Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.393
a jel ti ješ govna sa kašikom (turski) ili žlicom (hrvatski)?не каже се куфер него кофер, куфер је хрватски
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel ti ješ govna sa kašikom (turski) ili žlicom (hrvatski)?не каже се куфер него кофер, куфер је хрватски
не каже се куфер него кофер, куфер је хрватски
Bitno je da komunisti nisu budućnost Srbije.Ne diraj im #BuducnostSrbije![]()
Ех, пусти комунисти отимали туђу имовину и то онако бахато и силеџијски.Pa tvoji su oduzimali velika imanja,kuće sa okućnicama u zamenu za jednosoban stan ovde na Zvezdari i to bez ikakvog razloga a koliko vidim deca i unuci istih nastavljaju gde su im očevi i dedovi stali.
U stvari to je bio taj humani komunizam u pravom komunizmu,na početku su ubijali vlasnike
Dok ne pozatvaraju sve komunističke naslednike i one koji veličaju taj zločinački sistem ovoj zemlji nema napredka
он је будућност у лесоту кад лесото постане курватска колонијаBitno je da komunisti nisu budućnost Srbije.
Ti zdereš smrdljiv sendvič.Bitno je da zderes smrdljiv sendvič i botujes za SRSNS.
Bitno je da komunisti nisu budućnost Srbije.
Iskreno nije ni Čaušesku a ni hitler
Kako bre jasan kada ti treba prevodilac da bi razumeo o čemu i šta hrvat pričaCmare ne seri, bio je jasan čovek, lepo je rekao jedini.
Kako bre jasan kada ti treba prevodilac da bi razumeo o čemu i šta hrvat priča
Mislim i hitler je bio jedini.
Svi diktatori i masovne ubice su jedino ološi a to važi i za hrvatske ološe broza i pavelića
Nista ti tu ne mozes sem da kenjas po forumu ...Kako bre jasan kada ti treba prevodilac da bi razumeo o čemu i šta hrvat priča
Mislim i hitler je bio jedini.
Svi diktatori i masovne ubice su jedino ološi a to važi i za hrvatske ološe broza i pavelića
Ne brini se ti za meneU Jariću ja sam se zabrinuo jesi li još živ-jednostavno nema te izgleda otišo si u ilegalu.Prihvatio Brozove ideje.
Ti kenjaš.Nista ti tu ne mozes sem da kenjas po forumu ...
Mani me te ustaške propagandeNista ti tu ne mozes sem da kenjas po forumu ...
Gde si bio da spasis Srbiju od Broza ?
Zasto ste danas zamenili cast za sendvic od smrdljive salame ... ko vam kriv , Broz ?
Mani me te ustaške propagande
Gde su bili jevreji da spasu jevrejski narod od hitlera,gde su bili Srbi da spasu narod od ustaša,pavelića,broza i tuđmana
Pa uglavnom su bili pobijeni,eto gde su bili

Ne brini se ti za mene
Nego jesi li pomuzao,istimario krave i očistio štalu kod švajcarskog gazde??
Vidi neko normalan bi proklinjao broza i njegov diktatorski sistem koji te je naterao da timariš stoku u tuđini stranom gazdi a ti taj sistem i vođu hvališ
Da li si ti normalan?
Da li si glup ili mnogo glupE Jariću da ti malo objasnim.Ja još uvek timarim i muzem krave i meni je to prilično zadovoljstvo,a za takvu stvar nije Broz kriv.
Ako si ti prestao da muzeš i timariš krave,dobar znak da si već krečana.