Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
vila_raviojla:Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
Samo ta varijanta i dolazi u obzir, ko jos voli nekog mracnog i nadrndanog ili siledzijski nastrojenog tipa.
Kad se sretnem sa takvima , bude sve najgore u meni tako da to ne moze da opstane ni u kom slucaju.
Ja sam za onu varijantu: kakav si prema meni takva sam i ja prema tebi.
Stari Lisac:vila_raviojla:Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
Samo ta varijanta i dolazi u obzir, ko jos voli nekog mracnog i nadrndanog ili siledzijski nastrojenog tipa.
Kad se sretnem sa takvima , bude sve najgore u meni tako da to ne moze da opstane ni u kom slucaju.
Ja sam za onu varijantu: kakav si prema meni takva sam i ja prema tebi.
Heh Vilo slozices se da mnoge curice gaje bas takve tipove...ljute na ceo svet a i na sebe same.Nista lepse nego kada se dvoje ljudi dobro kapiraju.
bunt??????BEOGRADJANKA '89:Licno me loze veoma,veoma buntovni muskarci!!!
Romanticne dusice ne podnosim,jer me podsecaju na gej deckice!!!
A ti si profesor srpskog??? Nemoj mi reci da nisi!!!goodday:bunt??????BEOGRADJANKA '89:Licno me loze veoma,veoma buntovni muskarci!!!
protiv koga,chega-genitiv (nije sluchajno gen prefix)
ali pripisacemo to tvojim godinama :wink:
E da,izvini u pravu si!!!BEOGRADJANKA '89:A ti si profesor srpskog??? Nemoj mi reci da nisi!!!goodday:bunt??????BEOGRADJANKA '89:Licno me loze veoma,veoma buntovni muskarci!!!
protiv koga,chega-genitiv (nije sluchajno gen prefix)
ali pripisacemo to tvojim godinama :wink:
apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
I da naglasim - bez uvrede za one koji se stvarno furaju na to.
iluzionista:Dobro pitanje... Svaka cast.
Sve je to samo zbog Balkanskog mentaliteta. Ali, one koje traze svog Balkanca, nikad nece saznati sta propustaju.
Balkanske devojke imaju taj stav prema siledzijama. Uostalom, one se kondiciraju u ranom detinjstvu za to. Uce ih modelu muskarca siledzije. I sta onda? Ako se ponasas kao siledzija, onda si pregrub. A ako se ponasas kao romanticar, onda si premlak. Neodlucnost je avet Balkanskih devojaka...
anakin:apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
pa...kad bi se za promenu odmakla malo od ogledala i objektiva foto aparata mozda bi i uspela da ukapiras razliku izmedju romanticnog muskarca i kretena...
...draga moja, ROMANTICAN MUSKARAC!apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
Da...prosr.ala se samo takokojote:...draga moja, ROMANTICAN MUSKARAC!apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
'ajde, odma' se budi i reci mi, sta ja to BUDIM U
TEBI?!
P.S. Mene nisi uvredila. Nisi ni "one koji se"...
Nesto si, ipak, uradila...
Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
Allexandrra:Stari Lisac:...znam vecina ce izabrati odgovor da .ALI iskreno da li mozete da zivite sa nekim ko je prema vama nezan i dobar a da to nikada ne iskoristite na pogresan nacin ?
Naravno da je to najbolja kombinacija, svakako govorim o sebi. Ali, niko nije savrshen, pa i takvi chine greshke, kao, uostalom i devojke/zene koje su sa njima. Znamo da ne postoji NIKAD (..."ne iskoristite na pogresan nacin")
Pod ovim "nezan" ne podrazumevam mlakonju ili nesto slicno. Jako prija neznost u pravim trenucima, posto smo vec u naslovu rekli gde je pozeljno da budu "divlji" :wink:
kojote:NARAVNO da je ovo pitanjce - temica u kojoj se najbolje snalaze prave... :wink:
NARAVNO da je NJU temirao pravi STARI LISAC... 8)
Alo, žene, žene ! Polako ! Mojne ovde na muškom forumu kose da počupate !anakin:apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.
pa...kad bi se za promenu odmakla malo od ogledala i objektiva foto aparata mozda bi i uspela da ukapiras razliku izmedju romanticnog muskarca i kretena...
anakin:apotekarka:Bez namere da nekoga etiketiram, kod mene romantičan muškarac odmah budi asocijaciju na folirante, pseudointelektualce, mlitavce,potcenjivače ženske inteligencije i smarače.