Most na Adi je bolji i lepši od Gazele.Tito i Gazela. Domaca inzenjerska pamet, domace firme, ne ko danas stranci ti grade sa svojim radnicima, a ti im titras jajca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Most na Adi je bolji i lepši od Gazele.Tito i Gazela. Domaca inzenjerska pamet, domace firme, ne ko danas stranci ti grade sa svojim radnicima, a ti im titras jajca.
79/80.sam bio prvi razred.Zenica.Izveli nas na bulevar(obicna,malo sira ulica sa 2-ije trake,bombasticnog naziva)da masemo drugu titu(normalno mala slova).Cekali smo vise od 1h.Ulicom projurise motocikli i 2 crna auta.Nismo skontali ni u kom je bio.Pogledaj samo kako su ljudi nasmejani , prirodni ...
A danas ? trce za smrdljivu salamu u sendvicu gde im kaze vozd --- da otvaraju toalete i radna mesta gde ce nositi pelene .... to je ta demokratija ...
Cuti to bilo na sat vremena, danas putujuci SNS cirkus traje po ceo dan ... dobiju slobodno sa radnog mesta da pozdrave vodju , ko ne ide preti mu otkaz...79/80.sam bio prvi razred.Zenica.Izveli nas na bulevar(obicna,malo sira ulica sa 2-ije trake,bombasticnog naziva)da masemo drugu titu(normalno mala slova).Cekali smo vise od 1h.Ulicom projurise motocikli i 2 crna auta.Nismo skontali ni u kom je bio.
U anketi fali opcija da je radio za svoje interese.Covjek nije imao veze sa komunistima.Najvoljeniji kralj na ovim prostorima.Lov je privilegija kraljeva.Covjek je sa svojim kretenima pravio genocid u lovistu.Kao kada su kauboji ubijali bizone iz cistog hira.
Kada god slusam njegov govor borim se da skontam o cenu prica.Mozda je do mene?Mozda sam gluplji nego sto mislim o sebi.

Begels to su normalne stvari , izracunaj na racunaljku koliko je proslo godina ...
nikad gora voda ... ovi tvoji nazadni ne znaju ni vodu za pice da obezbede ...Most na Adi je bolji i lepši od Gazele.
ili da sravne NBG da vrate na predratno.Das maknu Nikola Pašić (lopov i licemew onog vwemena) i onaj na konju kod zgrade u kojoj čuvaju stare stvari preko puta pozorišta u koje idu samo stare babe i sumnjivi muškarci (normalni idu na splavove)
Njih više niko ne poznaje, pitajte bilo koju klinku na ulici...
Vučića i Vesića za života optočiti...
Ja bi napravijo grupnu skulpturu spo, ds, g17+, dss, ldp... Jes da su oni živi al su nas saranili
I da vidimo tendersku dokumentaciju gde šta može das zakine, malo na uštrb, malo rashodovane bronze, malo i Izvodjač da popusti pa će da mu izadjemo u susret za tamo neku drugu lokaciju, šteta da stoje pare u budžetu, propašće, povući će vlagu, papir je to...
Commiegelsu, most kralja Aleksandra postojao je na mestu današnjeg Brankovog mosta.Begels to su normalne stvari , izracunaj na racunaljku koliko je proslo godina ...
Ваљало би прерачунати колико вреди изградња Новог Београда, по садашњим тржишним ценама и по моделу најбољег понуђача ДОС/СНС.ili da sravne NBG da vrate na predratno.![]()
Gebels prdi iz Pančeva.Jbg Gebelsa trebali ste da čuvate Jugu, šta ćeš sada...
Ah da, da prdis iz Brexita![]()
Svaki zdravorazumski čovek prezire diktatore.
Broz je bio diktator.Tacno, sve od Slobe do Vucka, a pre njih kralja Aleksandra.
Taman koliko je Vucic reformator.
Svoj na svome , a gde je bese tebi matica?Gebels prdi iz Pančeva.
Zini da ti kažem.Svoj na svome , a gde je bese tebi matica?
Ovi danas da pocnu da rade jedan NBG , to bi najmanje trajalo jedno 100 - 150 godina.Ваљало би прерачунати колико вреди изградња Новог Београда, по садашњим тржишним ценама и по моделу најбољег понуђача ДОС/СНС.
Ако је Ђиласов мост коштао 400 милиона евра, Весићево поплочавање једног трга 10 милиона евра, један Ђиласов подземни контејнер 10 000 евра, једна Весићева фонтана 2 милиона евра, Београд на води 30 милијарди евра, колико би коштала изградња једног потпуно новог града за 200 000 становника?
Вероватно би дошли до неке невероватне цифре од неколико стотина милијарди евра, можда и читавих билион евра(хиљаду милијарди).
Да не помињемо пар милиона станова изграђених у време злих комуниста широм Србије, то би вероватно данас коштало колико и годишњи БДП неке високоразвијене земље попут САД или Јапана, када би то градили Ђилас или Весић.