devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sad... desilo se par puta:rumenko::rumenko::rumenko:

fakultativni sam pušač, nisam ovisnik o nikotinu, pušim kad kafenišem, u društvu pušača, kad izlazim, kad sam dokon, kad sam nervozan.... al nije mi to nasušna potreba...

Ma kakvi,nikad ne bih dao 5 para za cigare,iako sam celog zivota imao pristup cigarama nikad nisam ni pomisljao da uzmem.A i ovde kod mene cigare nisu bas jeftine,jedna paklica cigara kosta od prilike 900 dinara,ja za te pare mogu da kupim nekoliko litara Koka-Kole i 2 cokolade od 200 grama :).Barem se najdem ko covek slatkisa a od cigara nista,sve ode u dim i pepeo.

ježim se na cigarčine.Sve me nervira,i smrad,i bacanje para na tako nešto,a posebno me nervira kad je neko nervozan i krizira sve dok ne zapali.
Ja i kafu mnogo ređe pijem od kako sam primetila da mi stvara zavisnost.Ne volim da me nešto ograničava i uslovljava mi raspoloženje.

Ne vidim baš poentu u pušenju... Postoje ljudi koji zapale s vremena na vreme, i oni koji su pravi zavisnici, i samo dime.:eek: Ja se iskreno plašim da mi se ne dopadne pušenje, pa planiram da nikad i ne probam.;)

Back