A šta fali romantičnim i u krevetu divljim muškarcima? Ništa naravno!
P.S. Ovo je provereno u praksi :wink:
P.S. Ovo je provereno u praksi :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
I da naglasim - bez uvrede za one koji se stvarno furaju na to.
pa...kad bi se za promenu odmakla malo od ogledala i objektiva foto aparata mozda bi i uspela da ukapiras razliku izmedju romanticnog muskarca i kretena...
4) Ostalo – Saosecajan. Brizan. Trudi se da devojci bude lepo sa njim. Nije sebican i razmislja o njenim potrebama i osecanjima. I moze, ako je to potrebno, ponekad da oprosti njenu nervozu ako je drma PMSTuzni_patak:3) Onaj koji je osecajan, osetljiv, sanjar , idealista
4) ostalo
I nemojte da mi navodite frazu (ili ne frazu) onaj koji
ima sve to, posto je naveden najnaglaseniji kriterijum
znaci samo jedna tacka gore navedena da bude izabrana.
Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
vaga55:Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?a možeteli vi nešto iz ljubavi...a da ne udarate recke...i da se ne hvalite u društvu
![]()
Tuzni_patak:vaga55:Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?a možeteli vi nešto iz ljubavi...a da ne udarate recke...i da se ne hvalite u društvu
![]()
Ne može Vago....
Probao sam , ali moram da udarim recku ili na srcu ili na duši....Ili volim ili uživam .....
D i v lj e naravno 8-).DEVOJKE , VOLITE LI ROMANTICNE I U KREVETU DIVLJE MUSKARCE ?
...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?