... DEVOJKE volite li KLASIKU, ili ne.....

zavodljiva1976:
NOclasic:
ZMAJOLA:
zavodljiva1976:
[Izgleda da se covek josh nada(pa nemo to da mu uskratish),znash ono i corava koka nabode... :lol:

A da se mi igramo jedne igrice gde cu ja biti corava koka a ti zrno?? :wink: :twisted:
A da ti,malo za promenu,upotrebis desnu ruku(ili levu,zavisi koju upotrebljavas za te stvari),a? :evil: :evil: :evil: :evil: :P
Bice da je obe izlomio od prevelike uporabe,pa je sad zato vrlo neurozan :lol:

ZMAJOLA:
zavodljiva1976:
NOclasic:
ZMAJOLA:
zavodljiva1976:
[Izgleda da se covek josh nada(pa nemo to da mu uskratish),znash ono i corava koka nabode... :lol:

A da se mi igramo jedne igrice gde cu ja biti corava koka a ti zrno?? :wink: :twisted:
A da ti,malo za promenu,upotrebis desnu ruku(ili levu,zavisi koju upotrebljavas za te stvari),a? :evil: :evil: :evil: :evil: :P
Bice da je obe izlomio od prevelike uporabe,pa je sad zato vrlo neurozan :lol:

UHHHHH, jezik pregrizla..... Inace volim da menjam. Cas levu, pa cas desnu :twisted:

STIJA:
Moja drugarica i ja upravo čitamo tvoju priču :shock: .Možemo da ti kažemo da je zanimljivo,ali fali malo "akcije"!Bitno da vam je bilo lepo,a što nas hvata kriza,koga to briga!Devojke sa Ceraka! :P!Puno pozdrava od nas!!!Moramo da i mi pokušamo takvu akciju,kao Goca i Maja! :lol:

Znao sam ja da treba verovati u "mladji narastaj". Devojke sa Ceraka, ljubim vas i samo napred! Uz vas sam :wink:

Back