svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Gledao sam ovo, jel to bilo na utakmici sa Partizanom u Pazaru ?
P.S. A pogledaj vatrenih navijača, djeca pobjegla sa časova da gledaju tekmu.![]()
A joj majko kakve su ove Sanđe, ja ovo ne bi ni za brdo karamela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam ovo, jel to bilo na utakmici sa Partizanom u Pazaru ?
P.S. A pogledaj vatrenih navijača, djeca pobjegla sa časova da gledaju tekmu.![]()
Da li se neko seca navijacica Sarajeva - Kraljice Zla.....koje su to lujke bile![]()

Da li se neko seca navijacica Sarajeva - Kraljice Zla.....koje su to lujke bile![]()

Ustvari ocekujem neki "rasisticki" odgovor, odnosno odgovore ali me ipak zanima vase misljenje. Prvi put kad sam bila na utakmici "provela" sam se mnogo bolje nego na bilo kojoj svirci koju sam posetila. Za mene to predstavlja posebnu vrstu "uzitka" i uvek odlazim kada mogu pogotovo kada su upitanju utakmice sa manje publike, odnosno sa pravim navijacima. Naravno da su mi mnogi ortaci zamerili, kao to nije za devojke ali sta da se radi?! Dakle kakav je vas stav o tome kada na tribini primetite devojku?
A jel te kraljice zla imaju neke huliganske akcije ? Tipa - cupanje za kosu ili grebanje noktima ?
Ne, one vole svoj klub. I prkose muškom šovinizmu..

Pa dobro lepo je to, a zanima me gde su im ona nindza odela, znas ono da im se vide samo oci![]()

malo je žena koje idu na tekmu zbog fudbala, što ih to zanima... ili prate neki trend, ili joj se sviđa neki fudbaler, a one što se utegnu, izbace svoje atribute i kao navijaju u kopu, to im je izgovor za droljizam...
,aaaa, znaci ti spadas u onih 1% sto su debele i gadne pa ih niko ne gleda kada odu na tribinu?![]()

To je sviranje ***** u sustini ,al dobro ima i pravih navijacica...
A ti si sa svojih 14 godina prava navijacica sa tribine. Ajde bezi...

Радије бих се држала бакљи.![]()
Zasto mislis da ne bih bila?Nemam nameru da se dokazujem bilo kome,jer samo ja znam sta mi to znaci u zivotu.![]()
Znam i ja, takve kao ti obicno nemaju decka i obicno nisu nekog izgleda, pa im navijanje sluzi da se osecaju prihvacenim u masi

na baklji ne moz' pasulj da skuvas![]()
Znam i ja, takve kao ti obicno nemaju decka i obicno nisu nekog izgleda, pa im navijanje sluzi da se osecaju prihvacenim u masi
Hahahahahahahahahhahaahhahahaha prvo,imam decka,vec 7 meseci.Decko koji je 7 godina na tribinama,i ne,nisam ga tamo upoznala
Drugo,zadovoljna sam svojim izgledom,i nemam potrebu da budem prihvacena.Sama sebi sam dovoljna![]()
Ti imas 15 godina a on je 7 godina na tribinama...hm, neka se cuva da ga ne optuze da je pedofil