DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

Maregirl:
Pa posto ja nisam sponzorusa,to nije neki veliki problem.
Gospodjice Maregirl da li vi to mene muvate? ;)

Ok, posalji na pp gde i kada ( hah, "kod ok korala tacno u 12" :):) ).

-MISTER:
jel imate predrasude kad pridjete ribi na nekom od mesta sa narodnom muzikom??
Ne ... gledam je kao nesto samo za jednu upotrebu. Na njoj je da dokaze suprotno. AKo se ispostavi da zna da koristi svoj mozak i da ima licnost muzka koju slusa nije bitna.

( da napomenem, secam se ja da sam napisao da mi je muzka mnogo bitna, ali nije bitno sta devojka koja je sa mnom slusa )

-MISTER:
back to topic......ajde iskreno....pitanje je za musku populaciju...jel imate predrasude kad pridjete ribi na nekom od mesta sa narodnom muzikom?? (pazljivo sam izabrao reci a sve u duhu tolerancije koji vlada na ovom forumu jer nisam ta mesta nazvao pravim imenom :)...nekako, kao da kapiras da devojka manje vredi, i naravno od nje hoces samo sex i to je to.... :)

ili drugacije receno-jel mozete da zamislite sebe za 20 godina kako pricate deci da ste se sa mamom upoznali u "red bull-u" jedne pijane subote?? :)

da naglasim a vec sam rekao: radi se o predrasudi dakle to je po meni pogresno razmisljanje ali de facto postoji...

Predrasuda da je ta devojka za jedno vece zato sto slusa narodnu muziku?!To je toliko glupo da cak nije ni predrasuda...To je zabluda.Da se razumemo,ne slusam ja narodnjake(lazem,ponekad slusam ali ja i inace slusam bas sve,meni muzika nije mnogo bitna u tom smislu)ali imam drugarice koje slusaju iskljucivo tu vrstu i ovo apsolutno nije tacno.

-MISTER:
back to topic......ajde iskreno....pitanje je za musku populaciju...jel imate predrasude kad pridjete ribi na nekom od mesta sa narodnom muzikom?? (pazljivo sam izabrao reci a sve u duhu tolerancije koji vlada na ovom forumu jer nisam ta mesta nazvao pravim imenom :)...nekako, kao da kapiras da devojka manje vredi, i naravno od nje hoces samo sex i to je to.... :)

ili drugacije receno-jel mozete da zamislite sebe za 20 godina kako pricate deci da ste se sa mamom upoznali u "red bull-u" jedne pijane subote?? :)

da naglasim a vec sam rekao: radi se o predrasudi dakle to je po meni pogresno razmisljanje ali de facto postoji...

Te sto slusaju narodnake su mahom fine,tj.tvrde pazar rekla im mama da ne daju prvo vece,ili uopste dok se ne udaju!
Iz licnog iskustva,vise sam povalio riba koje su dolazile nekada u Hard Rock dok je to bilo fino mesto,riba koje su se okupljale u rupi u domu kulture,jbg lakse ce ti dati neka urbana riba nego neka seljanka!

Gresis "sine", o kako gresis ... ne zaboravi ja sam sa sela, tako da ih dobro poznajem. Njima samo treba govoriti ono sto zele da cuju, ako ti prilazis. Ako te one prve spopadnu ( preko telefona i sl ) onda ih navlacis polako ... kao kolce "2 napred 3 nazad", ili kako vec ide. Znaci malo das sebe i informacija o sebi, a onda se povuces i teras nju da ona radi ostatak.

...ma ne,ne.... sustina nije koju muziku devojka slusa i da li je sa sela, vec ceo taj sabacki kolorit....to je ono sto sam mislio kad sam rekao "devojka koja izlazi na mesta sa narodnom muzikom"..mislim na: kriminalce, kvazi mlade biznismene, foliranja i primitivizma za izvoz....
a ona u toj atmosveri kao podigne nos dok nozice klecaju od nesigurnosti....primetio sam inace da su ljudi na tim mestima nekako posebno uplaseni...
i onda u celoj toj atmosveri "covek sa strane" ima taj halo efekat-kako su sve te crvenkape iste....

...mala digresija, jedno zapazanje....ljudi su definitivno uplaseni u izlasku, nekako im se to vidi u ocima ako se zagledas, izbezumljene face na sve strane...**** te ja kad ne osecam da sam za provod jednostavno ne izajdem,preskocim vece...
na splavu na primer imam utisak kao da se nesto lose desilo/ce se desiti....
meni je na tim mestima sve smesno i do jaja ...prosli put sam sa ortacima skandirao "arkane,arkane" dok je isla neka od pesama cece (srpske boginje :) )....mislite da je neko shvatio ironiju..ma jeste k.... :)

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

Ali daj se ne zezamo! VI (devojke) , ste te koje prave izbor a nase je da pokusamo da vas osvojimo.Dakle vi birate!!! Tu zapocinje ceo problem sadasnje konstalacije musko-zenskih odnosa u Sapcu "gradu bijelome"!!

Pored svih ovih klinki, sponzorusa i slicnih, tesko da mozemo da biramo, jer nam slabo sta ostane... A retko ko od vas se trudi da "osvoji" devojku....

maja_686:
Ali daj se ne zezamo! VI (devojke) , ste te koje prave izbor a nase je da pokusamo da vas osvojimo.Dakle vi birate!!! Tu zapocinje ceo problem sadasnje konstalacije musko-zenskih odnosa u Sapcu "gradu bijelome"!!

Pored svih ovih klinki, sponzorusa i slicnih, tesko da mozemo da biramo, jer nam slabo sta ostane... A retko ko od vas se trudi da "osvoji" devojku....

ima mnogo pametnih momaka u sapcu koji umeju da razlikuju devojke for fun i one koje su za zabavljanje...ne mislim da bi ti prijalo da upadnses u ovu prvu grupu sudeci po tvom pisaniju.... :)

pretpostavljam da ciljas na to da te sponzoruse i klinke izgledaju dobro te se muski lomataju oko njih...to jeste zlocin na pravdi boga ali tako stoje stvari, zivimo u svetu estetike....i zato garantujem, potpisujem, da je izjava tipa "nisam povrsan, nije mi bitno kako izgleda devojka, vec kakvu dusu ima" krajnje licemerna i potice od onih koji ne mogu nesto bolje da smotaju :)

pozdrav majo! :)

maja_686:
A retko ko od vas se trudi da "osvoji" devojku....
Uh kako mrzim ovu rec osvojiti.

Devojko jesi li ti pehar da te neko osvoji; ili nagrada mozda ( sem, naravno, ako nisi uzasno bogata, lepa, zgodna, jebozovna, pametna i da imas osecanja i da nisi razmazena i da umes da kuvas i zelis decu )?

Rekao sam ovo 10000 puta, sve dok devojke budu imale stav "ja sam ribetina, lepa sam super sam i sva sam divna sama sebi, iako nemam ni grama mozga ja verujem da mene tip mora da OSVOJI" necete upoznati ni jednog normalnog i ok lika. Spusti malo nosic na zemlju, prosetaj se gradom ponekad ( cisto da te neko primeti ), i ponasaj se ljubazno i pristupacno i pricice ti gomila tipova. Koji ce se potruditi da te "osvoje".

Ps, pored onog kako da se ponasas, procitaj malo i koju knjigu koja nije roman tipa "ona njega voli, a i on nju, ali ne smeju da budu zajedno jer je on ozenjen sa njenom mamom".

Big Brown Beaver:

Devojko jesi li ti pehar da te neko osvoji; ili nagrada mozda ( sem, naravno, ako nisi uzasno bogata, lepa, zgodna, jebozovna, pametna i da imas osecanja i da nisi razmazena i da umes da kuvas i zelis decu )?

Rekao sam ovo 10000 puta, sve dok devojke budu imale stav "ja sam ribetina, lepa sam super sam i sva sam divna sama sebi, iako nemam ni grama mozga ja verujem da mene tip mora da OSVOJI" necete upoznati ni jednog normalnog i ok lika. Spusti malo nosic na zemlju, prosetaj se gradom ponekad ( cisto da te neko primeti ), i ponasaj se ljubazno i pristupacno i pricice ti gomila tipova. Koji ce se potruditi da te "osvoje".

Ps, pored onog kako da se ponasas, procitaj malo i koju knjigu koja nije roman tipa "ona njega voli, a i on nju, ali ne smeju da budu zajedno jer je on ozenjen sa njenom mamom".
ok tvoja patoloska mrznja prema reci "osvojiti" i ovo sto si napisao jeste tacno, ali sto je ovako isprepada....ne znaci da je takva devojka ova maja....

Big Brown Beaver:

Ps, pored onog kako da se ponasas, procitaj malo i koju knjigu koja nije roman tipa "ona njega voli, a i on nju, ali ne smeju da budu zajedno jer je on ozenjen sa njenom mamom".[/QUOTE
Nisam ribetina, prosek. U gradu sam stalno, svakog vikenda u Hainekenu i Urbanu.
A mozak imam hvala Bogu i uvek ga koristim, knjiga sam se nacitala i nacitala (ljubavne romane ne citam i ne gledam latinoamericke serije). Samo sto vama vise odgovaraju one sto setaju polugole gradom ili u tigrastoj odeci, bez trunke mozga......

mene osudjuju na forumu neki/neke jer delim ljude(u ovom slucaju devojke)
ja delim devojke na fenserke(koje slusaju tehno i turbofolk) i na alternativne(metal,rok,pank)
ove fenserke sve nose nos visoko i ne primecuju coveka ako nema neki extra auto ili fon dok je sa alternativnama skroz drugacije!
naravnoima izuzetaka sa obe strane!!
napravite anketu:startujte recimo 10 fensi riba i 10 alternativnih;)

Back