Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Znam da to nije moja stvar ali ja nju stvarno volim i jako se brinem za nju. Šta da radim?
Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Znam da to nije moja stvar ali ja nju stvarno volim i jako se brinem za nju. Šta da radim?
meni su inace starije devojke uz adnje vreme mnogo privlacnije. Tako su dobre, ono zena prava, i uglavnom su kulturnije i vise seksipilne u krevetu. A i izgledaju bolje kad se srede, mozda zato sto znaju bolje da se sredjuju
Pa sta ce devojka,trazi iskusnog jebaca. Nema od klinaca nista.
A svinjche,sta je po tebi pravo musko?
pa sta i ja bih bio u vezi sa devojkom od 26 kad sam imao 16 god, nije nikakv prob
meni su inace starije devojke uz adnje vreme mnogo privlacnije. Tako su dobre, ono zena prava, i uglavnom su kulturnije i vise seksipilne u krevetu. A i izgledaju bolje kad se srede, mozda zato sto znaju bolje da se sredjuju
što bi joj iko pomagao kad joj je lepo
e sad tek videh: ko bre ima sa 26 godina i po dvoje dece?? Neko ko nema šta da radi, taj sa 26 je skoro završio fakultet, možda počeo da radi itd...
a njoj će on biti odlična školatako da ne treba preterivati. Neka dece, nek se "vole"
Vrlo jednostavno:neka tvoj otac njega prijavi za zavođenje maloletnice ili neka mu predoči to....ne slusaj ova prethodna lupetanja (cast izuzecima) ali i ja sam majka 15-godisnjakinje i to su deca... a on je neki perverznjak....samo da je iskoristi..znaci: pravac policija!!Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Vrlo jednostavno:neka tvoj otac njega prijavi za zavođenje maloletnice ili neka mu predoči to....ne slusaj ova prethodna lupetanja (cast izuzecima) ali i ja sam majka 15-godisnjakinje i to su deca... a on je neki perverznjak....samo da je iskoristi..znaci: pravac policija!!