Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.521
Muskarac kad je mlad lozi se na starije, a kad ostari trazi piletinu. To je normalno. Zanima me da li je isto tako i kod devojaka/zena?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarac kad je mlad lozi se na starije, a kad ostari trazi piletinu. To je normalno. Zanima me da li je isto tako i kod devojaka/zena?
tu mojih godina, par dole, par gore
samo da se mi slažemo <3
- - - - - - - - - -
to sad va\i a kad sam bila mla\a volela sam da je malo stariji
Da, za ove od 25 do 35 što intenzivno traže muža ta priča ne važi, njihovi kriterijumi su vezani više za materiju nego za vreme
pa ja sam od 25 do 35
Dalo se zaključiti iz prethodnog posta
štaznam ja sam malo omatorio al se ložim na žene svojih godina (koja godina gore dole), klinke me nešto ne zanimaju...sad dal sam izrod il šta je, neam pojma
Totalno si demode, nisi cool, nisi u trendu
Šta je s tebe?
o pa meni udaja nije ni na kraj
Naravno da nije, svi ti verujemo, ceo autobus
Lozim se na iskusneMuskarac kad je mlad lozi se na starije, a kad ostari trazi piletinu. To je normalno. Zanima me da li je isto tako i kod devojaka/zena?
meni ne smeta a nije mi ni gadno kad vidim ljude sa razlikom
njihova stvar
nije verovato ti ili ne
a nisam protiv udaje, nego ne vidim sebe još uvek u braku
trenutno prioritet su mi druge stvari