Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja decka prvo pogledam u oci i onda shvatim da li je iskren prema meni. Istina je da izged ostavlja prvi utisak... Npr. kada sam upoznala mog zadnjeg decka ( mislim ne zednjeg kao zadnjeg u zivotu nego poslednjeg sa kojim sam bila, posto trenutno soliram) na prvi pogled mi se uopste nije svideo. Posle toga smo se dopisivali i izasli jos jdnom. I posle toga sam se jos uvek kolebala posto sam znala da se ja njemu mnogo svidjam. POsle tog drugog izlaska mi smo se dopisivali citavu noc, prvo porukama a onda na netu.. Znaci citavu noc negde od 23h do 5 - 6 ujutru.Pesudio je njegov sarm i smisao za humor. Tada sam znala da me je osvojio i posle toga su sledile veoma lepe stvari koje su mi se deslie dok sam bila u vezi sa njim.

stanesh ispred mene, ochistish zube jezikom (uz jak zvuk, "cvrchanje"), onda stavish chachalicu medju zube (sve to da bih videla da odrzavash lichnu higijenu), a onda kazesh
-mala....ko te prati kutji? A? (ovo "A" je obavezno, tu odmah vetj padnem)
onda bacish na sto kljucheve eeeextra crne mechke koja je parkirana ispred i sednesh na stolicu naspram mene. ali u odredjenoj pozi. noge rashirene shto vishe, jedna ruka preko naslona stolice, a drugom drzish chachkalicu

gotova sam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samo sam se shalila

naancy90:
stanesh ispred mene, ochistish zube jezikom (uz jak zvuk, "cvrchanje"), onda stavish chachalicu medju zube (sve to da bih videla da odrzavash lichnu higijenu), a onda kazesh
-mala....ko te prati kutji? A? (ovo "A" je obavezno, tu odmah vetj padnem)
onda bacish na sto kljucheve eeeextra crne mechke koja je parkirana ispred i sednesh na stolicu naspram mene. ali u odredjenoj pozi. noge rashirene shto vishe, jedna ruka preko naslona stolice, a drugom drzish chachkalicu

gotova sam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samo sam se shalila
Haha, dobro je da si se salila, ja sam daleeeeeeko od takvog tipa :D

Cherry : ):
NESME da slusa narodnjake (bilo bi pozeljno da ne slusa ni rep ni tehno, ali nije najvaznije)
moj mora da slusha narodnjake (a uz to bi bilo pozeljno i rep i tehno)
i pishe se NE SME

Medena 07:
Jao ako ima zelene ochi ja se zalepim ko da sam blesava...
ja kad vidim da ima zelene ochi, samo kazem FUJ i trazim dalje....bash ne volim zelene ochi ni kod mushkih, ni kod zenskih (ima izuzetaka, ako mi se dopada neshto drugo na toj osobi, mogu da zanemarim ochi)...samo mi se jedan dechko svidjaO sa zelenim ochima

NevaDaTaN:
Ja jako mnogo volim svetle oci i crnu kosu... duzu normalno... i to je to... i da, moramo se dobro slagati(u moju korist)
ne podnosim kad mushko ima dugu kosu :? :? :?

Meni je ,shto se tiche osobina,najbitnije da je emotivac,jer sam uzasno osetljiva.A zatim da je pozitivan,vedar,svoj.K'o shto vec rekoh,najvishe volim dugu kosu... :) I volim kad dechko ume da poshtuje devojku sa kojom je,da obraca paznju na njena osecanja.to je svakoj devojci bitno...

vala da znas...
sto me asocira na jednu foru - bio jedan lik tako sto je na obali na setalistu ogromnim slovima napisao "volim te" (sad ja nemam pojma, mozda je i neka cura napisala :-D).. i sad vidis posle mesec dana, neki zaljubljeni, ali ekonomicni decko samo iskoristi taj grafit i doda "jelena" :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back