Devojke i zene izjasnite se

Svako ima u zivotu svoje licne kriterijume I potrebe, nisu svima vazne iste stvari niti se pale na istu kapislu.
Ono sto mene najvise iritira su stereotipi, patroniziranje ili osude zbog ovih ili onih razloga.
Uopste nemam problem sa tim ko je sa kim niti koliko ko godina ima, jer me privlaci pre svega neciji karakter, mentalni sklop, um, duh. Bitno mi je da je covek stabilan, mentalno jak, osoba koja ima svoj integritet I zna sta zeli od zivota, sebe, mene...

Zato ne smatram da su godine presudne za neciji karakter. Volim ljude koji brinu o sebi, razvijaju se, napreduju, koji imaju pozitivan stav, imaju u sebi energiju I gore od strasti, sve sto rade, rade punim srcem.

Izbegavam labilne ljude I one koji se povijaju kao grane na vetru, sa kojima ne znas sta ti misle, koji se poigravaju sa ljudima, cije su reci u sukobu ili suprotnosti sa delima, ne volim kukavice, ljude bez petlje, konformiste, beskicmenjake...volim ljude sebi slicne, koji ce izgoreti za ono sto zele, koji kroz zivot idu punim srcem, I disu punim plucima.

Sve u svemu:

IMG_20190301_144048.jpg

:heart:

Poslednja izmena:

Back