- Poruka
- 21.194
ubi me znatizalja.ko je to na slici.znam zenu,ali odakle?I ja(ne ličim na CT, ali ovako nekako izgledam)

sta mu je to CT
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubi me znatizalja.ko je to na slici.znam zenu,ali odakle?I ja(ne ličim na CT, ali ovako nekako izgledam)
jao,pa da.pocela sklerozaTo joj je ime - manekenka, Tarlington![]()
Podstaknuta slikama koje su neke zene postovale na prethodnoj strani, ja se danas tako obukla da vidim reakcije svog okruzenja. Znaci, bela uska tunika, braon-bezh kozhno-drvena ogrlica, farke, braon cizme, bezh "melirani" kozhni mantil...
I koleginica i prijateljica, sa kojom stalno sedim, pogledala me nekako sa facom i kazala: "sta ti je danas, obukla si se tako nekako....svedeno".
Izgleda da mi ne stoje takve stvari.![]()
...Ukoliko se ne varam, primetila sam da si pristalica kontemporarnog minimalizma kada je uredjenje enterijera u pitanju, dok je eklekticki stil sa uplivima etno/eko motiva/materijala dominantan pri izboru odece - kod mene je upravo suprotno......
Sta su to eko motivi u odeci?
Да мало проћаскамо у каквом сте фазону што се тиче облачења...
Да ли се облачите фенсерски... опуштено... уметнички... у складу са музиком коју слушате... итд. итд. итд... ?