Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas li posebnu devojku na umu?
Ako imas,raspitaj se sta voli a sta ne voli-budi uporan jer ma koliko mi devojke kazemo da smarate to u vecini slucajeva znaci da treba vise da potrudis i nemoj da prosipas jeftin humor a la "lajanje na zvezde" to jednostavno ne pali vise
I upamti ne j... lep vec uporazn
poz

papapa..... Ja mislim da ne postoji univerzalni kljuc za sva zenska srca... HA HA HA, ima nas raznih.... Mada ja mislim da je jako bitno da si duhovit, da se po necemu razlikujes od mase, da imas neku pozitivnu energiju, kad devojke idealizuju decka u glavi, to je najbrzi put da se zaljube, jer svi trazimo savrseno (iako njega nema.... :s )

Meni je recimo pogled najvazniji,tj.nacin na koji me gleda.Zatim osmeh,pa celokupna figura...Al najbitnije je da decko ima sta da kaze i da me odusevi.Napaljena derista ne dolaze u obzir!!!!!!!!!!

:lol:

Heh,kako nas osvojiti?
Pa...ne znam za ostale ali meni pored neke romantichne dushe brzo postane dosadno...
Naravno fizichki izgled je bitan...ochi,osmeh,visina (necu metar i shumsku jagodu,najbolje 175,znachiu da je vishi od mene 5 cm ali to nije presudno),a volim kada mi neko udara kontru,kada moram da se potrudim oko nechega...vec sam navikla da mi sve bude na tacni a to ne volim,to je previshe lako.Mene je do sada samo jedna osoba rechima (a i izgledom) odushevila,i posle toga jednostavno sam ostajala bez texta...blenula sam u njega kao tele u sharena vrata i nisam znala shta da kazem,a to znachi da polako pochinjem da se zaljubljujem u tu osobu...

@malo slatko

Imam slichan problem kao ti tako da necu da te savetujem,ne znam ni ja shta da radim...:(

:lol:

Mene je do sada samo jedna osoba rechima (a i izgledom) odushevila,i posle toga jednostavno sam ostajala bez texta...blenula sam u njega kao tele u sharena vrata i nisam znala shta da kazem,a to znachi da polako pochinjem da se zaljubljujem u tu osobu...

takodje..;)
..treba da bude svoj, zanimljiv, da ne prosipa neke izlizane i glupe fore..
..duza kosa- moze :mrgreen:, ali i ne mora.. treba da odskace od svega sto je prosecno, da je sanjar i kreativan (u bilo kom smislu te reci :mrgreen:)
..toliko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back