Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On ga je i sagradio, jebežga., iskoristio pa pustio da se sruši ko trošan klozet na košavi
Из твојег коментара, закључујем да ти више кривиш Броза и комунисте што нису одржали социјалистичку Југославију и после 1990 године, него што су је створили и одржавали 45 година.То значи да и ти подсвесно доживљаваш социјализам као примерен и одржив оквир за српски народ, а да је све ово што нам се дешава последњих 30-так година једно неприродно и привремено окружење.То произилази и из твојих прича о национализацији имовине садашње капиталистичке класе(тзв."деце комунизма" у твојој верзији), а социјализам може започети само експропријацијом власништва владајуће класе.

Потребно је да само отворено признаш шта ти је на души и да си и ти за социјализам.

Није Тито пустио да се СФРЈ сруши, него је умро, и није могао да живи 200 година, човек је рођен у 19 веку.

Свака генерација мора да створи неки одрживи друштвени и државни оквир за опстанак народа.Социјалистичку Југославију су створиле генерације рођене крајем 19 века и почетком 20 века, и они су већ били старци 70-тих и 80-тих.

Не можемо живети само на заслугама људи који су рођени пре 100 и кусур година, већ и ми морамо нешто да урадимо.

Poslednja izmena:
A u Miloševićevom socijalizmu su te fabrike donosile veliku dobit pa su Đinđić i kompanija odlučili da badbadava raskrče velike profitere :lol::lol:
Тада је био рат и у рату нема економског просперитета.

Истина је да део социјалистичке привреде није био одржив, и да су се неке фирме свакако морале затворити.Но, није било потребно да уништавамо баш целу индустрију, и да сада плаћамо странцима да нам овде отварају фабрике са технологијом од пре 30 или 40 године.Ми смо фабрике са таквом "модерном" тезхнологијом већ имали, али смо их исекли у старо гвожђе, и сада папрено плаћамо странцима да овде отварају индустрију на приближно истом технолошком нивоу.

Није Тито пустио да се СФРЈ сруши, него је умро, и није могао да живи 200 година, човек је рођен у 19 веку.
Пре тога је створио услове да не буде мирног разлаза.
Како другачије објаснити ''право на самоопределење до
самосталности само уз сагласност свих народа и народности''?

Пре тога је створио услове да не буде мирног разлаза.
Како другачије објаснити ''право на самоопределење до
самосталности само уз сагласност свих народа и народности''?
Није реч о било каквом праву на самопредељење, већ је реч о преамбули устава.У тој одредби се констатује да су народи СФРЈ користећи своје право на самопредељење до отцепљења створили Југославију.Другим речима, то право на самопредељење је већ конзумирано, и онда се више не може поново користити, сем ако се о томе не сагласе све републике.

Питање Југославије превазилази питање комуниста и Броза.СФРЈ и Краљевина Југославија су једна те иста држава, са различитим називима(Краљевина СХС, Краљевина ЈУгославија, ФНРЈ, СФРЈ), реч је о једном међународноправном и државном субјекту створеном 1918 године.

Poslednja izmena:
Није реч о било каквом праву на самопредељење, већ је реч о преамбули устава.У тој одредби се констатује да су народи СФРЈ користећи своје право на самопредељење до отцепљења створили Југославију.Другим речима, то право на самопредељење је већ конзумирано, и онда се више не може поново користити, сем ако се о томе не сагласе све републике.
Од чега су се одцепили и створили Југославију? Докле мислиш да лупеташ?

Bild (33).jpg

Pravi gospodin.

А шта је са шајкачом? Зашто деца у народној ношњи немају шајкачу?
Немаш ти појма какве је тај злотвор имао фобије од свега што је Српско.
Da znaš vala,dok je ubijao srpsku nejač po Mačvi bio je hrabar,čim je video šajkaču odmah se usro zajedno sa njegovim ortacima iz vražije.
Nije ni čudo što ga je drug crni šamarao po Drvaru

Što je najgore od svega svi ti koji su bili u logorima tih godina širom šugoslavije su uglavnom bili narodni heroji i titini borci iz 1945
Prvo su bili borci za slobodu a onda su preko noći postali izdajnici i narodni neprijatelji
E pa pokenjam se na taj dvolični ustaški komunizam u šugoslaviji ustaše broza
Meni se još gorim čini što su ***********ke anticivilizacijske vrednosti opstalr naročito u mentalitetu odnarođene pseudoelite.

Svaki totoalitarni mrak koji se nadvio nad Srbijom od 1945. do danas nosi isti potpis.

Немају шајкаче, јер је Броз претходно уништио све шајкаче у Србији, у сулудој вожњи својим брозомобилом.

Pogledajte prilog 674923
Да ли ти доживљаваш вишеструке оргазме када се на овако болестан начин изругујеш људима који су од овог болесника претрпели невиђено зло? Уживљаваш се у улогу њега, замишљаш да си он?

Ја се једино спрдам са антикомунистичким измишљотинама, које углавном пласирају они који су се некада увлачили у чмар комунистима, а сада измишљају разне глупости.

Не могу да не приметим, да од када су антисрпски настројени комунисти престали да владају, и од када владају србољубиви капиталисти, да су са тв-а и других мејнстрим медија нестали културни и образовни садржаји посвећени српској култури и традицији, а да су на њихово место постављени најприземнији глобалистички садржаји.И сада ја треба да поверујем да су комунисти затирали све српско а да ови сада љубе Српство.

Немају шајкаче, јер је Броз претходно уништио све шајкаче у Србији, у сулудој вожњи својим брозомобилом.

Pogledajte prilog 674923
Fidel nikada nije imao probelm sa tim da javno pokaže koliko mu se crveni ustaša gadi što se i vidi u njegovom izrazu.

Pogledajte prilog 674924

Znate kako , domacini poput dede su pustili Drazi cak i svoju zenu da im plodi ... :super:

Zato uvek ide ona ... meni je Deda pricao :p

Антикомунистима је деда свашта причао, али им није испричао најбитнију ствар: Да је деда преживео захваљујући НОБ-у, партизанима и комунистима који су спречили "српску мајку" и њене нацистичке господаре да од деде направе сапун.

Ја се једино спрдам са антикомунистичким измишљотинама, које углавном пласирају они који су се некада увлачили у чмар комунистима, а сада измишљају разне глупости.

Не могу да не приметим, да од када су антисрпски настројени комунисти престали да владају, и од када владају србољубиви капиталисти, да су са тв-а и других мејнстрим медија нестали културни и образовни садржаји посвећени српској култури и традицији, а да су на њихово место постављени најприземнији глобалистички садржаји.И сада ја треба да поверујем да су комунисти затирали све српско а да ови сада љубе Српство.
Све је ово бедни изговор за гадости које качиш овде.

Kakav je tvoj stav prema migrantima?

Мој став је да морамо поштовати прописе о заштити и преласку државне границе, и да је неовлашћено прелажење државне границе од стране више лица недопустиво понашање, које државни органи морају да активно спречавају и кажњавају.

Мој став је да морамо поштовати прописе о заштити и преласку државне границе, и да је неовлашћено прелажење државне границе од стране више лица недопустиво понашање, које државни органи морају да активно спречавају и кажњавају.
Izvoli brate izjasni se na temi za to.

Izvoli brate izjasni se na temi za to.
Писао сам о томе неколико пута, а не могу да учествујем у свим темама.

Битно је схватити да тренутна ситуација са миграцијама, није дошла тек тако, већ да иза тога стоје неки дубљи друштвени процеси.
Капитализам као глобални систем узрокује масовно кретање радне снаге, а очигледно је да западне капиталистичке елите подржавају масовну миграцију људи из Африке и Азије у ЕУ.
Ми смо једна периферна капиталистичка земља, и питање је каква је улога намењена нашој локалној капиталистичкој елити у читавом том процесу.У сваком случају, о тој улози неће одлучивати неки наш политичар, већ глобални капиталистички центри који ће одлучити каква је улога Србије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back