Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.718
Petar I je bio demokrata.
Odlicno, samo seo na krvavi presto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar I je bio demokrata.
nisam napisao da si pametanTi projektuješ svoje mane na mene.
nisam napisao da si pametan

Bitno po krezubce da Vucko postoji i daje sendvice.

Drago mi je što te istina boli.Koliko dnevno napises gluposti kad bi ih sve bukvalno jeo imamo bi dvesta kila.
Drago mi je što te istina boli.

ili biti pedеr a ne primati u dupeBiti demokrata a ne i antititoista isto je što i biti gurman a ne voleti jesti.
Сви ми завидимо другу БГ-Гролу на његовој демократичности и храброј борби против Броза.Нема ни 40 година од Брозове смрти, а наш друг Грол се већ укључио у борбу против Броза.Boli me, ono probudim se ujutru i pogledam koliki si ti demoktata, a ja antidemokrata.![]()
Ti misliš da pričaš sa svesnim bićem, ali on će prosto da ti odgovori: "Zini da ti kažem" ili tako neku autističnu glupostСви ми завидимо другу БГ-Гролу на његовој демократичности и храброј борби против Броза.Нема ни 40 година од Брозове смрти, а наш друг Грол се већ укључио у борбу против Броза.
Предлажем да се на Крсти уведе титула "шампион демократије, реформи и мерења репа мртвом курјаку" и да се прва титула додели другу БГ-Гролу.
Предлажем да се БГ 5 изјасни да ли он има демократски легитимитет за ово што пише.На телу сваког човека има око 2 кг микроорган изама, а тело се састоји и од неколико милијарди ћелија.Не може он то да пише док нам не пружи доказ да је већина његових бактерија и ћелија демократски изгласала садржај његових постова на форуму.Eto sta puno demokratije uradi od coveka.
Сви ми завидимо другу БГ-Гролу на његовој демократичности и храброј борби против Броза.Нема ни 40 година од Брозове смрти, а наш друг Грол се већ укључио у борбу против Броза.
Предлажем да се на Крсти уведе титула "шампион демократије, реформи и мерења репа мртвом курјаку" и да се прва титула додели другу БГ-Гролу.
Када овде поново уведемо социјализам, друг БГ 5 иде у владу као представник "поштених" демократа, исто као и Грол 1945 године.Druže Savo ja sam apsolutno za da drugu BeGelsu dodelimo prvom!
A da ga ubacimo u opštinu?