flert ne znaci prevara po automatizmu,devojka voli paznju,a drugo,sta ce ti sifra jbt,ko cacka taj iscacka,sto manje znas to bolje covece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvoja ljubomora a ona flertuje,sta ti je kad covek slusa zensko

flert ne znaci prevara po automatizmu,devojka voli paznju,a drugo,sta ce ti sifra jbt,ko cacka taj iscacka,sto manje znas to bolje covece.

Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..
Hvala unapred!

Raskidaj, cim si ti ljubomora ( nezreo), ona bicarka koja je neizivljena, jos daljina. Nema sta tu da se lepi izolir trakom.![]()

Rekao sam da je u pitanju samo moja ljubomora. Sto se nje tice nisi u pravu i nije ok da tako govoris, zelen sam koliko si ti neozbiljan.. Ali svejedno, hvala onima koji kojima sam objasnio o cemu se radi i od kojih sam dobio misljenje i savete.
@qqjay Valjda je normalno da je volim, mislim do sad je bilo.![]()
Nego ima onih sto ih zena/devojka prevari, a oni nece da raskinu pa kazu kao volim je itd...Иди бре момак, па шта не смеш да објавиш овде, шта ће бити, силоваће те (што и није лоше) или ће да те остави (што и није лоше 2), шта?
Отерај је у ***** ако те вара, а ако си љубоморан, па сви смо помало били и даље смо, то је ок, али немој претераш, па нећеш да је жениш леб му пољубим, није прва ни последња. Опустиш се синак, нека ти буде равно све домора, какво нервирање око жена, јурцање за њима, читање порука и сакривања.
Остави је чисто онако, кажи јој да се удебљала па ће да плаче.
Opet ja.
Sve se sredilo u medjuvremenu ali ostao je jedan problem.. Njen bivsi decko joj svaki dan pise, govori da je jos uvek nije preboleo, da zna da nije ni ona njega, da je pogresila sto vise nije sa njim i jos neke stvari zbog kojih se ona oseca jako lose, razumem je, bili su dugo u vezi i moguce je da joj je "dirnuo" uspomene, cak se i meni to dogadja, nekad se setim bivse devojke i nekih nasih lepih trenutaka i ne bude mi sve jedno ali znam da sada volim nju ne bi se toj prosloj vratio ni da me na kolenima moli.
Oni su trebali da se vide ali se ona medjuvremenu predomislila, sada je on namerno provocira, govori joj kako je se samo on seti kada joj je tesko, pokusava da je vrati, ito iskusno. Sto je najgore tog decka znam (ne licno, vec ko je i sta je) i zivi relativno blizu mene. Nije mi problem, trpecu zbog nje, ali ako ode predaliko ne plasim se da napravim jedno veliko sranje!...
Posle svakog razgovora sa njim ona place, hladna je (cesto drugarici govori kako place, kako joj se sve skupilo).. Njemu je 100 puta rekla da od njih dvoje vise nema nista, da voli mene itd.. On govori kako mi "zavidi", kada odbije vidjenje sa njim pohvali je kako mi je verna, zatim vec sledeci dan joj se javi sa nekom novom pricom kojom je ponovo pogadja i tera da misli o njemu..
Ne znam sta da preduzmem, ako ista pokusam provalice me, znam da me voli, ali ne mogu da znam sta je u njenoj glavi, da li jos uvek oseca nesto prema tom decku..
ma da brate iebi mu kevu ona je neduzna jadnaOpet ja.
Sve se sredilo u medjuvremenu ali ostao je jedan problem.. Njen bivsi decko joj svaki dan pise, govori da je jos uvek nije preboleo, da zna da nije ni ona njega, da je pogresila sto vise nije sa njim i jos neke stvari zbog kojih se ona oseca jako lose, razumem je, bili su dugo u vezi i moguce je da joj je "dirnuo" uspomene, cak se i meni to dogadja, nekad se setim bivse devojke i nekih nasih lepih trenutaka i ne bude mi sve jedno ali znam da sada volim nju ne bi se toj prosloj vratio ni da me na kolenima moli.
Oni su trebali da se vide ali se ona medjuvremenu predomislila, sada je on namerno provocira, govori joj kako je se samo on seti kada joj je tesko, pokusava da je vrati, ito iskusno. Sto je najgore tog decka znam (ne licno, vec ko je i sta je) i zivi relativno blizu mene. Nije mi problem, trpecu zbog nje, ali ako ode predaliko ne plasim se da napravim jedno veliko sranje!...
Posle svakog razgovora sa njim ona place, hladna je (cesto drugarici govori kako place, kako joj se sve skupilo).. Njemu je 100 puta rekla da od njih dvoje vise nema nista, da voli mene itd.. On govori kako mi "zavidi", kada odbije vidjenje sa njim pohvali je kako mi je verna, zatim vec sledeci dan joj se javi sa nekom novom pricom kojom je ponovo pogadja i tera da misli o njemu..
Ne znam sta da preduzmem, ako ista pokusam provalice me, znam da me voli, ali ne mogu da znam sta je u njenoj glavi, da li jos uvek oseca nesto prema tom decku..

ali ne znas da si najebo zbog toga sto ces biti dobar,i nasminkaj se malo ne dozvoli da je bolja riba od tebeNe znam ljudi.. Stalno se cuje sa tim deckom, uvek kada je pita da li me voli, da li je zaljubljena, uvek pokusava da zaobidje to pitanje i uopste ona ne zeli da mu kaze koliko joj znacim, da li me voli itd.. Ja nju volim, stvarno volim i mislim da ovo nije u redu. I evo ugovorili su da izadju zajendo jedno vece. Ne znate kako se sad osecam, plakao bih, tuga i bes u isto vreme, nenormalno sam ljubomoran iako su se slozili vec davno da je izmedju njih gotovo i da su trebali da se vide drugarski kao i sada... Jos nesto, nisam narcis, ali taj decko mi nije ni do kolena i uopste u odnosu na nju je moze se reci ruzan, ona je lepsa od mene i toga sam svestan (ne mogu da kazem da me nije strah da je ne izgubim jer mozda nikad necu biti sa lepsom devojkom, ali nije to presudno, ja je stvarno volim). To sto se jos uvek cuju znaci da se jako emotivno vezala za tog decka iako ima vec godinu dana otkako su raskinuli... Sve jedno, za 5 dana cemo se videti, posle toga cemo biti 24h zajedno nekih mesec dana, znaci non stop, konkretno, dolazi kod mene a i idemo na more u medjuvremenu. Tad cu poraditi na tome da me sto vise zgotivi, ali znam da cu siguno biti bolji prema njoj od vecine momaka, i uvek u svakoj vezi ja isprastam, do sada nikad nisam bio onaj koji ostavlja, mada iza sebe imam dve duze i jednu kracu vezu i to je to..
Ne znam vise, plasim se da joj verujem, strah me da ne govori istinu kada kaze da me voli, da joj nedostajem... Sve je sranje, jedno veliko sranje, osudjen sam da ne mogu dva meseca bez briga da zivim, gubim volju za svim, stvarno mi je ponekad svega dosta...

Ne znam ljudi.. Stalno se cuje sa tim deckom, uvek kada je pita da li me voli, da li je zaljubljena, uvek pokusava da zaobidje to pitanje i uopste ona ne zeli da mu kaze koliko joj znacim, da li me voli itd.. Ja nju volim, stvarno volim i mislim da ovo nije u redu. I evo ugovorili su da izadju zajendo jedno vece. Ne znate kako se sad osecam, plakao bih, tuga i bes u isto vreme, nenormalno sam ljubomoran iako su se slozili vec davno da je izmedju njih gotovo i da su trebali da se vide drugarski kao i sada... Jos nesto, nisam narcis, ali taj decko mi nije ni do kolena i uopste u odnosu na nju je moze se reci ruzan, ona je lepsa od mene i toga sam svestan (ne mogu da kazem da me nije strah da je ne izgubim jer mozda nikad necu biti sa lepsom devojkom, ali nije to presudno, ja je stvarno volim). To sto se jos uvek cuju znaci da se jako emotivno vezala za tog decka iako ima vec godinu dana otkako su raskinuli... Sve jedno, za 5 dana cemo se videti, posle toga cemo biti 24h zajedno nekih mesec dana, znaci non stop, konkretno, dolazi kod mene a i idemo na more u medjuvremenu. Tad cu poraditi na tome da me sto vise zgotivi, ali znam da cu siguno biti bolji prema njoj od vecine momaka, i uvek u svakoj vezi ja isprastam, do sada nikad nisam bio onaj koji ostavlja, mada iza sebe imam dve duze i jednu kracu vezu i to je to..
Ne znam vise, plasim se da joj verujem, strah me da ne govori istinu kada kaze da me voli, da joj nedostajem... Sve je sranje, jedno veliko sranje, osudjen sam da ne mogu dva meseca bez briga da zivim, gubim volju za svim, stvarno mi je ponekad svega dosta...