Devojka od 15 godina u vezi sa čovekom od 26

da li ista mozes da uradis ?

christian_bale_american_psycho_patrick_bateman_axe_10989289_RE_PwnzElite_has_declared_war_on_Grammar_Nazis-s400x300-173837.jpg

Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Znam da to nije moja stvar ali ja nju stvarno volim i jako se brinem za nju. Šta da radim?

Znas, mislim da to ipak jeste tvoja stvar...i tvoja, i tvojih roditelja. Moze ovde da prica ko sta hoce ali ona je ipak jos uvek dete. Mogu da razumem divljenje, simpatije, naklonost ka nekom starijem ali upustanje u vezu sa nekim toliko starijim je sumanuto. Nije samo stvar u onom sto moze posledicno da se desi (to moze i sa vrsnjakom) vec o psiholoskim razlikama i pogledima na zivot. Ta razlika ima smisla za nekog ko je napunio 20 i vise ali sve pre toga je potpuna besmislica. Ona ne zna...zato je po prstima treba ali on zna....zato ga po glavi treba. Sta uraditi? Ne znam koliko ti imas godina, ali ako ti ne mozes onda mogu roditelji. Jednostavno je.

prso lik...garant ima komplekse..ja se jezim kad je devojka 15 i decko 19...botovi sve..ja sam imao uvek starije devojke,a ove mladje nikad duze od nedelju dana, tj jednom na nedelju dana sve ostalo na vece kad mi se cefne da budem sa njima...ako bi neka dokazala da zasluzuje vise mozda bi i bio :D e sad objasnjenje za temu---- :D 15 god je smesno za zrelost :D jedino ako je neka gaborka pa nikad nije imala priliku biti razmazena,'kucka',nafurana itd...obicno devojke koje nisu imale srece sa lepotom lica tela itd su kao zrelije,jesu juce zrelije,tripuju jer gledaju sve one ribice njihove drugarice kako se kurce,izbacuju sise itd i kao jao kako se 'zrelo' ponasaju,ja sam za njih prezrela otp.a ustvari tripuju,jer kad bi dobile priliku da imaju paznju vrsnjaka,da imaju sise,dupe,facu-isto bi se ponasale garant...problem je to sto nikad to nisu imale pa ni ne mogu tako da se ponasaju vec se zatvaraju u svoj svet i tripuju zrelost-tako je bar u 95 % slucajeva..nema zrelosti bez 17-18 god sta god vi pricali.pogotovo sto osoba nema sanse da sazri u svakom pogledu zrelosti sa 17-18god.neki ljudi nikad ne sazre i to nije redak slucaj.

Moja rođena sestra koja ima 15 godina već 2 meseca je u vezi sa nekim likom koji ima 26! Ja se nikada nisam petljao u njen ljubavni život niti sam imao nameru, ali od kad je sa tim džiberom ozbiljno se brinem za nju. Gledam na TV-u šta se sve dešava, pedofila ima na svakom ćošku. Nikako mi ne ide u glavu kako čovek koji ima 26 godina može da bude u vezi sa nekom klinkom od 15? Ja znam ljude koji u tim godina već imaju i po dvoje dece! I roditelji su protiv te veze ali sa njom se čak više ne može ni pokrenuti priča o tome jer ona istog momenta ode. Sa mnom čak ni ne priča. Upoznao sam tog lika i ni malo mi se ne sviđa, izgleda ljigavo i ima neki pogled tipa Radiša iz Velikog Brata(ako ne znate o kome je reč http://www.zbrka.com/zanimljivosti-...i-operaciju-a-ostatak-cu-spiskati-na-zene.jpg )
Znam da to nije moja stvar ali ja nju stvarno volim i jako se brinem za nju. Šta da radim?

JEDNOM ĆE DOĆI U GODINE KAD JOJ TAJ SA 26 DOĐE BOLJI NEGO ONAJ OD 16,17,18,20...
NEK SE DECA VOLE (<3)

i sad se ovo mlado i bezmudo nešto buni, što im starci skidaju devojke, pa kako i neće, njih 50 da se sastane ne znam dal' bi se dobilo jedno prosečno muško

Poslednja izmena:

savet: idi bre udri tog konja obeznani ga od batina ako ti sestra nesto sere oteraj je u ***** bolje da se posvadjas sa sestrom na neko vreme nego da joj se nesto desi..

meni su inace starije devojke uz adnje vreme mnogo privlacnije. Tako su dobre, ono zena prava, i uglavnom su kulturnije i vise seksipilne u krevetu. A i izgledaju bolje kad se srede, mozda zato sto znaju bolje da se sredjuju

ne znam kako je moguće složiti se sa bvacinim mišljenjem, ali desilo se
mislim da devojke od dvadesete do dvadeset i pete izgledaju najbolje
znaju da se doteraju, da bolje izgledaju stilski od ovih mlađih

Ako zakon dopusta,nemas ti tu sta da se cimas..
Mislim nema tog metoda kojim ces ti nju spreciti da radi ono sto hoce.
Znas roditelji cesto prave slicne greske,cimaju decu itd...pa se ona opet jeb.u sa gospodom,smrcu,konzumiraju svasta itd...
Ako oces da je savetujes savetuj je,al slabo ces sta postici,devojke vole starije i to je prosto prirodno...
Nemam pojma koji je filozof rekao da je idealno doba za zenidbu devojke 18 a muskarca 32..sam izvedi zakljucak..

Tolko od mene..

Vrlo jednostavno:neka tvoj otac njega prijavi za zavođenje maloletnice ili neka mu predoči to....ne slusaj ova prethodna lupetanja (cast izuzecima) ali i ja sam majka 15-godisnjakinje i to su deca... a on je neki perverznjak....samo da je iskoristi..znaci: pravac policija!!

Vrlo jednostavno:neka tvoj otac njega prijavi za zavođenje maloletnice ili neka mu predoči to....ne slusaj ova prethodna lupetanja (cast izuzecima) ali i ja sam majka 15-godisnjakinje i to su deca... a on je neki perverznjak....samo da je iskoristi..znaci: pravac policija!!

Da to nije malo preterano? Razumem ja zasto roditelji ne bi zeleli ovakvu situaciju, ali na ovaj nacin se apsolutno nista ne moze resiti.
Ni zabrana ne bi bas pomogla, a tek ovo. Nije on nju naterao ni na sta, njima je lepo zajedno, a tuze ga za to.
Samo bi mrzela roditelje i izgubila bi poverenje u njih, ne bi im vise nista u zivotu ni rekla, a jos bi joj oni tako samo pojacali zelju da bude sa njim...

Back