Девојке, ваш стил облачења је...?

Ваш стил облачења бисте описале као... (могуће је навести више одговора)

• фенси-носите миниће, штиклице, топове, шљокице су обавезне, пуно накита, једном речју ,,риба''

• casual-носите фармерке, мајице, патике, ништа пренападно, али опет кул и женствено

• оригиналан-у складу са музиком коју слушате или имате изграђен неки свој стил по којем се издвајате

• ништа од наведеног

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
o_NzLyBzOjZB9vmFd.jpg

christy-turlington-2-300.jpg

...to je ona samo mnogo fino izgleda za svoje godine...joga cuda cini...elem, lep i udoban stil..."odevena za svaku priliku" sa ovakvim odabirom garderobe...pristojna zena valjda se iz tog razloga ljudima i dopada...

...a ja zelim ovu haljinicu, obozavam izgled dobre devojke...moj omiljeni stil...

Podstaknuta slikama koje su neke zene postovale na prethodnoj strani, ja se danas tako obukla da vidim reakcije svog okruzenja. Znaci, bela uska tunika, braon-bezh kozhno-drvena ogrlica, farke, braon cizme, bezh "melirani" kozhni mantil...
I koleginica i prijateljica, sa kojom stalno sedim, pogledala me nekako sa facom i kazala: "sta ti je danas, obukla si se tako nekako :think:....svedeno". :lol:

Izgleda da mi ne stoje takve stvari.:confused:

Podstaknuta slikama koje su neke zene postovale na prethodnoj strani, ja se danas tako obukla da vidim reakcije svog okruzenja. Znaci, bela uska tunika, braon-bezh kozhno-drvena ogrlica, farke, braon cizme, bezh "melirani" kozhni mantil...
I koleginica i prijateljica, sa kojom stalno sedim, pogledala me nekako sa facom i kazala: "sta ti je danas, obukla si se tako nekako :think:....svedeno". :lol:

Izgleda da mi ne stoje takve stvari.:confused:

...Ziveli razliciti vizuelni tipovi i modni stilovi..;)...Moda je tu da bi uzivali i dobro se igrali, eksperimentisali, trazili vlastiti izraz i razlicite nacine da prenesemo zeljenu poruku u vizuelnom smislu, otrkivajuci nove mogucnosti i formirajuci vlastiti stil - ono sto nam vizuelno najbolje pristaje, ali i reflektuje nasu licnost...Odevanje je svojevrstan nacin izrazavanja stava i vidi se kada pokusavamo da budemo nesto sto nismo, odnosno, kada odeca deluje kao kostim jer ne odgovara osobi koja je nosi...Zato glasam za ono sto nam se izvorno dopada i u cemu se osecamo dobro, bez obzira na reakciju okruzenja...Tebe dozivljavam kao autenticno mastovitog, kreativnog eklekticara sa etno/eko afinitetima, koji odlicno ume da iznese takav stil...
...Ukoliko se ne varam, primetila sam da si pristalica kontemporarnog minimalizma kada je uredjenje enterijera u pitanju, dok je eklekticki stil sa uplivima etno/eko motiva/materijala dominantan pri izboru odece - kod mene je upravo suprotno...:)...

...Ukoliko se ne varam, primetila sam da si pristalica kontemporarnog minimalizma kada je uredjenje enterijera u pitanju, dok je eklekticki stil sa uplivima etno/eko motiva/materijala dominantan pri izboru odece - kod mene je upravo suprotno...:)...

Skroz si dobro primetila tu suprotnost. Sta su to eko motivi u odeci?
Juce sestra i ja probale jednu ogrlicu i nismo mogle da verujemo da jedna ista stvar toliko razlicito moze da stoji nama za koje ljudi kazhu neverovatno licimo...cak je jedna moja prijateljica koja nije poznavala moju sestru, po izgledu zakljucila da mi je sestra kad ju je videla u gomili ljudi na Strandu.:lol: Ogrlica je skroz sarena (ciklama, svetlo zelena, tirkizno plava, metalni delovi, braon, tamno zelena...sa kojekakvim staklitjima i konchitjima koji vise. Na sestri je delovalo kao da se nakindjurila, a na meni kao da je maltene sportska. Premestale smo je nekoliko puta sa vrata na vrat i na kraju smo odlucile da je kupim ja, a ona je izabrala neke druge koje su na meni delovale kao da sam okacila najobicniju nisku dugmadi.

Sta su to eko motivi u odeci?

...Ekoloski/green/reciklirani/organskog, prirodnog porekla, u sinergiji sa prirodom - cesto nakit ili aksesoar napravljen od drveta, kostica, suvih bobica, oblutaka...Potpuno iracionalno i bez realnog osnova u vidjenom na fotografijama, cesto kada ugledam neku tvoju kombinaciju prva asocijacija je upravo ovakva...Moj zivotni prostor je, u segmentima gde je to bilo izvodljivo, uredjen u skladu sa ovim principom... :)

...Eko...

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFkdsYkhNT1FRM1JHTXlOZy1lN2syMVEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

...Etno...

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFnNqY2VlZG9WM1JHOU9yY1h0NTYxaGcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFnZCRWZ1SEplM1JHZFdtS2dheHhMUlEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFldOUmR1WFJlM1JHWE5ySTlsQjRtV0EAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

Poslednja izmena:
Да мало проћаскамо у каквом сте фазону што се тиче облачења...

Да ли се облачите фенсерски... опуштено... уметнички... у складу са музиком коју слушате... итд. итд. итд... ?

Oblacim se opusteno. Farke, majcica, patike (starke)....ponekad majica sa natpisom nekih bendova.....torbice u indie fazonu.....sto se boja tice pretenduju neke toplije....:manikir:

Mislim da tek sad gradim neki svoj stil. Zanimljivo mi je kad izlazim iz kruga onoga sto je osnova i mixujem razlicite stilove i stvari, to mi je najbolji pogodak. Sto se boja tice volim sve, ovaj letnji CB mi je super dosao, ormar mi je sareniji nego ikad. Uvek volim da propratim sta je aktuelno, ali to ima jako malo uticaja na moj stil, uzmem samo ono sto mi se dopada. Najklasicnija moguca varijanta mi je sako, obicna majica, farmerice i cipele. Kombinaciju zacinim nakitom i upadljivijom tasnom. Trenutno sam u nekom fazonu suknji, kaputa, bajk cizama, jednostavnih majica, pletiva... Ima tu svega.

Volim previše različitih stilova da bih se mogla definisati :/

Iskreno , najbolje se osećam u nekoj klasici tipa : uske farmerke, prugasta majica, sako i starke ili neke patikice tipa Startas.

Ali leti volim lepršave hippie haljine ili neke lagane košuljice i pantalone.

Kaputi obavezno, jakne zimske ne volim ( osim ako se vijetnamke računaju kao zimske jakne :lol: )

Volim i haljine ali nisam baš naviknuta na štikle i na ženstvenost ( iako bih baš volela da napravim zaokret u tom smeru) ..ne vidim sebe baš kao nešto atraktivnu ženstvenu damicu....više sam harambaša :lol:

Volem boje, mnogo boja...ruske kragne, muške šešire, mekane šljampave džempere predugih rukava, majice sa sličicama ili natpisima, velike torbe ( opet sa nekim neobičnim printovima)..

jao nema mi spasa :(

ја се не дефинишем :lol:
за облачење сам увек...уметнички инспирисана :zcepanje:...е сад колко сам талентована: мање- више :lol:

не облачим се према музици јер ни не знам шта уствари слушам :confused:... тачније могу да слушам све што зовем музика (а у то не спадају фолк, реп и разни метали)... остало је дозвољено :lol:

Back