Devojka me psihicki maltretira

Ima ga.
Nisam rekao. Pa nesto bi trebala da moze i sama da zakljuci. Ima vise nego dovoljno materijala.

Devojka je ocigledno veliki optimista a ti si dosta realniji a oboje izgleda ne komunicirate na pravi nacin...jako je bitno, da se jasno kaze sta se zeli ili ne...niko nikome ne moze da cita misli i nagadja na osnovu ponasanja...to nije fer prema njoj a i samom sebi stvaras nepotrebne probleme..
Ona zbog tvog ponasanja dobija drugu sliko o tebi tipa: lenj si, smotan, nesnalazljiv, nezreo, neodlucan i pocece da se pita zasto je uopste u vezi sa tobom..i to sve zbog toga sto preferiras da bi ona sama mogla da zakljuci zasto ti NE ZELIS da ides...

Jedan iskren, miran razgovor bi problem verovatno resio....devojka te ne maltretira, vec ti nju jer ne mozes JASNO da kazes stA te muci...a ona izgleda oce da to izvuce iz tebe a ne ume bas najbolje...

e,ja imam ideju- mozes i ti nju psihicki da maltretiras u fazonu " ako me volis ti ces da dodjes da se ovde zajedno borimo i stvaramo u ovim teskim uslovima"

Hahaha rekao sam joj i to jos od samog starta...I da vidis reakciju :hahaha:
Nije cak ni smesno :eek:

Odmah mi preti sa raskidom i postavlja ultimatume, govori kako ona to zeli da meni bude bolje, samo naravno bitno je da bude po njenom.

Ljubav je ljubav, ali naravno prema cistim i urednim bulevarima Rima, a ja se trebam prilagoditi. Bitno je da je ona predlozila, a ja sad treba da de facto nadjem resenje i realizujem NJENE zamisli :whistling:

Koji ce mi ***** roditelji bez para?
Svaka budala moze da bude roditelj, ali treba preneti iskustva, tradiciju, pa i materijalne stvari...

Imas komplikovan i po meni neresiv problem . Ustvari postoji jedno resenje, ali...Setices se,pametan si.
Budi hrabar i imaj na um svoju nerodjenu decu. Jer, koji ce im ***** roditelj bez para.

Nemogu vjerovati da se tako moze reci koji ce mi ..... roditelji bez para,koje razmisljanje... Roditelji su duzni da djecu financiraju do 18 godina,a kasnije da se ta odrasla djeca osamostale.Ipak,roditelji ne zasluzuju da se pljuje po njima ako nemaju novaca,ako nemogu ostvariti zelje,zamisli,u ovom slucaju tvoje ambiciozne djevojke i tebe.Ta djevojka ako te dovoljno voli,trebala bih da te shvati da financijski ne mozes ostvariti studiranje u inostranstvu,u suprotnom,zapitaj se koliko joj stalo.Ako ti je u cilju fax,zar ne mozes to ostvariti i u svojoj zemlji,jesi razmisljao o zaposlenju? Sam se moras boriti za sebe,da ostvaris svoji ciljeve,a ne da krivis druge zbog nedostatka novca.Sretno

Nemogu vjerovati da se tako moze reci koji ce mi ..... roditelji bez para,koje razmisljanje... Roditelji su duzni da djecu financiraju do 18 godina,a kasnije da se ta odrasla djeca osamostale.Ipak,roditelji ne zasluzuju da se pljuje po njima ako nemaju novaca,ako nemogu ostvariti zelje,zamisli,u ovom slucaju tvoje ambiciozne djevojke i tebe.Ta djevojka ako te dovoljno voli,trebala bih da te shvati da financijski ne mozes ostvariti studiranje u inostranstvu,u suprotnom,zapitaj se koliko joj stalo.Ako ti je u cilju fax,zar ne mozes to ostvariti i u svojoj zemlji,jesi razmisljao o zaposlenju? Sam se moras boriti za sebe,da ostvaris svoji ciljeve,a ne da krivis druge zbog nedostatka novca.Sretno

Naravno da mogu shtudirati ovde sto i radim, ali ona je zapela da se ide tamo i uvek ispada kao nesto da ja necu i da izmisljam izgovore. A vise ne mogu podneti da mi neko ponavlja to nad glavom kako ja NECU da idem, kad je realnost sasvim suprotna ali i ta ista realnost kaze da sad nema para da se ulozi na studije tamo. Mislis da je lep osecaj slusati kako ti neko stalno prica kako je tamo bajno i lepo i kako je faks cenjen u svetu, a ti eto jadan(a) NECES da ides, ali tu je big mamica ili draga Saveta koja ce te ubediti da rodis te pare i da dodjes! Dosta mi je!!! Dostaaaa!!! Dokle vise?? Dodje mi da je iznapucam da je ni rodjena majka vise ne prepozna....:dash:

I opet je to da ja NECU da idem, jer zaboga nemam snove, viziju, plan. Sta bih ja bez moje big mamice. Kako li sam do sada ziveo, i to bogami odlicno, s obzirom na okolnosti. Osoba mladja od mene mi soli pamet i otkriva toplu vodu :dash:

E to ti je prijatelju simptomatichno, gledale pola sata fashion tv i vec se uzivele u vili u Monte Karlu, sve mogu, sve hoce, sve zele. Ja ti predlazem da ti to lepo shutnesh, pa nek nadje sebi ambicioznijeg i boljeg. :)

Koji ce mi ***** roditelji bez para?
Svaka budala moze da bude roditelj, ali treba preneti iskustva, tradiciju, pa i materijalne stvari...

Da, svako moze da bude roditelj. I ti ces jednog dana biti. Bas bih volela da cujem
sta ce tvoja deca reci za tebe na tu temu, posto, kako vidim, neces daleko dogurati
jer sedis u mestu i cekas da ti padne s neba!
Ni moja majka nema para, sama izdrzava mene i brata, oboje smo studenti i radimo jos
od srednje skole. Lako je sedeti i kukati kao- ostecen sam, mama me ne izdrzava, a
duzna je to da radi dok god sam ziv.. namerno preterujem, ne bi li ti doprlo do mozga
o cemu govorim! Ti ocigledno nikad nisi ostao ni gladan ni zedan, cim nemas ambicije
i ne trudis se sam sebi da priustis nesto.
I za kraj- da, nije lako otici u drugu zemlju, poceti od nule.. al kad bi otisao i pomucio
se malo, naucio bi da cenis sve sto imas. Sam bi stekao ta iskustva o kojima govoris,
jer ne moze majka to da ti prenese tek tako, ne znam kako to mislis. Dok ne dozivis,
nema iskustva.
Da li se slazes?

Hahaha rekao sam joj i to jos od samog starta...I da vidis reakciju :hahaha:
Nije cak ni smesno :eek:

Odmah mi preti sa raskidom i postavlja ultimatume, govori kako ona to zeli da meni bude bolje, samo naravno bitno je da bude po njenom.

Ljubav je ljubav, ali naravno prema cistim i urednim bulevarima Rima, a ja se trebam prilagoditi. Bitno je da je ona predlozila, a ja sad treba da de facto nadjem resenje i realizujem NJENE zamisli :whistling:

pod 1. Treba da joj iskreno kazes sta te muci. a ne d aona nagadja kako da je na kvizu. Ne podcenjuj niciju pamet.

pod 2. Po ovom sto si napisao za roditelje, mislim da imas malo pomeren pogled na svet, tj. ne znash kako zivot funkcionise. Roditelji su duzni da te izdrzavaju koliko su u mogucnosti. (tvoji nerealni prohtevi su druga stvar i to treba da resis sa sobom a ne sa roditeljem, u ovom slucaju sa majkom posto oca vidim ne pominjesh) Nadji posao i zaradjuj, da vidish kako bi cenio i 300EUR za koje bi radio mesec dana a kamoli 500 ili 2000 EUR koje pominjesh.

pod 3. Ako te ne shvata kada joj iskreno kazes sta te muci, a vidis da ni ne pokusava da shvati, ne vredi da pokusavas, zavrsi s tom uzaludnom vezom.

Back