:A vi se to nudite za slobodnu upotrebu...???
Lord of Chaos:Cale, ti si pravi lider, za tobom sam spreman i na jato ovih nasih ribica....![]()
Stari Lisac:Ma neeeee , mi to da vas spasemo od crnacaGazdarica:A vi se to nudite za slobodnu upotrebu...???eh ko zna sta bi bilo , taman smo se navikli na vas
![]()
Bojim se da nam se ne bi vratileheheh u pocetku verovatno boli , ali covek se navikne na sve
![]()
Nisamvila_raviojla:Stari Lisac:Ma neeeee , mi to da vas spasemo od crnacaGazdarica:A vi se to nudite za slobodnu upotrebu...???eh ko zna sta bi bilo , taman smo se navikli na vas
![]()
Bojim se da nam se ne bi vratileheheh u pocetku verovatno boli , ali covek se navikne na sve
![]()
Jeli Lisac, a kako bi ti znao da li boli, mislim jel si probao?))))