Steffan:I dalje mi nije jasno kako mozete da se yebete sa manijacima..![]()
A ko kaze da se mi j..... sa njima?
Ocigledno nisi u toku.
Ako nemas nista pametnije da pises,predji na drugu temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:I dalje mi nije jasno kako mozete da se yebete sa manijacima..![]()
Betty:hahahaha....da znam da je od tebe, hahahah....

pa sta da radim kada vec neko donosi plavu kovertu - a zutu cuvam za one klijente sa kojima vec dugo radim  

kicav:Steffan:I dalje mi nije jasno kako mozete da se yebete sa manijacima..![]()
Ocigledno nisi u toku.

Steffan:kicav:Steffan:I dalje mi nije jasno kako mozete da se yebete sa manijacima..![]()
Ocigledno nisi u toku.
Pa mozda vas ne bi tukli da im date da vas j...
Izvini, nemam trenutno bas nista pametnije...nadam se da ce sve biti u redu i da ces ubuduce pazljivije birati muskarce... :wink:

Znas sta, mladicu, osim sto zaista ne shvatam sta jedno musko radi na Forumu" koji se zove ZENSKI KUTAK, ne shvatam ni tu tvoju potrebu da nam stalno serviras svoje prostote!!!  Ipak, posto se ovuda cesto "muvaju" i neki psihijatri toplo ti preporucujem da ih posetis, jer samo iskompleksirane osobe mogu toliko da se sluze vulgarnostima-ne bi li sakrile svoje komplekse.vd:izvini ali meni je nekako baš sasvim normalno da jedno muško ,, radi ,, po ženskom kutku ... :wink:

:wink:NenaS:![]()
Znas sta, mladicu, osim sto zaista ne shvatam sta jedno musko radi na Forumu" koji se zove ZENSKI KUTAK, ne shvatam ni tu tvoju potrebu da nam stalno serviras svoje prostote!!! Ipak, posto se ovuda cesto "muvaju" i neki psihijatri toplo ti preporucujem da ih posetis, jer samo iskompleksirane osobe mogu toliko da se sluze vulgarnostima-ne bi li sakrile svoje komplekse.
 pa nisam ja taj koji vas maltretira i koji vam preti.. stavise, ja vas volim.. 
Zena s greskom:vd:izvini ali meni je nekako baš sasvim normalno da jedno muško ,, radi ,, po ženskom kutku ... :wink:
![]()
![]()
![]()
:wink:

hanibal77:ma steffffffan je zensko ali je lezbejka,nemojte mu zameriti,malo je stidljiv.i tako drago stvorenje!(ovo poslednje najozbiljnije)
ops: maji Steffi.. Steffan:hanibal77:ma steffffffan je zensko ali je lezbejka,nemojte mu zameriti,malo je stidljiv.i tako drago stvorenje!(ovo poslednje najozbiljnije)
ops: maji Steffi..
![]()
Zena s greskom:Steffan:hanibal77:ma steffffffan je zensko ali je lezbejka,nemojte mu zameriti,malo je stidljiv.i tako drago stvorenje!(ovo poslednje najozbiljnije)
![]()
Ma gde mali covece............ :shock:

Steffan:Zena s greskom:Steffan:hanibal77:ma steffffffan je zensko ali je lezbejka,nemojte mu zameriti,malo je stidljiv.i tako drago stvorenje!(ovo poslednje najozbiljnije)
![]()
Ma gde mali covece............ :shock:
hahaahahahaha tisina bre tamo, nemoj da ti nalupam samare!!! :x hm.. sta sam ono poceo da pricam.. ah da.. maji maji Steffi...
heheehhahahahaah![]()
ops: usne ti se pozlatile.. 
Steffan:U hu hu..ops: usne ti se pozlatile..
![]()
 A sad da se vratimo na temu inace ce je zakljucati.
 skljoc.. :wink:Pera_Zdera:Mislim da nije pametno da mu pretis, jer ces ga tako samo jos vise razbesneti. A mislim da je i bes u njemu to sto ga je navelo na to.
Pusti ga da se oladi. Ne potpaljuj ga.
A u policiju obavezno. Nek oni rade svoj posao.