Devojke, da li bi se zabavljale sa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodavao je patike? :lol:
Ne. Pa, bolje je prodavati patike nego sjemenke, zar ne?To ti malo prozivas onog Kentaura, jel da? Ljubomoran si sto su se zenske sa foruma nalozile na njega:per:
Ne znam zasto ti je tesko da prihvatis da nekoj djevojci uopste ne bi predstavljalo problem zanimanje kod momka?Nije valjda da si se samo sa takvima susretao?:(
Ukoliko nijednoj od nas koje smo odgovorile potvrdno na tvoje pitanje ne vjerujes, nije mi jasno sto si uopste postavljao temu?:dontunderstand:
pa ja sam tačno znala :)
da je ovo cvetić izvukao iz naftalina
ah
ljubaF

:heart:
Nije mi jasno sta je pisac htio da kaze...:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Ne. Pa, bolje je prodavati patike nego sjemenke, zar ne? Uz to je veca i zarada;)To ti malo prozivas onog Kentaura, jel da? Ljubomoran si sto su se zenske sa foruma nalozile na njega:per:
Ne znam zasto ti je tesko da prihvatis da nekoj djevojci uopste ne bi predstavljalo problem zanimanje kod momka?Nije valjda da si se samo sa takvima susretao?:(
Ukoliko nijednoj od nas koje smo odgovorile potvrdno na tvoje pitanje ne vjerujes, nije mi jasno sto si uopste postavljao temu?:dontunderstand:

imaš dve kontradiktornosti...nađi ih...

Nisam ja kupovao auto za to, inace bih uzeo karavan :mrgreen:

Ali jeste mi lakse u svakom smislu.... Komotniji sam, cas posla sam u centru, mogu da izadjem gde hocu, kad hocu... I da ne nabrajam.

Ma, nisam dobro formulisala pitanje... Htjela sam da te pitam da li si 'interesantniji' djevojkama otkad si kupio kola, u odnosu na vrijeme prije toga? Da li bas iz vlastitog iskustva tvrdis da ce momak prije smuvati zensku ako ima dobra kola?

Ma, nisam dobro formulisala pitanje... Htjela sam da te pitam da li si 'interesantniji' djevojkama otkad si kupio kola, u odnosu na vrijeme prije toga? Da li bas iz vlastitog iskustva tvrdis da ce momak prije smuvati zensku ako ima dobra kola?

JA auto ostavim na parkingu, ne idem sa njim u kafic... :lol:

Ali naravno da voznja u dobro (skupom) auto deluje kao afrodizijak za zenke!

Koliko si puta videla da u nekog skupom, atraktivnom auto ne sedi neka dobra zenska?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back