Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Da li je moguce svrsiti na plafon?![]()
i did it
Hriscanine, a nikad kao nisi imao vlazan san? I nikad nisi kao klinja sa ortacima siljio burgiju?
i didnt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je moguce svrsiti na plafon?![]()
Hriscanine, a nikad kao nisi imao vlazan san? I nikad nisi kao klinja sa ortacima siljio burgiju?
Ma daj nemoj me zezati. Ili si ga siljio do neke tamo 16-e, pa si ukapirao da neces nista zbariti, pa si se zamonasio![]()

Ja bih ovu seksualno mogao zadovoljavati 10 godina i ne bi ni dosadilo. Mala je perfektnaI moj je tip
![]()
Kako ti je to gej!
Nemam ortake, ja se druzim samo sa lepsim polom jer su ''ortaci'' glupi i nenormalni samo pricaju o autombilima i seksu, a to ne ide sa mojom verom tako da...
Vlazan san?![]()
A ti nemoj da lažeš, javlja mi se upravo tvoj jezik pun dlaka od laganja![]()
@Direkt: Lazes, al' aj nebitno.
@Hriscanin: Proguglaj.

pa sta lazem?
Sveeeeeeeeeeeee, mislim da lažeš i za godine, mislim da si stariji i da trenutno zajebavaš okolinu![]()
zasto sam stariji imam 18g! Sad sam upisao nem.
evo oces br da proveris?

Mene u suštini ne zanima, nego mi žao ovih ljudi![]()

Fakat je Marston kačio slike kako sa ortacima spava u istom krevetu...Pardon,griju se tijelima.
Pa kojih ljudi!
E stvarno mi nekad dodje da dam fejs pa da vidite koliko imam godina, mislim stvarno smara
moj kum je otvara silne teme ovde (zapamcena je sifra na kompu) i negde je pisao da sam 3 g nemackog i da imam 23g
Ja sam to svima objasnio da to nisam ja pisao! niti ono o grofu niti kojekakve gluposti ja sam na DN i religiji! sad sam dosao ovde

aj aj, ne mlati slamu![]()
Pa kojih ljudi!
E stvarno mi nekad dodje da dam fejs pa da vidite koliko imam godina, mislim stvarno smara
moj kum je otvara silne teme ovde (zapamcena je sifra na kompu) i negde je pisao da sam 3 g nemackog i da imam 23g
Ja sam to svima objasnio da to nisam ja pisao! niti ono o grofu niti kojekakve gluposti ja sam na DN i religiji! sad sam dosao ovde
da vidim sta se ovde radi, tamo dojadilo ona mp (ju da me ne cuje hocu da se pomirim sa njom) opustosila DN, a na religiju se samo raspravljaju i bzv...Zašto si došao?
Ma nervira me bree!
Evo ko hoce dacu mu fejs na PP pa nek se sam uveri odakle sam i koliko imam godina itd...

da vidim sta se ovde radi, tamo dojadilo ona mp (ju da me ne cuje hocu da se pomirim sa njom) opustosila DN, a na religiju se samo raspravljaju i bzv...
pa ne znam gde bih

ja imam 4 fejs naloga i na svakom sa drugaciji po karakteru, godinama i polu![]()

ja imam 4 fejs naloga i na svakom sa drugaciji po karakteru, godinama i polu![]()

evribadi daz![]()
Svi vole pevacicu

msm WTF?evribadi daz![]()