Ana-Marija
Ističe se
- Poruka
- 2.204

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dddunjaz:e brate moj tako sam i ja pre tacno tri godine.i sta da ti kazem-sin,cerkica na putu,al nista strasno,znas sta zelis>izneses,pa gde se nadjete-grubo receno>bez foliranja>saracmarko:Kako prici starijoj ribi,a da te sigurno ne ispali?
iluzionista:Ronik:Ah da, ti si onaj neodoljivi od koga ribe padaju kao pokosene samim tvojim prisustvom u njihovoj blizini...
Jel' si ti svestan da u svakom tvom postu ima toliko narcisoizma da prosto bode oci?
Ajde okaci tvoje slike negde da se i mi malo divimo.
Greota da svet propusti da vidi nesto tako lepo.![]()
DedaMraz:Koliko sam ja tebe shvatio ti ovde pokusavas da se ogrebes za snosku
Od sada ignorisem ove vase gluposti i ne reagujem na njih...![]()
vibrator:A, ti si kao neko nevinasce? ***** te ja u bulju tako isfoliranog... I to u trecoj brzini.![]()
Mrzim folirante...
veverice:originalan si koliko i tvoja slicica...parola ti je..KO NEMA,MORA DA SE SNALAZI
sledeci put..ako pozelis da i ti MISLIS promeni baterije,mozda ti se desi da kazes nesto pametno
MADA....teska posla
veverice:opasan ovaj deda...nema sta...skidam mu kapu i vidim...kosu...skidam mu periku...opet nista...rasecem malo kad ono rupa...mala...pricaju ljudi...ostavljeno mesto za mozak..ali...nikada se nije razvio...
steta
tolika glava..a PRAZNA
veverice:deda....mnogo ti znas..
a ti ces deccko sa dedinim savetima da navatas DECKA
treba li ti to?
a ti deda...opet te pitam zasto mi nisi doneo poklon za ng...bolje radi svoj posao nego da teras u homo ovaj mladi svet
DedaMraz:veverice:deda....mnogo ti znas..
a ti ces deccko sa dedinim savetima da navatas DECKA
treba li ti to?
a ti deda...opet te pitam zasto mi nisi doneo poklon za ng...bolje radi svoj posao nego da teras u homo ovaj mladi svet
Samo ti mene napadaj pa ces dobiti K*rac za novaka
veverice:to sto meni obecavas daj muceniku vibr...vidis da ima problema sa baterijama...a meni dedice donesi....stef...bicu dobra,obecavam
samo mi donesi
Bustura:Sve zavisi sta ti podrazumevas pod starije.I koliko imas godina.Inace starije ribe vole mladje tipove.Ali tek kada prevale 27-28 god.Jer im tada mladici prijaju.Pored njih se osecaju mladje lepse i pozeljnije.Nego pored nekih od 35-6 god.Ali sve je stvar ukusa.I naravno tvog licnog izgleda i manira.Lepota i skupa odela nisu ta koja odlucuju.Dali ce se jedna zena zaljubiti u tebe.Nego perfekcionizam u oblacenju,Besprekorni maniri.Tipa pridrzis kaput,otvoris vrata,zastitnicki zagrljaj u masi ljudi.To su stvari koje privlace zene.Naravno spontanost i duhovitost.Ali sve te stvari se sticu a ne uce se.Zato moras pokusavati sve dok ti neuspe da oboris neku staru damu sa nogu.A tada kada je tvoja mozes se i dobro opariti pod uslovom da je situirana.A ako nijea takve i netraze zigole.