Ok,decko se "lozi" na zauzete devojke....ali da li zaista sve te veze koje su prerasle u katastrofalnu dosadu,zar se ne treba mesati u njih i rasturiti ih.
Ja licno posedujem tu dozu "pokvarenosti" da kritikujem veze koje su postale bezivotne,koje nemaju vise smisla,nego su se pretvorile u jednu veliku galopirajucu katastrofu.
Mnogo je bolje onda saspeti istinu u lice nekome ko je tako nezadovoljan u vezi i ako se ta veza okonca,tj ako oboje se izvuku iz tog ponora,onda su oboje zapravo spaseni.Jer tek onda,kada mogu slobodno da posmatraju svet oko sebe,kada vise nema tih okova navike,tek onda mogu cistije da gledaju na svet,cistije i na novu ljubav,jer ako bi uletele u nesto novo sto je nabijeno emocijama,tu zapravo dolazi do izrazaja pravo stanje stvari.
Mrzim,gadi mi se kada neko jadikuje non stop kako je sa partnerom sve postalo neinventivno,kada se sve pretvorilo u vreme,u navike,u beskrajnu dosadu i samoubistvo emocija.
Zato volim one ciste veze,gde oboje stalno i stalno ulazu u tu vezu,brak,sta god da je,i da vremenom zapravo postaju blizi jedno drugom,da Ja i Ti postane MI.
Sve ostalo je samo nepotreban kompromis.