Devojka me vara... :(

Ne znam ljudi.. Stalno se cuje sa tim deckom, uvek kada je pita da li me voli, da li je zaljubljena, uvek pokusava da zaobidje to pitanje i uopste ona ne zeli da mu kaze koliko joj znacim, da li me voli itd.. Ja nju volim, stvarno volim i mislim da ovo nije u redu. I evo ugovorili su da izadju zajendo jedno vece. Ne znate kako se sad osecam, plakao bih, tuga i bes u isto vreme, nenormalno sam ljubomoran iako su se slozili vec davno da je izmedju njih gotovo i da su trebali da se vide drugarski kao i sada... Jos nesto, nisam narcis, ali taj decko mi nije ni do kolena i uopste u odnosu na nju je moze se reci ruzan, ona je lepsa od mene i toga sam svestan (ne mogu da kazem da me nije strah da je ne izgubim jer mozda nikad necu biti sa lepsom devojkom, ali nije to presudno, ja je stvarno volim). To sto se jos uvek cuju znaci da se jako emotivno vezala za tog decka iako ima vec godinu dana otkako su raskinuli... Sve jedno, za 5 dana cemo se videti, posle toga cemo biti 24h zajedno nekih mesec dana, znaci non stop, konkretno, dolazi kod mene a i idemo na more u medjuvremenu. Tad cu poraditi na tome da me sto vise zgotivi, ali znam da cu siguno biti bolji prema njoj od vecine momaka, i uvek u svakoj vezi ja isprastam, do sada nikad nisam bio onaj koji ostavlja, mada iza sebe imam dve duze i jednu kracu vezu i to je to..

Ne znam vise, plasim se da joj verujem, strah me da ne govori istinu kada kaze da me voli, da joj nedostajem... Sve je sranje, jedno veliko sranje, osudjen sam da ne mogu dva meseca bez briga da zivim, gubim volju za svim, stvarno mi je ponekad svega dosta...

Sve dok ovako gledaš stvari dešavaće ti se ovo što ti se dešava. On je možda ružan ali si ti glup k'o *****, a sigurno zna s ženama bolje od tebe koji si "daleko iznad njega". Ne **** lijep već uporan bato. ;)

Uglavnom, radi šta ti je volja, ali mogu se kladiti da će ti ona dosaditi u roku od 2 sedmice. Bez obzira što je sada tako silno volliš i želiš samo za sebe, takve ti obično prve dosade...

Sve dok ovako gledaš stvari dešavace ti se ovo što ti se dešava. On je možda ružan ali si ti glup k'o *****, a sigurno zna s ženama bolje od tebe koji si "daleko iznad njega". Ne **** lijep vec uporan bato. ;)

Uglavnom, radi šta ti je volja, ali mogu se kladiti da ce ti ona dosaditi u roku od 2 sedmice. Bez obzira što je sada tako silno volliš i želiš samo za sebe, takve ti obicno prve dosade...

Pa verovatno i zna s obzirom da je stariji od mene 3 godine i da je uspeo da "zaludi" takvu devojku.

To nije tacno, otkad smo se smuvali provodili smo 24 sata zajedno nekih mesec dana i sve bih dao da mogu da ponovim sve, ne kajem se ni jedan jedini sekund proveden sa njom niti mi je u bilo kom trenutku bilo dosadno sa njom. U vezi smo dva meseca (znam da nije mnogo), nismo se videli mesec dana i za par dana treba da se vidim nakon cega cemo ponovo dosta vremena provesti zajedno.

Ne znam, valjda sam mnogo ljubomoran, cesto zbog iste pravim velike gluposti, ljubomora bila je bila razlog zasto me ostavila devojka s kojom sam bio 7 meseci...

Pa verovatno i zna s obzirom da je stariji od mene 3 godine i da je uspeo da "zaludi" takvu devojku.

To nije tacno, otkad smo se smuvali provodili smo 24 sata zajedno nekih mesec dana i sve bih dao da mogu da ponovim sve, ne kajem se ni jedan jedini sekund proveden sa njom niti mi je u bilo kom trenutku bilo dosadno sa njom. U vezi smo dva meseca (znam da nije mnogo), nismo se videli mesec dana i za par dana treba da se vidim nakon cega cemo ponovo dosta vremena provesti zajedno.

Ne znam, valjda sam mnogo ljubomoran, cesto zbog iste pravim velike gluposti, ljubomora bila je bila razlog zasto me ostavila devojka s kojom sam bio 7 meseci...

Pisi propalo. Tvoja paranoja je sasvim utemeljena.

Shvati jednu stvar, ti možeš praviti probleme zbog nje. Tući se, krasti, svašta nešto ali to je sve besmisleno kada te ona može zamjeniti kad god joj se prohtije, još pogotovo kada je zgodna. Znači ostavi se toga da si joj anđeo čuvar, jer nisi...

Razumem da nisam... Evo ugovorila je i sa drugim bivsim deckom vidjenje, bili su u vezi dosta dugo pre 3 godine...
Znam da i ona mene voli, nemojte misliti da umisljam ali stvarno je tako, jednostavno znam. Znam da me ne bi prevarila niti je to uradila i ne mogu da joj zabranim da se vidja sa njima. Ali ne znam koliko je u redu sa njene strane da to radi..
Inace, u pocetku veze mogu da se suzdrzavam od svoje ljubomore, ali kasnije jednostavno ne mogu, nisam nikad bio los ni prema jednoj devojci ali niko ne trpi gluposti koje radim zbog ljubomore.. A vec sam pravio sranja, tukao se sa novim deckom bivse devojke, pretio svakom ko joj pridje, pratio je nocu, gde se krece, sta radi i ona je to sve znala.. A sa druge strane, molio sam i kukao da mi se vrati... I kad malo bolje razmislim, stvarno sam ispadao magarac zbog toga ali isto tako znam da sam u trenutku spreman i mnogo gore gluposti da uradim zbog devojke ... Probacu malo da se smirim, neka radi sta hoce ovih nekoliko dana, kada se vrati bice samo moja. Pokusacu da se ne cimam oko toga mnogo, ionako imam drugih problema.
Hvala vam. :)

Poslednja izmena:
Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..

Hvala unapred!

razvali je analno i raskini

Videla se sa bivsim, rekla mu da joj je tesko sto nisu zajedno, mene iskljucila sa chata, obecala mu da ce da letuju zajedno.. Dermatitis mi se pogorsao, secer od jutros imam preko deset, padam u depresiju, pijem svaki dan, zivim kao zadnji klosar, dva puta sam malopre povracao, od muke... Ubicu se, skupilo mi se, ne mogu ovako, volim je vise od sebe, sutra mi je osamnaesti , ne zelim da se probudim ujutru...

Videla se sa bivsim, rekla mu da joj je tesko sto nisu zajedno, mene iskljucila sa chata, obecala mu da ce da letuju zajedno.. Dermatitis mi se pogorsao, secer od jutros imam preko deset, padam u depresiju, pijem svaki dan, zivim kao zadnji klosar, dva puta sam malopre povracao, od muke... Ubicu se, skupilo mi se, ne mogu ovako, volim je vise od sebe, sutra mi je osamnaesti , ne zelim da se probudim ujutru...
Hahahaha zasto imam osecaj da je ovo sve izmisljeno ? :D
Ako nije izmisljeno, ako je istina onda pravi savet i iskreni (posto vidim da te ovde uglavnom ponizavaju i spustaju) bi bio da lepo izbrises njen broj telefona, da je blokiras na fejsbuku, da je izbrises iz svog zivota i da krenes da se odvikavas od nje.
Kao kad se narkoman skida s droge :D. Ako to ne uradis sve ce ici na tvoju stetu, ne treba ti devojka s kojom ces da se osecas jadno i bedno vec devojka koja ce te voleti, razumeti, postovati te i biti ti pravi prijatelj.
Trazi takvu a u medjuvremenu se baci na neke zdrave aktivnosti i trudi se da ne mislis na nju, to je najbitnije da ne mislis na nju, znaci zdrave aktivnosti, sport, bleja sa ortacima, druga devojcica bi bila jako pozeljna da ti skrene misli i sve sta ti prija.
Moras da budes jak, ne budi cupi, budi hrabar i jak, proci ce sve :D.
Eto to je bio moj savet u slucaju da je ova tvoja prica istinita :D

Poslednja izmena:

Ok, ja jesam bio jadan u prosloj vezi, ali ti si decko doktorirao

Ahahahah jbt, sramota me sto se smejem... A zasto? Zato sto postoje momci koji stvarno prolaze kroz ovakva sranja. Nadju devojku, naocigled iznad njih po svemu (mada ne treba tako misliti, al sta ces), ne veruju, srecni su, a onda se pojavi bivsi, kojeg ova i dalje voli i onda ukapiras da si samo tu onako, dok onom drugom proradi ljubomora. A onda dodje neko na forumu i laze kako stigne.

Istaknucu samo jednu rupu u tvojoj prici... Navodno se videla sa dva bivsa.... I sa obojicom je imala duge veze. Sa jednim cak 3 godine... A i s tobom je vec neko vreme... Pa kad je pocela da izlazi sa momcima, kad je napunila 10?

Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..

Hvala unapred!
Niko ne voli ljubomorne momke ili obrnuto,,
To sto voli da zeza sto ti vidis kao flert ne mora da znaci da te vara,,
pusti je da dise..videce se ,,;)
ukratko trebas biti kull..
jednostavno jesi musko ili ne..pusti je jer ce ona sama odluciti da te vara ili ostati verna :lol:

Back