Devojke,masturbacija?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hriscanine, a nikad kao nisi imao vlazan san? I nikad nisi kao klinja sa ortacima siljio burgiju?

Ma daj nemoj me zezati. Ili si ga siljio do neke tamo 16-e, pa si ukapirao da neces nista zbariti, pa si se zamonasio :rumenko:

Kako ti je to gej!
Nemam ortake, ja se druzim samo sa lepsim polom jer su ''ortaci'' glupi i nenormalni samo pricaju o autombilima i seksu, a to ne ide sa mojom verom tako da...
Vlazan san? :dontunderstand:

Mene u suštini ne zanima, nego mi žao ovih ljudi :mrgreen:

Pa kojih ljudi!
E stvarno mi nekad dodje da dam fejs pa da vidite koliko imam godina, mislim stvarno smara
moj kum je otvara silne teme ovde (zapamcena je sifra na kompu) i negde je pisao da sam 3 g nemackog i da imam 23g :eek:
Ja sam to svima objasnio da to nisam ja pisao! niti ono o grofu niti kojekakve gluposti ja sam na DN i religiji! sad sam dosao ovde

Pa kojih ljudi!
E stvarno mi nekad dodje da dam fejs pa da vidite koliko imam godina, mislim stvarno smara
moj kum je otvara silne teme ovde (zapamcena je sifra na kompu) i negde je pisao da sam 3 g nemackog i da imam 23g :eek:
Ja sam to svima objasnio da to nisam ja pisao! niti ono o grofu niti kojekakve gluposti ja sam na DN i religiji! sad sam dosao ovde

aj aj, ne mlati slamu :cool:

Pa kojih ljudi!

Zašto si došao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back