micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Pozajmice ti mo dechko, nije frka... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam, zato vam i govorim.micika_015:To te je slagala da nisi njen tip zato shto nije znala shta drugo da ti kaze...To je neshto najgluplje shto neko moze da izgovori....strashno...

Haha, dobro je da si se salila, ja sam daleeeeeeko od takvog tipanaancy90:stanesh ispred mene, ochistish zube jezikom (uz jak zvuk, "cvrchanje"), onda stavish chachalicu medju zube (sve to da bih videla da odrzavash lichnu higijenu), a onda kazesh
-mala....ko te prati kutji? A? (ovo "A" je obavezno, tu odmah vetj padnem)
onda bacish na sto kljucheve eeeextra crne mechke koja je parkirana ispred i sednesh na stolicu naspram mene. ali u odredjenoj pozi. noge rashirene shto vishe, jedna ruka preko naslona stolice, a drugom drzish chachkalicu
gotova sam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo sam se shalila
moj mora da slusha narodnjake (a uz to bi bilo pozeljno i rep i tehno)Cherry : ):NESME da slusa narodnjake (bilo bi pozeljno da ne slusa ni rep ni tehno, ali nije najvaznije)
ja kad vidim da ima zelene ochi, samo kazem FUJ i trazim dalje....bash ne volim zelene ochi ni kod mushkih, ni kod zenskih (ima izuzetaka, ako mi se dopada neshto drugo na toj osobi, mogu da zanemarim ochi)...samo mi se jedan dechko svidjaO sa zelenim ochimaMedena 07:Jao ako ima zelene ochi ja se zalepim ko da sam blesava...
ne podnosim kad mushko ima dugu kosu :? :? :?NevaDaTaN:Ja jako mnogo volim svetle oci i crnu kosu... duzu normalno... i to je to... i da, moramo se dobro slagati(u moju korist)
Yu-Gi-Oh!:Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?
lol...fantom piroman:Opisa me, jbla sliku svoju! Samo sto nemam zelene oci...![]()
I volim kad dechko ume da poshtuje devojku sa kojom je,da obraca paznju na njena osecanja.to je svakoj devojci bitno...Nixxx:Паркираш свог БМВ-а поред ње, упашеш се и кажеш ај упадај![]()