devojka starija od decka

iluzionista:
Ronik:
Ah da, ti si onaj neodoljivi od koga ribe padaju kao pokosene samim tvojim prisustvom u njihovoj blizini...
Jel' si ti svestan da u svakom tvom postu ima toliko narcisoizma da prosto bode oci?
Ajde okaci tvoje slike negde da se i mi malo divimo.
Greota da svet propusti da vidi nesto tako lepo. :roll:

DedaMraz:
Koliko sam ja tebe shvatio ti ovde pokusavas da se ogrebes za snosku

Od sada ignorisem ove vase gluposti i ne reagujem na njih... :evil:

Izgleda da sam te procitao. Matori perverznjak.

veverice:
originalan si koliko i tvoja slicica...parola ti je..KO NEMA,MORA DA SE SNALAZI
sledeci put..ako pozelis da i ti MISLIS promeni baterije,mozda ti se desi da kazes nesto pametno
MADA....teska posla

Sav se najezim kad vidim da plavusa pokusava da razmislja. Odmah mi proradi prva brzina... Samo nastavi tako. Imas moju podrsku... :twisted:

sta bi...riknule ti baterije?
izbegavaj NAJEZAVANJE moze da ti skogi...nije dobro za strujno kolo
u ostalom verovatno si se kupio kod kineza..nije ni cudo sto si isfrustriran...ko ne moze sebe...druge jos manj
oprastam ti..jer i ovako i onako ti si riknuo posle prve kvazi upotrebe...sta da ti pricam...kinezi su CUDO

Nego da se mi vratimo temi
Mozda imas problema kod fizickog izgleda. Iskontrolisi sve dobro. Ne veruj kevi ako ti kaze da si lep. Proveri i kod drugih ljudi.
Moj savet ti je da devojku ne vuces za kikice i ne gurkas kad nesto provalis. Niposto joj ne predlazi da igrate klikera (bar ne na prvom sastanku). Pravi se da si dzentlmen i pokloni joj cvece. Plasticno niposto. Pogledaj je duboko u oci kao da hoces da saznas bit njenog postojanja. Nemoj da komentarises ako kroz njih ugledas potiljak.
Toliko za sada dr Deka je tu ako ti jos nesto nije jasno

veverice:
opasan ovaj deda...nema sta...skidam mu kapu i vidim...kosu...skidam mu periku...opet nista...rasecem malo kad ono rupa...mala...pricaju ljudi...ostavljeno mesto za mozak..ali...nikada se nije razvio...
steta
tolika glava..a PRAZNA

Nisi ni ti veverica. Stitis zenski rod. Sada kada sam ga naucio, postao je opasan po vas. Ne slusaj ih sinko. Nisam ja lud.

Bustura:
Sve zavisi sta ti podrazumevas pod starije.I koliko imas godina.Inace starije ribe vole mladje tipove.Ali tek kada prevale 27-28 god.Jer im tada mladici prijaju.Pored njih se osecaju mladje lepse i pozeljnije.Nego pored nekih od 35-6 god.Ali sve je stvar ukusa.I naravno tvog licnog izgleda i manira.Lepota i skupa odela nisu ta koja odlucuju.Dali ce se jedna zena zaljubiti u tebe.Nego perfekcionizam u oblacenju,Besprekorni maniri.Tipa pridrzis kaput,otvoris vrata,zastitnicki zagrljaj u masi ljudi.To su stvari koje privlace zene.Naravno spontanost i duhovitost.Ali sve te stvari se sticu a ne uce se.Zato moras pokusavati sve dok ti neuspe da oboris neku staru damu sa nogu.A tada kada je tvoja mozes se i dobro opariti pod uslovom da je situirana.A ako nije :Pa takve i netraze zigole.

Sorry, ali ti se nakaki ko niko! starija dama kad predje 30-tu? Nisam bas sigurna. Najbolje je da ih privlace mladji tipovi zbog lepih manira i zato sto pored njih izgledjaju mladje i pozeljnije. Pored piletine nikako ne mozes izgledati mladje nego sto zaista izgledas, a najbolje da privlace "otvaranjem vrata" i laznim laskanjem. za to su najbolji oni od 40, a mladji tipovi zato sto su "meso"

Back