DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

...ne, sine...bolje ovako- pice,dva kod pandura kao svaki sabacki lelemud cisto malo da se zagrejes...tu se vidis sa bratijom, dogovorite se da malo djorate odela, rentate neki dobar auto ipak je subota...pa kad to obavite, pravac tijana...sto,sto blize muzici ali nikako negde po strani, vec gde je tranzit...trudi se da svako tvoje cascavanje muzike te pozdravljanje sa ortacima bude u centru paznje...ako igras trudi se da sto vise podrazavas animalne porive, to se trazi...budi nametljiv, budi agresivan, budi namunjen...sa zenama ostro, odma vataj za kuk...pa onda medvedji zagrljaj, nemoj da ti se izvuce...prica, krajnje minimalisticki pristup..ako ce da te ispali salji u picku materinu...odvojices nesto, to kazu nepogresivo zakoni verovatnoce...dalje je rutina...casti damu picem, dva al joj stavi do znanja da ti placas...osecace se duznom, nesto je tu antropolosko, zapazas, uvek kad ih napojis daju...dalje je rutina, panorama po gradu, parking na starom gradu...na kraju veliko finale, red bul, valja iskustvo podeliti sa drugima!

..toliko od mene za nocas...idem da spavam i onako me niko ne placa za ovo... sweet dreams ako vas ima jos budnih...

bio sam tako slobodan da uputsvo za instant nalazenje devojke u shabaye premestim na temu gde joj je i mesto jer je tamo bila off topic...
nadam se da mi ostali 4umarisi nece zameriti... :)

ja mislim da su devojke iz sapca delimicno super!treba im samo malo vise obrazovanja:).Ja imam 15 god idem u seljacku skolu,ali nemislim direktno na seljacku.U toj skoli su devojke sa sela mnogo finije i cistije od 'gradjanskih'.tako da netreba podcenjivati devojke sa sela kao sto pojedini rade to je moj komentar........caossssssss

Ne moze se te tako gledati na zenski svet. Kakve vez ima odakle je devojka sa tim da li je fina? A josh gore sa tim da li je cista? Mislim...o cemu vi to govorite? Hajde malo bolje razmislite pa ponovo da cujemo komentare.

nema to veze. na devojke utice sredina... kada se prica o psihickom razvoju devojke podeljena su misljenja ali dva su najveca... da utice genetski sadrzaj i da utice sredina... ja sam ubedjen da u ovom slucaju genetski razvoj nema ni 10% u kasnijim odlikama devojke kao osobe... a sredina je jelte porodica, drustvo, tv... :wink:

nema to veze. na devojke utice sredina... kada se prica o psihickom razvoju devojke podeljena su misljenja ali dva su najveca... da utice genetski sadrzaj i da utice sredina... ja sam ubedjen da u ovom slucaju genetski razvoj nema ni 10% u kasnijim odlikama devojke kao osobe... a sredina je jelte porodica, drustvo, tv... :wink:

Pa...sa ovim bih se vec i slozila... Mada... Sve je to dosta komplikovano, verujte! Eto, ja sam rodjena Parizanka ali... "selo moje, lepshe od Pariza" :p :p :p

hahaha al to je opet sredina... zato sto te je porodica tako vaspitala da si ti srpkinja, da volis srbiju [i srbe :razz::razz:]...

Naravno! Sada iskrena da budem (pustimo shalu za kasnije) : ja sam zaista zahvalna roditeljima shto su mi prvenstveno omogucili da danas biram gde cu ziveti. Prilicno dobro govorim nash jezik, i s'toga se ne stidim kada progovorim (mada i dalje nekada greshim i fond reci mi je malo mali :p ipak je to ok)... Srbija mi nije strana zemlja (dolazila sam oduvek bar jednom godishnje) i mogu reci na posletku : Volim Srbiju i jedino se tamo zaista osecam kuci. A Sapcu i Sapcanima posebno veliko hvala shto su me prihvatili i shto mi je u tom gradu veoma lepo !!! :D

Naravno! Sada iskrena da budem (pustimo shalu za kasnije) : ja sam zaista zahvalna roditeljima shto su mi prvenstveno omogucili da danas biram gde cu ziveti. Prilicno dobro govorim nash jezik, i s'toga se ne stidim kada progovorim (mada i dalje nekada greshim i fond reci mi je malo mali :p ipak je to ok)... Srbija mi nije strana zemlja (dolazila sam oduvek bar jednom godishnje) i mogu reci na posletku : Volim Srbiju i jedino se tamo zaista osecam kuci. A Sapcu i Sapcanima posebno veliko hvala shto su me prihvatili i shto mi je u tom gradu veoma lepo !!! :D

pa sabac je boemski grad...tu je mnogima lepo :razz::razz:

Back