lazar9996
Obećava
- Poruka
- 93
Imam razne a najvise me ispunjava sport.Pročitah poruku i zainteresovalo me je šta s tvoji hobiji?
Ne znam ima li, ali kontam da možeš naći. Ali nemoj me pogrešno shvatiti, ali ne mislim da to rješava problem jer ti "problem" nisi uop[te ni tretirao dobro. Mijenjaj pristup, a ne odustaj skroz od ljubavnog odnosa!
Ovo je dokaz moje neke teorije, da ljudi koji oće seks, nauče se vladati sa suprotnim polom...i muški i žene.
Šta znam, prekontroliši hormone, ako ne piješ neke tablete. Ja sad to onako kažem, izvini ako ima neki podslučaj pa te ovo uvrijedi,nije mi namjera. želim biti od pomoći.
A trebaš tražiti neke cure mirnije, povučenije, što ne izgledaju možda privlačno.
Dolazim do pitanja -- da li ti oćeš curu koja izgleda bolje od prosjeka? I tu trerbaš očekivanja mijenjati.
Pogrešno je da odustaješ od potrage, samo zato što si to POGREŠNO pristupio problemu.
Pa ne uči se iz knjiga kako se muvaju žene, a ni obrnuto. A ako hoćeš da ućiniš nešto za sebe dobro i da čitaš, onda čitaj književnost...
Dodala bih još toga, ali dovoljno je.
Pokusao sam razne pristupe, nije da nisam.
Isao i na psihoterapiju, pricao sa strucnjacima i nista nije pomoglo. Jesam ja mozda povuceniji ali nisam bas toliko.
Hvala na savetima, taman posla da se uvredim.
Od devojke trazim samo da me privlaci i da je normalna, nista drugo. Ne gledam sad neke top zene pa da kazem da zbog toga ne uspevam.
Citao sam i knjizevnost, ali se ne vidim u tome.
i tako možeš započeti priču, možeš joj reći da krenete svi zajedno u šetnju