Devojke sa širim kukovima

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Sta se to desava pa gotovo da vise i nema devojaka sa normalnim zenskim kukovima? Sve dzigljase ko zirafe a kukovi malecki ko u dece. Jel to zbog ovog novog povijanja. Ranije kad je bilo normalno vreme dok nisu bili ovi naucnici monstrumi povijalo se normalno, sad se povijaju kao da su zabe deca. A i jedese sve na hormonima, zivotinje se tove na hormonima i tako se hormoni unose preko hrane i deca rastu neneormalno i razvijaju se brzo pa devojcice izgleda pre vremena se razviju i ulaze u pubertet a kosti i kukovi se ne razviju normalno.

hhh.jpg

Poslednja izmena:
A ne bi bilo loše ni da piše "Devojke sa širim kukovima"....hvala Bogu, sve imamo kukove, kakve takve :D

aj ćuti, možda postoje i neke bez kukova uopšte :rotf:

- - - - - - - - - -

Ma nije stvar u masi nego u obimu kukova, znas. Kukovi nisu onako zenstveni nego sve kao muski kukovi malecki. Zena sa uskim kukovima je ko muskarac sa uskim ramenima

Ranije su deca povijana kao mumije, doslovce od stopala do vrata kao kifle, tako ne bih rekla da je to zdravo.

Sta se to desava pa gotovo da vise i nema devojaka sa normalnim zenskim kukovima? Sve dzigljase ko zirafe a kukovi malecki ko u dece. Jel to zbog ovog novog povijanja. Ranije kad je bilo normalno vreme dok nisu bili ovi naucnici monstrumi povijalo se normalno, sad se povijaju kao da su zabe deca. A i jedese sve na hormonima, zivotinje se tove na hormonima i tako se hormoni unose preko hrane i deca rastu neneormalno i razvijaju se brzo pa devojcice izgleda pre vremena se razviju i ulaze u pubertet a kosti i kukovi se ne razviju normalno.

hhh.jpg

...

Guzate ili one lomne u struku...

Nijanse nisu bitne...

Sve je to isto...

....priroda ne krade
niti dodaje
ali svi izgleda da su pod opsesijama
nekakvih žirija...
...ukusima je priroda zadovoljila
a postoje djelovi i pojavnosti
i oči koje su adaptirane na sve oblike
i datosti...
Nema sklada ili nesklada
koji nečijem ukusu ne pripada...

Ma volim sve, mada i lepo je kad muskarac ima za sta da se uhvati :per:.
Ne zovu ih dzaba Ameri ljubavne rucke ;)

Mada kada se pazi na izgled, redovno teretana, ravan stomak, nema ni sirokih kukova, mada valjda zavisi i od konstitucije i genetike.

a šta hvali širim kukovima molimte...jel bi teo da ima dupence ko dečkić
sve je do genetike i možda malo ishrane

volim jastučiće da ima za šta da se držim i da je primačinjem, ne smeta mi kuk, ne smeta mi strija, celulit takođe...mnogo ste mi vi nešto izbirljivi

Zamislite trbusni ples a nema kukove ili trbusni ples a ona jela hormonsko meso i dzigljasta ko zirafa 180cm mislim nema sanse. Ili trbusni ples a ona misicava kao ove sto svakog dana idu po teretanama pa imaju misice ko da su muskarci. Mislim strahota. Ili trbusni ples a ona mrsava ko cackaica ili ko manekenka. A svi znamo da od kad je istorije zenstvenost je crtana, slikana, i sve sa kukovima, malo podgojena i normalan rast do 165cm maksimum.

Poslednja izmena:

Back