Девет од десет младих Британаца верује да њихов живот нема сврху:)

zar ne trebaju biti najsrecniji ,

zive u monarhiji

Видећемо ...шта ће бити са исквареном и декадентном империјом !

Боље ће проћи него 5 ваших извргнутих и сатрулих република... :manikir:

Видећемо ...шта ће бити са исквареном и декадентном империјом !

Боље ће проћи него 5 ваших извргнутих и сатрулих република... :manikir:
s konja na magarca ili ono dabogda imao pa nemao uopste nije za zezanje..

Cijenim Tvoje misljenje i vrijeme ulozeno u ovu poruku, ali dozvoli da se ne slozimu potpunosti sa izlozenim stavom!
Premalo, po mom misljenju, istrazujes ekonomske i vlasnicke odnose...ta situacija u kojoj mladi covjek zna, ako je visoko obrazovan i potice iz izbjeglicke ili radnicke familije, da ce cijeli zivot otplacivati studentski kredit, hipoteku za kucu( danasnji konformisti moraju imati "moju kucicu, moju slobodicu") i ostale atribute uspjesnosti, da mu preostaje robovanje gazdi...a to vidi i onaj autohtoni, iz slicnog miljea...pa se pitaju: ako ne mogu nista da promijenim, a kucica mi nije cilj u zivotu, zasto ne?
Mislim da odatle potice taj strah od promjena i negativno ocjenjivanje buducnosti!

Ma zapadu kuce otplacuju svi, pocev od domorodaca do nas imigranata. Ono sto ustedis u kuci posle koristis u penziji.

Naravno da ne....Indijanci su zivjeli vjekovima prilicno dobro, prema svojim mjerilima, dok nije dosao bijeli covjek da ih uputi u "nove vrijednosti"!
Koje pravo ima bijeli covjek da nekome mijenja prirodnu okolinu, hiljadugodisnje obicaje i kulturu zbog svoga bakra, zlata i dijamanata u Evropi?
Mislis li ti da bi sav taj tehnoloski napredak Evrope i Amerike bio moguc bez prirodnih bogatstava ostalih kontinenata?
I, sta im je kapital vratio: pruge za brzi dovoz rude i radne snage.
Danas se bunimo zbog navale emigranata koje je kapital doveo na granice nasih domova.

Da ali u doba kada su bjelci pokoravali Indijance to je bilo normalno, to jeste jaci je gazio slabijeg. Za razliku od danas i ovih emigranata, niko nikada nije dobrovoljno dozvolio da su se drustvo unisti i da ga neprijatelj pokori, a da se pritom nije branio (mozda osim Libana, sto je slicno danas Evropi).

https://www.thesun.co.uk/news/9637619/young-brits-life-lacks-purpose/
Дивне вести, велика трагедија међу највећим непријатељима Срба. Колико ће извршити самоубиство?
Muke Prvog Sveta.
Nema gladi, vecina bolesti je pod kontrolom, vecina je bez ozbiljnih trauma dozivela zrelo doba. Najveci problem je kako ograniciti unos kalorija na zdravu meru.
Kad ljudi dodju do tog stepena zasticenosti, zivot postaje dosadan i trazi se "svrha" ili "zelim da budem bitan" i slicni fazoni.

„Zato, ko se suprotstavlja vlasti, protivi se Božjem uređenju, a oni koji mu se protive navući će osudu na sebe.“ (13:2)
,,Svaka vlast je Bozija'' (13:6)

Stavljanje vulgarne reci i rec 'Bog' je veliki greh...

Svaka vlast je bozija jer narod dovede ili dozvoli da vladaju sa njim ... vlast je odlika naroda.

Muke Prvog Sveta.
Nema gladi, vecina bolesti je pod kontrolom, vecina je bez ozbiljnih trauma dozivela zrelo doba. Najveci problem je kako ograniciti unos kalorija na zdravu meru.
Kad ljudi dodju do tog stepena zasticenosti, zivot postaje dosadan i trazi se "svrha" ili "zelim da budem bitan" i slicni fazoni.
Glumac Antonio Banderas nedavno je prihvatio ulogu u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava", u kojem će glumiti Salvadora Maloa, reditelja sa telesnim poteškoćama. Film će se u bioskopima naći 4. oktobra.

"Kad se osvrnete na svoj život, svako će naći nekoga sa kim bi morao da se pomiri, ponekad i da traži oproštaj za stvari koje je rekao ili uradio, kao i za stvari koje niste rekli ili učinili",

Sledeće godine ću napuniti 60 godina i shvatio sam da u životu postoji trenutak u kojem ima mesta samo za istinu. Moj život nikad nije bio savršen i prolazim kroz sopstvena s**nja. Izazov sa kojim se suočavaju svi slavni upravo je ponovo vratiti normalnost svakodnevnog života"

"To je opasno jer počneš da misliš da si poseban, a nisi. Umetnički se povezujete sa ljudima, ali to vas ne čini posebnim”

Priznao je da je srčani udar 2017. godine u njegovom slučaju bio životna prekretnica.

"To je bila prekretnica, psihološki. Ljudi imaju tu tendenciju da nakon problema sa srcem pokazuju kako su u savršenom stanju. Želite više i govorite sebi da možete dobro da obavite posao. I tako sam odlučio da snimim još zanimljivih filmova",

Емпатија подразумева способност да се емоционално разуме шта друга особа доживљава.

Очигледно а БелиВук нема осећа емпатије, а не живи у неолибералном друштву, већ живи у имагинарном свету који је створио у својој глави а у коме га снажан диктатор бичује, и њега и цео народ, а БелиВук ужива у тако нечему.

Изгледа да емпатија није везана само за неолиберални поредак, а?
Ти су луд, драго ми је наравно да антисрпски енглези су несрећни, већина енглеза мрзе Србе и геноцидни су као турчегање, ти као лудак ме упоређујеш са манијаком који је поклао и масовно силовао 52 Српских села око Сребренице.

Ти су луд, драго ми је наравно да антисрпски енглези су несрећни, већина енглеза мрзе Србе и геноцидни су као турчегање, ти као лудак ме упоређујеш са манијаком који је поклао и масовно силовао 52 Српских села око Сребренице.
Izvadio si temu od pre x godina i moj post od pre ko zna koliko.

To samo manijaci rade.

Dokazali smo da si ti, a ne ja.

Ima sve lepo napisano na temi.
Баш све има да се види, енглези већином антисрпски, кроз историју и данас, и ти таквим злотворима геноцидним желиш добро.

Back