Devojke iskreno posle koliko vremena stupate u sexualne odnose sa deckom, sa kojim ze

zanima me vase misljenje.. mogu i komentari momaka, naravno, kako oni na sve ovo gledaju, kada je prihvatljivo vreme, posle 2,5,7 meseci?
Onog koga mogu da sacekam 2,5,7 meseci mi ni ne treba, tj sasvim sigurno je da ga ni ne zelim. Kad mi se neko jako dopada vrlo malo vremena je potrebno (citaj u pitanju su dani kao razumna jedinica vremena).

Stvar je jasna, ona je protiv seksualnih veza.
Iskreno, nisam ni ja odusevljen takvim vezama, ali to "treci nije (dobio) nikako" me cudi.

ja apsolutno nisam protiv sexualnih veza, ali kao što sam već rekla, sve zavisi od osjećanja. Ako sam sa jednim spavala, nemora značiti da sa svakim poslje njega isto mooram spavati. Sa trećim sam bila nakon raskida duge veze, gdje sam bila jako povređena sto je moj ex ubrzo našao drugu i mene pravio ljubomornom, tako da sam i ja sebi našla nekoga, bilo mi fino sa njim, ali nisam ga volila, i što bi se onda sexala sa njim kad nemam nekih osjećanja? Da bi njemu bilo dobro? z:hm: Ma ne pada mi napamet.

Razumem te. Naravno da sve zavisi od emocija, tačnije od razmene emocija sa partnerom. Preterao sam kad sam rekao da si protivnik seksualnih veza, to je bila šala mala, sori... :)
Ali to sa tim trećim zaista ne mogu da shvatim. Tvoj motiv, traženje utehe posle raskida, mi je jedino jasan, a sve ostalo je magla za mene. Kako ti je bilo fino, a nisi ga volela? U čemu se ogledala ta "finoća" u tom vašem odnosu? Šta je on pronašao u tome, ako je gajio neka osećanja prema tebi kako ti nije bilo žao da mu ne uzvratiš, ako ti je već bilo fino s njim, ne baš seksom, ali bar sličnim osećanjima? On se posvetio tebi, a ti ga ne voliš, nemaš nekih osećanja, niti te fizički privlači da bi želela seks sa njim. To mi je neobično, neshvatljivo. Prikrpila si mu se, crpeš ga, a ničim ne uzvraćaš tu njegovu pažnju, nazovimo je bar tako, najbenignije - pažnja...

pa bilo mi je fino u tom smislu da mi je zaista posvetio puno pažnje, nejžnosti, koja mi je u tom trenutku bila jako potrebna. Sa njim sam provodila lijepe trenutke, znao je da me nasmije, sasluša, iznenadi, možda sam tad bila sebična, što sam njegovu dobrotu samo iskorištavala sa izlječim svoje rane, ali eto. z:( Da sam ga nekad ranije i kasnije srela, sigurno bi ga jako zavolila, jer je bio stvarno duša, ali u tom trenutku osjećanja prema bivšem su još bila prejaka da bi ikoga drugog mogla zavoliti, niti sam se mogla zamisliti ni sa kim drugim u intimi, jednostavno nije isšlo. Nije da on meni nije bio privlačan, naprotiv, što se tiče fizičkog izgleda bio je bolji od bivšeg i dolazili smo u situacije da ležimo zajedno u krevetu i ono nešto započne malo, i ja prekinem, jednostavno nisam mogla dalje.

Sa trećim sam bila nakon raskida duge veze, gdje sam bila jako povređena sto je moj ex ubrzo našao drugu i mene pravio ljubomornom, tako da sam i ja sebi našla nekoga, bilo mi fino sa njim, ali nisam ga volila, i što bi se onda sexala sa njim kad nemam nekih osjećanja? Da bi njemu bilo dobro? z:hm: Ma ne pada mi napamet.

Misim koleginice.. stvarno nije u redu da lechi$ komplekse $to te dechko ostavio i na$ao bolju, na nekom liku koji je re$io da te kresne. Ra$iri kolenca, pokazhi malo ljudskosti :)

Misim koleginice.. stvarno nije u redu da lechi$ komplekse $to te dechko ostavio i na$ao bolju, na nekom liku koji je re$io da te kresne. Ra$iri kolenca, pokazhi malo ljudskosti :)

ma ja, baš sam trebala, pa nije sapun da se istroši z:plez:. ko god rješi da me hoće kresnuti, ja treba samo da raširim noge z:dm3:,

ja apsolutno nisam protiv sexualnih veza, ali kao što sam već rekla, sve zavisi od osjećanja. Ako sam sa jednim spavala, nemora značiti da sa svakim poslje njega isto mooram spavati. Sa trećim sam bila nakon raskida duge veze, gdje sam bila jako povređena sto je moj ex ubrzo našao drugu i mene pravio ljubomornom, tako da sam i ja sebi našla nekoga, bilo mi fino sa njim, ali nisam ga volila, i što bi se onda sexala sa njim kad nemam nekih osjećanja? Da bi njemu bilo dobro? z:hm: Ma ne pada mi napamet.

Kako ti je pogodjena sujeta... Nasao je drugu - samo tebi da naudi...

pa bilo mi je fino u tom smislu da mi je zaista posvetio puno pažnje, nejžnosti, koja mi je u tom trenutku bila jako potrebna. Sa njim sam provodila lijepe trenutke, znao je da me nasmije, sasluša, iznenadi, možda sam tad bila sebična, što sam njegovu dobrotu samo iskorištavala sa izlječim svoje rane, ali eto. z:( Da sam ga nekad ranije i kasnije srela, sigurno bi ga jako zavolila, jer je bio stvarno duša, ali u tom trenutku osjećanja prema bivšem su još bila prejaka da bi ikoga drugog mogla zavoliti, niti sam se mogla zamisliti ni sa kim drugim u intimi, jednostavno nije isšlo. Nije da on meni nije bio privlačan, naprotiv, što se tiče fizičkog izgleda bio je bolji od bivšeg i dolazili smo u situacije da ležimo zajedno u krevetu i ono nešto započne malo, i ja prekinem, jednostavno nisam mogla dalje.

I tako se zaraza povredjivanja sirila - e, ako si vratila muskom rodu.

Znas sta bi bilo jaaako zanimljivo? Da se ovde pojave njih dvojca i da saspu svoju pricu kroz teme i da vidimo da li bi se upecala, da se ne prepoznas, a da krenes da mudrujes kako je ONA takva i takva...

Back