Devojke,sta bi uradile da vam bivsi preti?

• Začetnik teme Začetnik teme kicav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nanuska:
Steffan:
Pa prvo nas UPOZNAJTE pa se tek onda smuvajte sa nama pod USLOVOM da smo normalni!!! :lol:

Ali ne, gospodjice bi odma' da se yebu... hahahahaha :lol:

AL JE OVDE NEKO ISKOMPLEKSIRAAAAN! Sta je bilo ne mozes da nadjes devojku?

Naprotiv, ne mogu da se odbranim od takvih poput tebe... hehehe :P ako me seksualno uznemiris jos jednaput prijavicu te muriji... :D

chokolada:
Steffan:
Kako bre samo uspete da se smuvate sa takvim bolesnicima?!?! Pa zar ste toliko ocajne?!?! :lol:
Jadno je od tebe da se sprdas, devojka ima ozbiljan problem. :idea: :roll:

Ma ne sprdam se, samo se malo salim.. :roll: nema tu sta da se filozofira, odmah neka ga prijavi policiji i obavesti svoje najblize.. takve stvari nikada ne sme olako da se shvate, pa makar bile kazane u "sali" ili kao izjava "ljubavi"... :? da Betty, tvoj decko je idiot... :lol:

Nina2:
Mislim da je najbolji savet prijava policiji i pricanje svima o tome da joj on preti, kao sto neko vec ranije rece. I ne cekaj, vec reaguj sto pre.

Hvala Vam svima za savete.Vec sam mnogima ispricala sta mi se desilo,razgovarala sa organima unutrasnjih poslova i naravno uskoro sledi prijava.Mada,imam rodbine i drugova koji bi mogli da mu uteraju strah u kosti i da ga nauce da sa mnom nema zezanja.

Nisam stigla da procitam prethodne postove,ali iskreno,ovo ce mozda da zazvuci surovo,ali da on zeli da to uradi,vec bi uradio.To se radi iz osvete,da bi mu se vratila iz osecaja krivice,sta li.Znam da je tesko,desilo mi se nesto slicno,ali sam uspela to da resim razgovorom sa njim,bez uplitanja sa strane.Kada se to resi,nikad ali nikad vise da ne kontaktiras sa njim,makar ti se javio posle godinu dana i delovao ti potpuno bezazleno.Takvi ljudi umeju godinama da budu opsednuti.Nadam se da ce sve proci ok,samo hrabro.

jel ti napisao neko gore -nisam citala sve ..... mislim da je najbolja varijanta da nadjes jaceg frajera od tog bivseg ,,, cisto nekog setaca, mozes cak da budes i u prijateljskom kontaktu sa novim ,i neka zna kakva je situacija , muski su osetljivi na te teme ,,i vrlo ce rado pristati na takvu akciju ,,, znas ono predstavi se kao jadna mala nezasticena , i on ce biti taj ...mozda i bude nesto na kraju ... nemoj da neko protumaci ovo kao iskoriscavanje muskog roda ...

osobe privlache slichne sebi... nemojte da se chudite... drolje privlache raspade i posle ne mogu da ih se otarase... samo skot nema toliko muda sebi da prizna da je htela prljavo da se igra... neke stvari ne mogu da se vide ali uvek mogu da se osete... vecina se ne oslanja na taj osecaj vec ide putem logike i ega... je.biga, igrachka plachka...

Margott:
osobe privlache slichne sebi... nemojte da se chudite... drolje privlache raspade i posle ne mogu da ih se otarase... samo skot nema toliko muda sebi da prizna da je htela prljavo da se igra... neke stvari ne mogu da se vide ali uvek mogu da se osete... vecina se ne oslanja na taj osecaj vec ide putem logike i ega... je.biga, igrachka plachka...

nisam zagovornik teorije da uvek nadje$ osobu slichnu sebi. Tako savr$ena riba ne postoji :twisted:

.. no $alu "nastranu".. Zaista su mi sme$ne tjurke koje se skontaju sa nekim bolidom koji ma$e $toljpijem, radi sumnjive poslove, pravi sranYa, drogira se. Kada se napokon njenih i njegovih 100 grama mozga zasite i ona odluchi da ga ostavi, a on joj pripreti i pochne da je maltretira i smara.. ona pochne da glumi Kewu Terezu.. dobije amneziju.. nadje se u chudu...?!

Ni kilo toalet papira nece da ih izvadi iz sranya u koje se svesno uvale.. ali ko od macha zhivi od reume ce da umre :)

cLick - OR - Die:
Margott:

nisam zagovornik teorije da uvek nadje$ osobu slichnu sebi. Tako savr$ena riba ne postoji :twisted:

.. no $alu "nastranu".. Zaista su mi sme$ne tjurke koje se skontaju sa nekim bolidom koji ma$e $toljpijem, radi sumnjive poslove, pravi sranYa, drogira se. Kada se napokon njenih i njegovih 100 grama mozga zasite i ona odluchi da ga ostavi, a on joj pripreti i pochne da je maltretira i smara.. ona pochne da glumi Kewu Terezu.. dobije amneziju.. nadje se u chudu...?!

Ni kilo toalet papira nece da ih izvadi iz sranya u koje se svesno uvale.. ali ko od macha zhivi od reume ce da umre :)

Vi verovatno niste citali sve postove,jer da jeste ne bi tako nesto pisali.Samo toliko za vas.

cLick - OR - Die:
Margott:

Drugarica mi se jednom smuvala sa budalom koja je delovala krajnje naivno, upoznala sam ga, moje godište, a tad je bio pravo derište... Čak ni ne izgleda opasno.
Kada ga je ostavila on je izmlatio.
"Ti ćeš mene da ostaviš, kravo jedna..."
E, pa, sad, baš i da smo sve budale kako da prepoznamo slične, a?

cLick - OR - Die:
[/b]

ovo ti bash i nije viteshki, ti treba da je spases!!

jagodica:
cLick - OR - Die:
[/b]

ovo ti bash i nije viteshki, ti treba da je spases!!

ma si normalna?!!! Od kada su uveli fiskalne kase radim samo za ke$ovinu + ovaj PDV za vratom...

jedan skupoceni vite$ki savet! Ne uskachite u sranye bez $laufa oko pasa (a rezervni stavite i na gu$u)

cLick - OR - Die:
Margott:

yebi.ga, pa nece valjda da bude devojka radnika u pekari, auto servisu, na salteru... nema tu para, ni izlazaka, ni krpica, ni frizera... nije in. pa sta ce drugarice da joj kazu? a tek majka? pa zar ju je vaspitala i skolovala da bi se vucarala sa nekim radnikom, jela kokice i vozila se autobusom? pu, pu... batica mora da je u crnom, vozi dobar auto, kad izvadi telefon da prica o kamionu na carini i da se shisha na opasno. pa i ako je odalami ponekad, eh, sve je to normalno.. samo da se sminka ne pokvari. a ne ko onaj bednik sto je samo voli i vodi u setnju..

a moj odogovr na temu je: da, pretio mi je neko, ali je to bio bivsi decko moje drugarice. ostavila ga je dok je bio na ratistu, vratio se polulud i pretio je i meni i njoj i ostalim njenim drugaricama. prijavile smo ga i prestao je.

Ma daj,sto puta sam cula pricu da se devojka smuva sa deckom,deluje sasvim ok,kad hoce da raskine,pokaze se da je neka budala i dosadjuje joj.Sad su sve te devojke drolje,sta li :?: :?: Svakom se desi da pogresi u proceni.U ovoj grupi po meni naravno nisu devojke koje traze sponzore,vise sa nekim opasnim momcima i potpuno su svesne sta moze da im se desi sa takvim sirovinama.

kicav:
Budite iskrene pa recite sta biste uradile da vam bivsi preti ubistvom?Ako neko ima takav slucaj zamolila bih vas da pisete.
Ja sam trenutno u takvoj situaciji da ne smem da odem u mesto odakle je bivsi,mada tamo imam dosta prijatelja i rodjaka,jer mi on preti da ce mi se nesto desiti ukoliko me vidi tamo.

Svima hvala unapred.
:wink: Pa, mozda zvuci surovo, ali prvo bih SVIMA ispricala da mi preti, onda bih ga, obavezno, prijavila miliciji i na kraju bih nasla jedno dva-tri dobra druga, u obzir dolaze i starija braca, da ga propuste kroz sake i pokazu mu kako izgleda maltretirati nekog slabijeg. Kladim se da bi te posle ovog "tretmana" zaobilazio u siiirookoom luku!!!

NenaS:
kicav:
Budite iskrene pa recite sta biste uradile da vam bivsi preti ubistvom?Ako neko ima takav slucaj zamolila bih vas da pisete.
Ja sam trenutno u takvoj situaciji da ne smem da odem u mesto odakle je bivsi,mada tamo imam dosta prijatelja i rodjaka,jer mi on preti da ce mi se nesto desiti ukoliko me vidi tamo.

Svima hvala unapred.
:wink: Pa, mozda zvuci surovo, ali prvo bih SVIMA ispricala da mi preti, onda bih ga, obavezno, prijavila miliciji i na kraju bih nasla jedno dva-tri dobra druga, u obzir dolaze i starija braca, da ga propuste kroz sake i pokazu mu kako izgleda maltretirati nekog slabijeg. Kladim se da bi te posle ovog "tretmana" zaobilazio u siiirookoom luku!!!

Hvala na savetu

Back