Devojčici odrubili glavu jer roditelji nisu dozvolili da se uda!

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
Devojčici (14) iz Avganistana odrubljena je glava jer nije htela da se uda za prosca, javio je u sredu Radio Slobodna Evropa. Preliminarna policijska istraga pokazala da je da su dvojica osumnjičenih došli u devojčicinu kuću kako bi roditelje pitali da li bi, jedan od njih, mogao da je oženi, što su 14-godišnjakinja i njeni roditelji odbili.

Lokalni policajac Nizamudin Hakimi potvrdio je da su dva osumnjičena muškarca uhapšena, pošto je telo ubijene pronađeno kasno sinoć u distriktu Imam Sahib, u provinciji Kunduz.

Hakimi nije naveo više detalja o mogućoj vezi muškaraca sa tim ubistvom.

Radio Slobodna Evropa podseća da je i prošlog meseca jednoj devojci (20) odrubljena glava u provinciji Herat na zapadu Avganistana, navodno zbog odbijanja da radi kao prostitutka.

U tom slučaju četvoro osumnjičenih, među kojima je bio i suprug žrtve, uhapšeni su zbog sumnje da su umešani u to ubistvo.

Toliko emocija i jos svega, ali nemam reci da iskazem gnusanje i tugu i sve u vezi ovoga... Takod da cu pitati, sta se koji djavo desava sa ljudima tamo?

Toliko emocija i jos svega, ali nemam reci da iskazem gnusanje i tugu i sve u vezi ovoga... Takod da cu pitati, sta se koji djavo desava sa ljudima tamo?

дешава им се америка између осталог ко и ираку и нама

далеко од тога да сам присталица безумних исламских секти али сви крену да се исчуђују лудостима по свету а америка која је направила 50 ратова након хитлера и убила више људи него хитлер и стаљин заједно треба да нормализује ствари, како да не..

odmah da kazem, manite se svih teorija zavere, Amera, rata... Mene interesuje uopsteno kakvi su to ljudi kad se ovo desava. Sta su uradili roditelji ove devojcice? Sta koji moj nije u redu sa ovim bolesnicima, posto ovo nije retkost tamo? Napisao bih sve ovo u prvom postu, ali sam bio pod utiskom, sorry :D
odkud znas da se uopste desava?

odkud znas da se uopste desava?

Uslovi ne moraju da budu isti... Ali nisi pazljivo citao ocigledno...

Radio Slobodna Evropa podseća da je i prošlog meseca jednoj devojci (20) odrubljena glava u provinciji Herat na zapadu Avganistana, navodno zbog odbijanja da radi kao prostitutka.

I citao sam poprilicno ovakvih vesti u zadnje vreme, ali ne mogu da se setim svega...

Pre uvodjenja islama Bliski istok je bio jedan od najrazvijenih delova sveta koji je cak i bio napredniji od tadasnje Evrope.
Od kako su uveli islam postali su treci svet i sirotinja.
Isto bi tako bilo i ovde da se koji slucajem nesto vise pita nasa crkva. Kad se katolicka crkva pitala desila se inkvizicija i paljenje vestica pa vi razmislite o tome.
A to da je to neka teorija zavere idi lepo na mracnjak.com pa malo gledaj te humane muslimane kako seku glavu civilima,gadjaju kamenjem ljude do smrti...
Imas put internet toga.
Verski ekstremizam je mnogo opasan

Poslednja izmena:
Pre uvodjenja islama Bliski istok je bio jedan od najrazvijenih delova sveta koji je cak i bio napredniji od tadasnje Evrope.
Od kako su uveli islam postali su treci svet i sirotinja.
Isto bi tako bilo i ovde da se koji slucajem nesto vise pita nasa crkva. Kad se katolicka crkva pitala desila se inkvizicija i paljenje vestica pa vi razmislite o tome.
A to da je to neka teorija zavere idi lepo na mracnjak.com pa malo gledaj te humane muslimane kako seku glavu civilima,gadjaju kamenjem ljude do smrti...
Imas put internet toga.
Verski ekstremizam je mnogo opasan

Nesto si pomesao, Bliski Istok je postao najrazvijeniji deo sveta, nakon uvodjenja islama.
Kad je pocela da opada moc Omajada(Umajada), dolazi i do ratova, pre svega oko Jerusalima, dolaska, mongolskih i turskih plemena i generalno promene opste situacije, koja je kroz vekove i brojne sukobe vodila u stagnaciju i iz danasnje perspektive, nerazvijenost.

odmah da kazem, manite se svih teorija zavere, Amera, rata... Mene interesuje uopsteno kakvi su to ljudi kad se ovo desava. Sta su uradili roditelji ove devojcice? Sta koji moj nije u redu sa ovim bolesnicima, posto ovo nije retkost tamo? Napisao bih sve ovo u prvom postu, ali sam bio pod utiskom, sorry :D

јеси читао ти некад шта се дешава по америци
каквих тамо злочина има

једна одрубљена глава мање више какве психопате гаји ујак сем

пример
http://abcnews.go.com/US/alaska-ser...pplies-country/story?id=17874735#.UL5ZvHc0Id0

Poslednja izmena:
mislim konkretno na vojnike. Ne na civile. Uostalom Amerika jedno vodi rat zbog novca i unistenja zemlje u kojoj uvodi red.. ZAsto bi im bilo bolje od toga?

не покушавајд а му објасниш то је присталица извињотине и прашка вероватно има и усташке крви АКА мањина

mislim konkretno na vojnike. Ne na civile. Uostalom Amerika jedno vodi rat zbog novca i unistenja zemlje u kojoj uvodi red.. ZAsto bi im bilo bolje od toga?

Vojnici su uvek i svuda stoka, a americki vojnici su kaznjavaniji od sopstvne drzave 10 puta vise od bilo koje drzave u istoriji. To je i dalje malo, naravno. Braco, ne slusaj glupe srpske nacionaliste, oni nemaju pojma ni da zavezu pertle.

Vojnici su uvek i svuda stoka, a americki vojnici su kaznjavaniji od sopstvne drzave 10 puta vise od bilo koje drzave u istoriji. To je i dalje malo, naravno. Braco, ne slusaj glupe srpske nacionaliste, oni nemaju pojma ni da zavezu pertle.

Kada sam ja ikada slusao ikoga? : D
Ne zaista Amerika samo vodi osvajacke ratove. To je nesto ssvim normalno za veliku imperiju uvek kroz istoriju bilo. Nikoga nije briga ni za sta osim do novca, sigurno ne rade to iz nekih plemenitih pobuda : D. Oko toga nadam se mozemo se sloziti

Kada sam ja ikada slusao ikoga? : D
Ne zaista Amerika samo vodi osvajacke ratove. To je nesto ssvim normalno za veliku imperiju uvek kroz istoriju bilo. Nikoga nije briga ni za sta osim do novca, sigurno ne rade to iz nekih plemenitih pobuda : D. Oko toga nadam se mozemo se sloziti

Braco, ni covek koji radi u zdravstvu ne radi to iz nekih plemenitih pobuda, vec iz interesa, za pare. A mnogi od njih i zbog pozicije u drustvu. Ljudi koji rade u bilo kom drzavnom organu bilo koje drzave na svetu radi to za pare. Osim nekih izuzetaka verovatno. Tako da, kada god ti neko prica kako Ameri vode osvajacke ratove, ti ga pitaj ako toliko voli Srbiju, zasto ne radi za nju besplatno?

Braco, ni covek koji radi u zdravstvu ne radi to iz nekih plemenitih pobuda, vec iz interesa, za pare. A mnogi od njih i zbog pozicije u drustvu. Ljudi koji rade u bilo kom drzavnom organu bilo koje drzave na svetu radi to za pare. Osim nekih izuzetaka verovatno. Tako da, kada god ti neko prica kako Ameri vode osvajacke ratove, ti ga pitaj ako toliko voli Srbiju, zasto ne radi za nju besplatno?

Ali ja upravo to i kazem. Znaci slazemo se. Pa naravno da je isto i za Srbiju, sigurno ne rade politicari iz plemenitih pobuda jasno je svima to vec postalo(osim nekim bas zadrtim :D ).
Al osvajacka vojska ti moze samo naciniti jos gore, pa cak i da je najcivilizovanija na svetu.

Back