-MISTER
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
...ne, sine...bolje ovako- pice,dva kod pandura kao svaki sabacki lelemud cisto malo da se zagrejes...tu se vidis sa bratijom, dogovorite se da malo djorate odela, rentate neki dobar auto ipak je subota...pa kad to obavite, pravac tijana...sto,sto blize muzici ali nikako negde po strani, vec gde je tranzit...trudi se da svako tvoje cascavanje muzike te pozdravljanje sa ortacima bude u centru paznje...ako igras trudi se da sto vise podrazavas animalne porive, to se trazi...budi nametljiv, budi agresivan, budi namunjen...sa zenama ostro, odma vataj za kuk...pa onda medvedji zagrljaj, nemoj da ti se izvuce...prica, krajnje minimalisticki pristup..ako ce da te ispali salji u picku materinu...odvojices nesto, to kazu nepogresivo zakoni verovatnoce...dalje je rutina...casti damu picem, dva al joj stavi do znanja da ti placas...osecace se duznom, nesto je tu antropolosko, zapazas, uvek kad ih napojis daju...dalje je rutina, panorama po gradu, parking na starom gradu...na kraju veliko finale, red bul, valja iskustvo podeliti sa drugima!
..toliko od mene za nocas...idem da spavam i onako me niko ne placa za ovo... sweet dreams ako vas ima jos budnih...
bio sam tako slobodan da uputsvo za instant nalazenje devojke u shabaye premestim na temu gde joj je i mesto jer je tamo bila off topic...
nadam se da mi ostali 4umarisi nece zameriti...