- Poruka
- 6.315
A ti se tetka izvini cici!Betty::shock: cccc....ti baš ne kapiraš da PRVA REČENICA treba u stvari da zainteresuje cicu (!), a ne da uvredi ili govori nebitne info (ime i sl, kakve veze ima ...).
ajd sad se lepo izvini raindog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti se tetka izvini cici!Betty::shock: cccc....ti baš ne kapiraš da PRVA REČENICA treba u stvari da zainteresuje cicu (!), a ne da uvredi ili govori nebitne info (ime i sl, kakve veze ima ...).
Betty::shock: cccc....ti baš ne kapiraš da PRVA REČENICA treba u stvari da zainteresuje cicu (!), a ne da uvredi ili govori nebitne info (ime i sl, kakve veze ima ...).
Betty:sve je bolje od "ja sam Aca"![]()
da još piše "ja sam Aca82 sa krstarice" onda bi sve bilo kudikamo jasnije
ali NIJE poenta da NE budeš interesantan, kapiraš? Naročito NE da budeš - odbojanebote, samo malo marketinga...
Nije...AcaBg82:Jel tako nekako?
Gazdarica:Nije...![]()
:smile:Betty:"da li je tvoja majica... Rado bih je grebao... "![]()
kojote::smile:
Betty:"baš su ti lepe...! Bi li me malo... njima, večeras... "![]()
E, ovo narocito, ako je cura na slici bosa... :razz:AcaBg82:PA KAKO ONDA???
A recimo
"Bas su ti lepe cipelice, voleo bi da veceras malo prosetaju samnom"
Gazdarica:E, ovo narocito, ako je cura na slici bosa... :razz:
Betty:"koja fora za prilazak najbolje prolazi kod tebe? Aj mi šapni, pa da krenemo ispočetka? Nisam lep, al sam glup - budi milosrdna "![]()
Aco, ti si Faca, posluješ sa najvećim svetskim kapacitetimaAcaBg82:Pa nije fora u tome da li su Bettyne fore dobre nego da li su moje fore dobre
I da mi kazete AKO SU LOSE