Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.189
zar ne trebaju biti najsrecniji ,
zive u monarhiji
Видећемо ...шта ће бити са исквареном и декадентном империјом !
Боље ће проћи него 5 ваших извргнутих и сатрулих република...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne trebaju biti najsrecniji ,
zive u monarhiji
s konja na magarca ili ono dabogda imao pa nemao uopste nije za zezanje..Видећемо ...шта ће бити са исквареном и декадентном империјом !
Боље ће проћи него 5 ваших извргнутих и сатрулих република...![]()
Cijenim Tvoje misljenje i vrijeme ulozeno u ovu poruku, ali dozvoli da se ne slozimu potpunosti sa izlozenim stavom!
Premalo, po mom misljenju, istrazujes ekonomske i vlasnicke odnose...ta situacija u kojoj mladi covjek zna, ako je visoko obrazovan i potice iz izbjeglicke ili radnicke familije, da ce cijeli zivot otplacivati studentski kredit, hipoteku za kucu( danasnji konformisti moraju imati "moju kucicu, moju slobodicu") i ostale atribute uspjesnosti, da mu preostaje robovanje gazdi...a to vidi i onaj autohtoni, iz slicnog miljea...pa se pitaju: ako ne mogu nista da promijenim, a kucica mi nije cilj u zivotu, zasto ne?
Mislim da odatle potice taj strah od promjena i negativno ocjenjivanje buducnosti!
Naravno da ne....Indijanci su zivjeli vjekovima prilicno dobro, prema svojim mjerilima, dok nije dosao bijeli covjek da ih uputi u "nove vrijednosti"!
Koje pravo ima bijeli covjek da nekome mijenja prirodnu okolinu, hiljadugodisnje obicaje i kulturu zbog svoga bakra, zlata i dijamanata u Evropi?
Mislis li ti da bi sav taj tehnoloski napredak Evrope i Amerike bio moguc bez prirodnih bogatstava ostalih kontinenata?
I, sta im je kapital vratio: pruge za brzi dovoz rude i radne snage.
Danas se bunimo zbog navale emigranata koje je kapital doveo na granice nasih domova.
Muke Prvog Sveta.https://www.thesun.co.uk/news/9637619/young-brits-life-lacks-purpose/
Дивне вести, велика трагедија међу највећим непријатељима Срба. Колико ће извршити самоубиство?
„Zato, ko se suprotstavlja vlasti, protivi se Božjem uređenju, a oni koji mu se protive navući će osudu na sebe.“ (13:2)
,,Svaka vlast je Bozija'' (13:6)
Stavljanje vulgarne reci i rec 'Bog' je veliki greh...
Glumac Antonio Banderas nedavno je prihvatio ulogu u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava", u kojem će glumiti Salvadora Maloa, reditelja sa telesnim poteškoćama. Film će se u bioskopima naći 4. oktobra.Muke Prvog Sveta.
Nema gladi, vecina bolesti je pod kontrolom, vecina je bez ozbiljnih trauma dozivela zrelo doba. Najveci problem je kako ograniciti unos kalorija na zdravu meru.
Kad ljudi dodju do tog stepena zasticenosti, zivot postaje dosadan i trazi se "svrha" ili "zelim da budem bitan" i slicni fazoni.
Ти су луд, драго ми је наравно да антисрпски енглези су несрећни, већина енглеза мрзе Србе и геноцидни су као турчегање, ти као лудак ме упоређујеш са манијаком који је поклао и масовно силовао 52 Српских села око Сребренице.Емпатија подразумева способност да се емоционално разуме шта друга особа доживљава.
Очигледно а БелиВук нема осећа емпатије, а не живи у неолибералном друштву, већ живи у имагинарном свету који је створио у својој глави а у коме га снажан диктатор бичује, и њега и цео народ, а БелиВук ужива у тако нечему.
Изгледа да емпатија није везана само за неолиберални поредак, а?
Izvadio si temu od pre x godina i moj post od pre ko zna koliko.Ти су луд, драго ми је наравно да антисрпски енглези су несрећни, већина енглеза мрзе Србе и геноцидни су као турчегање, ти као лудак ме упоређујеш са манијаком који је поклао и масовно силовао 52 Српских села око Сребренице.
Ти си исти манијак као Насер Орић, ј'бо те он.Izvadio si temu od pre x godina i moj post od pre ko zna koliko.
To samo manijaci rade.
Dokazali smo da si ti, a ne ja.Ти си исти манијак као Насер Орић, ј'бо те он.
Баш све има да се види, енглези већином антисрпски, кроз историју и данас, и ти таквим злотворима геноцидним желиш добро.Dokazali smo da si ti, a ne ja.
Ima sve lepo napisano na temi.