Marko Mare Jaric
Poznat
- Poruka
- 9.913
A vas je ceo svet upoznao po zlu pa zato vas se i gadeKo vas ne zna ...

U normalnim zemljama je zabranjeno svako veličanje i slavljenje diktatorskih,zločinačkih režima,fašizma,nacizma,komunizma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vas je ceo svet upoznao po zlu pa zato vas se i gadeKo vas ne zna ...

Da li si glup ili mnogo glup
Vidi nije poenta posta u vrsti rada nego da si morao da pobegneš iz svog zavičaja i da ližeš jaja švajcarskom gazdi
A vas je ceo svet upoznao po zlu pa zato vas se i gade
U normalnim zemljama je zabranjeno svako veličanje i slavljenje diktatorskih,zločinačkih režima,fašizma,nacizma,komunizma
bilde ... a Nedica velica i Drazu luzera hahaha.Normalne zemlje nemaju, a ni 1970-ih godina nisu imale, organizacije kao što je bio Savez pionira Jugoslavije.
Broz je osnovao partizanski pokret tek nakon što je Nemačka napala SSSR. Razumno je zaključiti da Broz ne bi osnovao partizanski pokret da je pakt Molotov-Ribentrop ostao na snazi do kraja rata.
Raspitaj se gde je bio Šarl de Gol od juna 1940. do juna 1944.Gde je bio Grol i Davidovic , jel su se borili ili su srali sa bezbedne lokacije?kao i ti danas.
Tvoj komentar je ultra glup. Ako je Draža mogao da osnuje četnički pokret u maju 1941, mogao je i Broz u to vreme da osnuje partizanski pokret.Inace Srbija i Jugoslavija je oduvek zavisila od mocniji , tako da je tvoj komentar ultra glup.

Jel bolje danas? Iz ugla penzionera?Социјализам не би пропао да се у њему радило као у капитализму, а профит делио поштеније, равномерније. Да се радило са оптималним искоришћењем свих ресурса - и материјалних, и енергетских, и финансијских, и људских. Без забушавања, фушерисања, арчења материјала и енергената...
Пензију сам зарадио у великој фабрици па знам шта причам.
Tvoji tekstovi su sranje.Taj tekst je sranje.
А шта се то толико ради у капиталистичкој Србији?Социјализам не би пропао да се у њему радило као у капитализму, а профит делио поштеније, равномерније. Да се радило са оптималним искоришћењем свих ресурса - и материјалних, и енергетских, и финансијских, и људских. Без забушавања, фушерисања, арчења материјала и енергената...
Пензију сам зарадио у великој фабрици па знам шта причам.
А шта се то толико ради у капиталистичкој Србији?
Уништавање домаће индустрије, довођење страних капиталиста које мора да финансирамо из буџета , укидање радничких права, масовно исељавање становништва, идиотизација популације преко медија-чему све то?Шта је на крају ефекат свих тих срања које смо направили својој земљи?
Да су реформатори 2000 године одлучили да уведу феудализам у Србији, не би били овако поразни ефекти.
Nismo stigli da završimo reforme, a SRS se vratio na vlast 2012.А шта се то толико ради у капиталистичкој Србији?
Уништавање домаће индустрије, довођење страних капиталиста које мора да финансирамо из буџета , укидање радничких права, масовно исељавање становништва, идиотизација популације преко медија-чему све то?Шта је на крају ефекат свих тих срања које смо направили својој земљи?
Да су реформатори 2000 године одлучили да уведу феудализам у Србији, не би били овако поразни ефекти.
Завршили сте реформе, претворили сте већину популације Србије у транзиционе губитнике и сиротињу а Србију у једну периферну депонију развијених капиталистичких земаља.Nismo stigli da završimo reforme, a SRS se vratio na vlast 2012.
Da ste ostavili nas normalne (ZES) na vlasti i posle 2012, sad bi legitimno mogao da me pitaš: "Zašto su plate samo 800 evra kod nas, a 900 u Hrvatskoj? Jel to taj vaš kapitalizam?"Завршили сте реформе, претворили сте већину популације Србије у транзиционе губитнике и сиротињу а Србију у једну периферну депонију развијених капиталистичких земаља.
Када сте обавили прљав посао и постали омражени код народа због "реформи"(читај уништавања државе), онда су вас страни господари одбацили и подржали Вучића и део ДОС-а(Мали, Весић, Зорана, Брнабић).
Вучић није СРС, већ настављач политике ДОС-а.
Savo ,oni ih nisu pretvorili u sirotinju nego su ostali sirotinja.Завршили сте реформе, претворили сте већину популације Србије у транзиционе губитнике и сиротињу а Србију у једну периферну депонију развијених капиталистичких земаља.
Када сте обавили прљав посао и постали омражени код народа због "реформи"(читај уништавања државе), онда су вас страни господари одбацили и подржали Вучића и део ДОС-а(Мали, Весић, Зорана, Брнабић).
Вучић није СРС, већ настављач политике ДОС-а.
Ја сам хтео да кажем д фабрике нису смеле да буду социјалне установе, него профитни центри. Старији памте да су се запошљавали и куси и репати, и они са две леве руке, и рођаци, и швалерке, и... Било је запослених који под милим богом ништа нису радили, који фабрици нису зарадили ни колико за кафу.Социјализам не би пропао да се у њему радило као у капитализму, а профит делио поштеније, равномерније.
To se radi i danas više nego u socijalizmu.Ја сам хтео да кажем д фабрике нису смеле да буду социјалне установе, него профитни центри. Старији памте да су се запошљавали и куси и репати, и они са две леве руке, и рођаци, и швалерке, и... Било је запослених који под милим богом ништа нису радили, који фабрици нису зарадили ни колико за кафу.
Ово је тачно:
savasavanovic:
Завршили сте реформе, претворили сте већину популације Србије у транзиционе губитнике и сиротињу а Србију у једну периферну депонију развијених капиталистичких земаља.
Зато сам и нагласио оно: ...а профит делио поштеније, равномерније.