qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ljudi.. Stalno se cuje sa tim deckom, uvek kada je pita da li me voli, da li je zaljubljena, uvek pokusava da zaobidje to pitanje i uopste ona ne zeli da mu kaze koliko joj znacim, da li me voli itd.. Ja nju volim, stvarno volim i mislim da ovo nije u redu. I evo ugovorili su da izadju zajendo jedno vece. Ne znate kako se sad osecam, plakao bih, tuga i bes u isto vreme, nenormalno sam ljubomoran iako su se slozili vec davno da je izmedju njih gotovo i da su trebali da se vide drugarski kao i sada... Jos nesto, nisam narcis, ali taj decko mi nije ni do kolena i uopste u odnosu na nju je moze se reci ruzan, ona je lepsa od mene i toga sam svestan (ne mogu da kazem da me nije strah da je ne izgubim jer mozda nikad necu biti sa lepsom devojkom, ali nije to presudno, ja je stvarno volim). To sto se jos uvek cuju znaci da se jako emotivno vezala za tog decka iako ima vec godinu dana otkako su raskinuli... Sve jedno, za 5 dana cemo se videti, posle toga cemo biti 24h zajedno nekih mesec dana, znaci non stop, konkretno, dolazi kod mene a i idemo na more u medjuvremenu. Tad cu poraditi na tome da me sto vise zgotivi, ali znam da cu siguno biti bolji prema njoj od vecine momaka, i uvek u svakoj vezi ja isprastam, do sada nikad nisam bio onaj koji ostavlja, mada iza sebe imam dve duze i jednu kracu vezu i to je to..
Ne znam vise, plasim se da joj verujem, strah me da ne govori istinu kada kaze da me voli, da joj nedostajem... Sve je sranje, jedno veliko sranje, osudjen sam da ne mogu dva meseca bez briga da zivim, gubim volju za svim, stvarno mi je ponekad svega dosta...
Sve dok ovako gledaš stvari dešavace ti se ovo što ti se dešava. On je možda ružan ali si ti glup k'o *****, a sigurno zna s ženama bolje od tebe koji si "daleko iznad njega". Ne **** lijep vec uporan bato.
Uglavnom, radi šta ti je volja, ali mogu se kladiti da ce ti ona dosaditi u roku od 2 sedmice. Bez obzira što je sada tako silno volliš i želiš samo za sebe, takve ti obicno prve dosade...
Pa verovatno i zna s obzirom da je stariji od mene 3 godine i da je uspeo da "zaludi" takvu devojku.
To nije tacno, otkad smo se smuvali provodili smo 24 sata zajedno nekih mesec dana i sve bih dao da mogu da ponovim sve, ne kajem se ni jedan jedini sekund proveden sa njom niti mi je u bilo kom trenutku bilo dosadno sa njom. U vezi smo dva meseca (znam da nije mnogo), nismo se videli mesec dana i za par dana treba da se vidim nakon cega cemo ponovo dosta vremena provesti zajedno.
Ne znam, valjda sam mnogo ljubomoran, cesto zbog iste pravim velike gluposti, ljubomora bila je bila razlog zasto me ostavila devojka s kojom sam bio 7 meseci...
Pa verovatno i zna s obzirom da je stariji od mene 3 godine i da je uspeo da "zaludi" takvu devojku.
To nije tacno, otkad smo se smuvali provodili smo 24 sata zajedno nekih mesec dana i sve bih dao da mogu da ponovim sve, ne kajem se ni jedan jedini sekund proveden sa njom niti mi je u bilo kom trenutku bilo dosadno sa njom. U vezi smo dva meseca (znam da nije mnogo), nismo se videli mesec dana i za par dana treba da se vidim nakon cega cemo ponovo dosta vremena provesti zajedno.
Ne znam, valjda sam mnogo ljubomoran, cesto zbog iste pravim velike gluposti, ljubomora bila je bila razlog zasto me ostavila devojka s kojom sam bio 7 meseci...

Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..
Hvala unapred!
Hahahaha zasto imam osecaj da je ovo sve izmisljeno ?Videla se sa bivsim, rekla mu da joj je tesko sto nisu zajedno, mene iskljucila sa chata, obecala mu da ce da letuju zajedno.. Dermatitis mi se pogorsao, secer od jutros imam preko deset, padam u depresiju, pijem svaki dan, zivim kao zadnji klosar, dva puta sam malopre povracao, od muke... Ubicu se, skupilo mi se, ne mogu ovako, volim je vise od sebe, sutra mi je osamnaesti , ne zelim da se probudim ujutru...
Videla se sa bivsim, rekla mu da joj je tesko sto nisu zajedno, mene iskljucila sa chata, obecala mu da ce da letuju zajedno.. Dermatitis mi se pogorsao, secer od jutros imam preko deset, padam u depresiju, pijem svaki dan, zivim kao zadnji klosar, dva puta sam malopre povracao, od muke... Ubicu se, skupilo mi se, ne mogu ovako, volim je vise od sebe, sutra mi je osamnaesti , ne zelim da se probudim ujutru...

Bog da mu dusu prosti.....E, ovaj otkad je rekao da neće da se probudi sutra i da će da se ubije, nije se više javljao![]()
recimo da si ti idiot. nemas ni trunke samopostovanja. uzimas sifru od fb. takve kao ti ne treba varati. nego ih treba tuci.Recimo da imam njenu sifru od FB i nimalo mi se ne svidja ono sto citam svakodnevno..
recimo da si ti idiot. nemas ni trunke samopostovanja. uzimas sifru od fb. takve kao ti ne treba varati. nego ih treba tuci.
NIJE JOS JE ZIV!POGLEDAJ MU PROFIL!Pa sta ako je uzeo sifru, vidis da je sumnja bila opravdana... jes da se decko ubio, al dobro, sad je kasno.

Niko ne voli ljubomorne momke ili obrnuto,,Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..
Hvala unapred!