Devojka od 15 godina u vezi sa čovekom od 26

Roditelji, VI ste krivi jer ste go ****** što se tiče vaspitavanja

Ne znam na sta si ti tacno mislio, ali slazem se da jesu. Da se ja pitam vecina ne bi smela da ima decu, ali jeebiga kad svi misle da zasluzuju to.
Mnogo je tesko biti roditelj, gde ces vecu odgovornost od stvaranja jedne sasvim nove licnosti koja potpuno zavisi od tebe, a ti treba da se postaras da bude srecna i to u ovako sjebanom svetu? Ne, hvala.

I ti sa ego-tripom što se bar trude da ih nekako vaspitaju su bolji od onih što se ni ne trude.

A lično ljude koji se plaše te odgovornosti, ili je svesno odbijaju, s pravom treba smatrati i nazivati kukavicama. Ljudsko biće nije bez razloga "opremljeno" reproduktivnim organima, to je delo prirode, kao i sve ostalo. Nego je nemati decu (sem kad je to biološki nemoguće) često rezultat nekakvog budjavog podsvesnog tripa da si kul ako tako misliš i to iznosiš u javnost, da si nekakav boem, da olako shvataš život i da te ni za šta nije briga, i slično. Sve u svemu, težak pozeraj, uklapanje u raspale emancipatorske trendove i tome slično.

Poslednja izmena:
I ti sa ego-tripom što se bar trude da ih nekako vaspitaju su bolji od onih što se ni ne trude.

A lično ljude koji se plaše te odgovornosti s pravom treba smatrati i nazivati kukavicama. Ljudsko biće nije bez razloga "opremljeno" reproduktivnim organima, to je delo prirode, kao i sve ostalo. Nego je nemati decu (sem kad je to biološki nemoguće) često rezultat nekakvog budjavog podsvesnog tripa da si kul ako tako misliš i to iznosiš u javnost, da si nekakav boem, da olako shvataš život i da te ni za šta nije briga, i slično. Sve u svemu, težak pozeraj, uklapanje u raspale emancipatorske trendove i tome slično.
Pun si treba ovo, treba ono.
a ovo je totalno pogresnos to si napisao, kakvo uklapanje kad VECINA ima TVOJ stav. Kad se uklapas uklapas se u nesto sto je lako i pozeljno za mase. To ti je pozeraj 101

Koliko vidim, samo sam na jednom mestu u poruci napisao to "treba", pa ne vidim kako sam to "pun" tog izraza. :)

Postoje različiti trendovi, a ja lično poznajem dosta mladih ljudi (oba pola) koji izigravaju nekakvu nehajnost, emancipovanst, šta već, pa su u tom fazonu (sve propada, ovaj svet je otišao u ******, ja sam otišao u ******, i sad treba da pravim malene replike samoga sebe i njima naselim ovaj svet). Ovo možeš čuti od gomile mladih ljudi, i to su često u pitanju oni koji su inteligentni i obrazovani (ne formalno, nego u smislu šireg obrazovanja), pa onda skapiraju kako takav pristup deluje boemski i intelektualno, i počnu da serviraju takve priče. Dakle, ne iz stvarnog ubedjenja, nego da bi zauzeli pozu.

A inače, ti nemaš pojma o tome šta je pozeraj. Evo, citiraću te:

a ovo je totalno pogresnos to si napisao, kakvo uklapanje kad VECINA ima TVOJ stav. Kad se uklapas uklapas se u nesto sto je lako i pozeljno za mase. To ti je pozeraj 101

Ako nisi znao, postoje mnoge subkulture koje ne samo što nisu u većini, nego to nikad neće ni biti, ali koje plasiraju odredjeni princip ponašanja i sledbenici tog principa u velikoj meri to postaju kako bi se razlikovali od okoline, ali se opet uklapaju u odredjenu grupu i to je jednostavno tako. U pitanju je klasičan pozeraj i ništa više. Nema stvarnog ubedjenja.

Poslednja izmena:
Postoje različiti trendovi, a ja lično poznajem dosta mladih ljudi (oba pola) koji izigravaju nekakvu nehajnost, emancipovanst, šta već, pa su u tom fazonu (sve propada, ovaj svet je otišao u ******, ja sam otišao u ******, i sad treba da pravim malene replike samoga sebe i njima naselim ovaj svet). Ovo možeš čuti od gomile mladih ljudi, i to su često u pitanju oni koji su inteligentni i obrazovani (ne formalno, nego u smislu šireg obrazovanja), pa onda skapiraju kako takav pristup deluje boemski i intelektualno, i počnu da serviraju takve priče. Dakle, ne iz stvarnog ubedjenja, nego da bi zauzeli pozu.
Dobro, ja ne serviram nikakve price nikome ovde, nisam nesto primetio, uglavnom svi sa kojima pricam su u fazonu porodica itd. Al dobro, ako ti kazes.
A inače, ti nemaš pojma o tome šta je pozeraj. Evo, citiraću te:

Lol da ok nemam pojma
Ako nisi znao, postoje mnoge subkulture koje ne samo što nisu u većini, nego to nikad neće ni biti, ali koje plasiraju odredjeni princip ponašanja i sledbenici tog principa u velikoj meri to postaju kako bi se razlikovali od okoline, ali se opet uklapaju u odredjenu grupu i to je jednostavno tako. U pitanju je klasičan pozeraj i ništa više. Nema stvarnog ubedjenja
Samo sto smo na forumu gde uopste nema "moje" subkulture. I jos smo na tinejdzerima gde je glavni argument "zato sto je to normalno". ili "nezreli klinci" itd. Dakle mozda najveci nivo konformizma. I hoces da kazes da "prodajem" svoju subkulturu i pozerisem?

U, jbt. Otkud ti to da se taj moj post u potpunosti odnosio na tebe? Izvini, nisam znao da si tako skapirao, ali ti mi nisi bio na pameti dok sam pisao drugi deo poruke. Evo, citiraću samog sebe, da pojasnim:

Ovaj deo je odgovor na tvoju poruku.

A lično ljude koji se plaše te odgovornosti, ili je svesno odbijaju, s pravom treba smatrati i nazivati kukavicama. Ljudsko biće nije bez razloga "opremljeno" reproduktivnim organima, to je delo prirode, kao i sve ostalo. Nego je nemati decu (sem kad je to biološki nemoguće) često rezultat nekakvog budjavog podsvesnog tripa da si kul ako tako misliš i to iznosiš u javnost, da si nekakav boem, da olako shvataš život i da te ni za šta nije briga, i slično. Sve u svemu, težak pozeraj, uklapanje u raspale emancipatorske trendove i tome slično.

Ovaj deo je uopšten, i nema veze sa tobom lično. Štaviše, nema uopšte veze sa tobom. Ti uopšte u svom postu nisi napisao nešto čime bih ja ovim delom svoje poruke mogao da ti repliciram, nego je to bila kritika takvog stanja svesti i razmišljanja. Mislio sam da to razumeš, ali okej.

Nadam se da je sad jasnije. Pozdrav

Poslednja izmena:
Veliki je znak pitanja koliko su ova deca na kraju zaista iskrena, a koliko je toga izlažirano. Velika je verovatnoća da su im roditelji rekli šta da kažu, ili ih uvežbali, ili šta već. Recimo, odgovor onog klinca na kraju je sto posto namešten: "It's allright. I just want you to feel happy." Mislim, daaaaaj jbt :lol: Najstereotipniji odgovor iščupan iz one najljigavije holivudske kinematografije :lol:

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem sta citam. Vi ljudi niste normalni, ako je vama "normalno" da ona izlazi sa nekim takvim likom.

Da sam joj roditelj pod hitno bih je prevaspitao, ne ona da mi izlazi na vrata kad joj dune, ili ne odgovara tema. A onog lika bih prijavio policiji.

Zrelo dete sa 15 godina? Dajte ne budite smesni. Tek krenulo u srednju skolu. Svakom kome je ovo normalno, poprilicno je poremecen.

Ništa ti nebrini. Ta razlika neće biti važna kada ona napuni naprimer 20 godina a on bude imao 31. To je idealna razlika u godinama jer žene su zrelije otprilike za 6 godina u odnosu na svoje godine što tvoju sestru čini kao da ima 21 godinu a muškarcima zrelost ide u minus 6 godina , tako da su oni otprilike taman.
Neznam koliko ti imaš godina ali 26 nisu neka starost i on je još uvek momak, kakav čovek. To što ti je sestra maloletna, zavisi od podneblja do podneblja. Zapadna civilizacija obraća pažnju na to a na Istoku negde , ona bi bila odavno već i majka.

Ništa ti nebrini. Ta razlika neće biti važna kada ona napuni naprimer 20 godina a on bude imao 31. To je idealna razlika u godinama jer žene su zrelije otprilike za 6 godina u odnosu na svoje godine što tvoju sestru čini kao da ima 21 godinu a muškarcima zrelost ide u minus 6 godina , tako da su oni otprilike taman.
Neznam koliko ti imaš godina ali 26 nisu neka starost i on je još uvek momak, kakav čovek. To što ti je sestra maloletna, zavisi od podneblja do podneblja. Zapadna civilizacija obraća pažnju na to a na Istoku negde , ona bi bila odavno već i majka.

Koji kretenizam. Idi nabij glavu u pesak. Kao sve su ti zene zrelije za 6 godina? Pa znam devojke koje su na mentalnom nivou 15-ogodisnjakinja a imaju mnogo vise godina.
Poenta nije u tome sto ce to biti ok za 5-10 godina. POENTA JE STO TO SADA NIJE OK.

Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Znam da to nije moja stvar ali ja nju stvarno volim i jako se brinem za nju. Šta da radim?

bila je sa mnom u odeljenju jedna takva cura, 15 godina, bila sa jednim likom kojeg zovu dolar(isto 25-26 godina je imao) i na prvi maj je uhvati njen ujka(nije imala caleta) kako se sprema za ljubavni cin sa njim u krevetu :mrgreen:
jako brzo se odvila situacija, ispisali su je iz skole i od tada sam je video samo 2 puta, cuo sam da su imali neku frku sa imanjem nakon sto im je umrla neka baba, a bas danas je drug pokrenuo pricu o njoj, video je pre par dana, kaze da se ugojila i prolepsala(kako je to moguce ne znam).. ali sta da radis, zivot je rva

Vidi sve zavisi kakav je on covek.Ispitas proveris ali diskretno i jednostvano to sto si nasao ili nisi nasao podelis sa sestrom.Iskrenost je najbolja politika.Ako nece da se urazumi obavestis nadlezne organe to jest roditelje.Opet sve zavisi kakav je on covek prvi pogled moze da zavara,ne znaci da je covek ljigav ako tako izgleda..
Realno sto se njega tice postoje razlozi zasto bi izlazio sa devojkom od 15 godina.Mozda su se devojke blizu njegovog godista poudavale ili su vec u dugim vezama a on nije bio dovoljno zreo ili zanterosavan za takvo nesto (desava se u malim mestima).Ja bih razumnu porazgovarao sa njom i njim i procenio.Sto se tice nezrelosti ja znam mlade ljude koji mogu da daju zivotne lekcije pojedinim zrelim ljudima .

Ovo je naravno samo moje misljenje nista vise.
Bio sam u takvoj situciji sestra mi se udala sa 16,porodica digla frku, a covek se ispostavi super decko,imaju dete ,rade i srecni su zajedno vec odredjen niz godina(u braku su 8,9 godina)Vole se kao i prvog dana

Da je normalno nije, ali kako bih se osecao da sam ga tada isprebijao,oni raskinuli ona kasnije kad sazreli nasla tip blizu njenog godista koji je tuce ili se razvedu posle mesec dana.Sta onda?

Poslednja izmena:

decko ,ti imas iq 26, a trazi devojku koja ima iq 32 i bicete savrseni jedno za drugo :lol:
isuse boze ,kakvih bogalja sve ima ,da ne veruje covek xD

Back