Devojkama sa snimka "Kosovo za patike" 10 meseci zatvora

Setite se samo onog uragana sto je pogodio Nju Orleans, izginulo more ljudi, a debili se nasli da obijaju prodavnice... Ili kada je pre neku godinu Lion slavio titulu uFrancuskoj, pola grada su pokrali. Poenta je da svuda ima budala....

Razlika je u tome sto su ti obijali prodavnice zato sto su spasavali goli zivot, a pre toga ostali bez kuca nad glavom i svega sto su ikada imali.

pa eto ovdje u BL kad je bio protest, polupana je hrvatska prodavnica "Croata"!!!
ali se našao i jedan majmun koji je polupao jednu zlataru (domaću:)) i pokrao nešto nakita....svi su htjeli da znaju ko je taj, da mu yebu mater.....zato što je majmun i bruka ostale.............

a taj šta je pokra prodavaonicu nije majmun, jel???

koji si ti bolid moj bosanac, dok je takvih ka ti bosna će bit di i je tj. u Qrcu...:whistling:

Razlika je u tome sto su ti obijali prodavnice zato sto su spasavali goli zivot, a pre toga ostali bez kuca nad glavom i svega sto su ikada imali.

Slobodno citiraj ceo tekst, nije problem, pa sve iskomentarisi...

Da tebi sruse kucu ili ti neko pogine da li bi odmah isao da krades... I otkud ti znas da li su oni sto su u BGu krali imali krov nad glavom i leba da jedu?

Slobodno citiraj ceo tekst, nije problem, pa sve iskomentarisi...
Da tebi sruse kucu ili ti neko pogine da li bi odmah isao da krades...

Ne znam sta bih radio u takvoj situaciji.

I otkud ti znas da li su oni sto su u BGu krali imali krov nad glavom i leba da jedu?

Za ove dve sam 100% siguran da imaju.
U stvari, siguran sam za 99% ostatka.

i iz ovoga gore
ti zaključuješ - da je priznanje neoboriv dokaz u krivičnom postupku ??
:dontunderstand:

Original postavio voyo.riq

brate, da si ti sudija, ne bi bilo oslobađajućih presuda ..
moraš razmišljati i o motivima za priznanje, kao i o slobodnoj volji.

pozdrav

ma naravno neznam koji je pametnjakovic pomislio da ja to neznam?
ali koliko je realno takvih slucajeva?kada neko lazno stavi krivicu na sebe?nijedan-mozda 1 ili 2 u CIA filmovima ali ovako tesko,dakako da znaci da kada priznas posle nemogu ni sava ni dunav da te operu
pa normalno ako covek bez ruku prizna da je zaklao nekog,a sumlja se na njegovo dete recimo ocigledno biti da ce sud to razmotriti,ali cak iako nije logicno ako hoce bas da prizna verovatno ide u zatvor,u 0,0000001 %slucajeva se priznanje odbija,ali moze da se odbije.

Back