devojke odgovorite ako vas ima!

• Začetnik teme Začetnik teme ralac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ralac:
ozbiljan mladic (30)je u potrazi za zgodnom i ozbiljnom damom zrelijih godina radi odlazka na more u leto 2004!!izgled nije bitan no preferira se duh, telo i izgled u kupacem kostimu(cisto radi reda) ....molim ozbiljne dame samo!!!pozeljno prvobitno upoznavanje preko emaila...

ralac:
ozbiljan intelektualac tridesetih godina upoznao bi damu od 36-46 godina radi relaxione masaze. poznanstvo preko emaila pozeljno....samo masaza je u pitanju....molim ozbiljne dame samo!!!

ralac:
u pravu si da je zr uzas sto se devojaka tice!!!! i vise nego u pravu!!! ali jedno si zapostavio i zanemario...gospodar ce da ti kaze sve!! kao i sve ostale izfrustirane seljanke u zr ce da glume fine postene dame i da vicu "debilu", "manijaku" za svakim ko dobaci ili nesto pokusa, a nakaze ce iste te * negde po belom svetu, a one neuspesnije po beogradu.....baki sine....* zrenjanin i copor iskomplexiranih kuja!!!!!!!!odkako sam izasao iz zr baki sine krenulo je sve................... 8)

Da li se nekome cini da je ova kreatura podvojena licnost? ... Prezire devojke na net-u, a trazi ih preko istog, uvek 'pozeljno preko emaila'... Juri devojke uzivo, a kaze da su devojke literalno raspad u istom...

A da mu neko objasni kako da dodje do nase najpopularnije klinike za ovakve slucajeve zvane 'Dr. Laza Lazarevic'???

Koliko si ti musko, rekose ti dame sa foruma... A ti samo nastavi da zivis u tom tvom svetu... Sad me i ne cudi sto trazis nekoga preko neta da ti pravi drustvo do mora...

A za bljuvotine, pa sto se onda ti motas po netu? Kako to da ja ne naleteh na bljuvotine? (ne kazem da ih nema, ima ih... ali normalna osoba to ne cita)...

I fino je to sto se prestavljas kao pastuv... Izgleda da zbog takvih kao ti muskarci imaju epitet 'konj'...

Pa, ostaj mi srecno u tvojoj ergeli...

Lock!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back