Devojka me psihicki maltretira

Tacno je da treba da se radi, i da covek mora da bude vredan i snalazljiv, ja to ne poricem. Poredjenje sa drugim roditeljima dolazi jednostavno iz osnovnih zakona prirode, kao sto su zakon poredjenja ili ponude i potraznje.
Nista na ovom svetu nema apsolutno nikakvu vrednpost pa ni sam zivot (moj licni, da ne govorim tek o zivotu roditelja!) ako se ne poredi sa necim. Da bi znali sta znaci biti ziv, neko tamo mora da bude i mrtav. Da bi znali sta znaci biti imucan, moraju postojati siromasni. Roditelj ti moze biti super dok ne spoznas bolje, pametnije i vrednije. Ljubav moze biti slatka dok ne nadjes jos lepsu i sladju.
Da bih izbegao taj osecaj, onda bih morao da trazim devojku strogo po nekim kriterijumima, dakle manje imucnu od mene, skromnijih prohteva ali i skromnijih ambicija! Onu koja bi manje nervirala i bila "dobra devojka", ali i manje perspektivna! Vredniju, ali manje obrazovanu (drustveni stalezi i te fore). Pa i ova ako se stvari ne budu razvijale bas po njenom planu ima da pocne da peva drugu pesmicu :mrgreen:
A vidis ako trazim po kriterijumima, da li bi ti volela da budes nadjena po nekim tamo kriterijumima? Zene vole da sve to bude onako spontano, lepo, slatko, sudbinski.
Pa ne krijem da bih i ja to voleo. Ova moja nije nadjena po kriterijumima, jer ja normalno nisam znao sve to kada sam je upoznao. Ali imam osecaj da sam ja jos uvek u ulozi decka jer zadovoljavam tamo neke "kriterijume"

Naizgled je sve to suprostavljeno i ne mogu se imati sve stvari, ali upravo se u tome krije umetnost nalazenja puta gde ce se sve sloziti na najharmonicniji moguci nacin!

Ona me je navela da napisem to za roditelje.

Svi smo mi ustvari vrlo slicni.

-Tebi u stvari treba neko "nize" bice da bi ti bio srecan, koliko shvatam? TOOO tebe
u stvari muci kod te devojke.

-Nemas svoj stav i svoje misljenje, kad te neko koga poznajes max. 3 ili 5 god.,
moze navesti da napises nesto tako za roditelje.. ili je to stvarno tvoje misljenje
a ona je sam oto izvukla na povrsinu..

-Ne bih se slozila da smo slicni. Osim sto imas potpuno drugacije shvatanje zivota,
mnogo i filozofiras. A to mrzim najvise na svetu.

Back