gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Драге форумашице колико је ово истина? И да ли је ово истина? Да ли је то од девојке до девојке или већина девојака ипак воли мужевне и тониране момке? Да ли нпр волите билдере?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи боље бити мршав ил деб'о? Ко што је боље бит пијан него стар?Ne vole
Је л су мишићи на мушкарцу = облине на жени? Тако би ваљда било логичноМишићи су плус.
Шлаг на торти.
А крупан а мишићав? Онај који гања масу?Krupan
Шарм је увек најбитнији. Бар код већина девојакаRekao bih da nije uvek istina...bar po mom iskustvu,bitniji je sarm
Је л су мишићи на мушкарцу = облине на жени? Тако би ваљда било логично
Ја чекам девојке, занима ме из прве руке... А не нека тамо нагађањаEto, muškarci znaju šta žene vole, samo se oni oglašavaju![]()
![]()
То ми је и мајка говорила кад сам био млађи... Када би ме саветовалаmsm da ne vole one baš nabildane nego ovakve kao ja npr... umerenu neku verziju
Да скроз се слажем. Јако има смисла ово за одлучност и посвећеност. Врло су то похвалне особинеХм...може да буде, али је мало компликованије.
Ако неко има мишиће, значи да је дисциплиновано и вредно и систематично радио на нечему. На мишићима.
Доктор наука је дисциплиновано и вредно и систематично радио на науци.
Бизнисмен је дисциплиновано и вредно и систематично радио на бизнису.
То су похвалне особине за једног мушкарца. А да ли ће да буде дисциплинован, вредан и систематичан у овој или оној области, није толико битно, битно је да има те особине. Претеривање у буџењу изгледа је женама непривлачно, јер онда испада да он више брине о свом изгледу него она. А ваљда је нормално да жена више брине о свом изгледу. Ако претерује, преузима њену улогу.
Опет, од мушкарца се тражи да буде прави мушкарац. Доминантан. На који начин ће то постићи, да ли ауторитетом, физичком снагом, положајем у друштву...може да буде било која од тих области.
А и плус је у сексу кад је згоднији. Није пресудно, али јесте плус.
Možeš da čekaš.Ја чекам девојке, занима ме из прве руке... А не нека тамо нагађања
3 сата недељно, па шта је овај јео, зграде? Је л био на нечему?
Ма нека, има свако право да претпоставља из свог искуства. Но мене занима шта ти мислишMožeš da čekaš.
Ne mogu da dođu na red od sveznalica.
ne brt nego je imao program neki3 сата недељно, па шта је овај јео, зграде? Је л био на нечему?
3 сата недељно, па шта је овај јео, зграде? Је л био на нечему?
Да, само не знам шта је све стизао да уради за та 3 дана. Мада, да је радио згибове, пропадања, вежбе које погађају више мишића, то је добитна комбинацијаne brt nego je imao program neki
uglavnom sat vremena pon, sat sreda i sat petak..
ali u tih sat vremena se pokida na max..
Švarceneger i ostali se cimali po 3 sata 6 dana sedmično a on 3 sata ukupno.. car..
Mike Mentzer
Све поруке су побрисане. Ја сам једини редар. Немој да те нервирају провокаториKako da pišemo kada imaš redara u temi, tera žene iz teme.
Srećno, Bernardo <3
Па и то објашњава одма. Ти и да не вежбаш а да се бризгаш добићеш на масиНаравно да је био.
То је чувени Мајк Менцер.
ako imaš tik tok imaš vežbe koje je radio..kucaj ga tamo..Да, само не знам шта је све стизао да уради за та 3 дана. Мада, да је радио згибове, пропадања, вежбе које погађају више мишића, то је добитна комбинација