Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
72375919_1130546087148113_2682225287013335040_n.jpg

Imamo bas ovde lika na forumu koji cita mnogo Vuciceve viceve :rotf:

"Nevidljiva ruka"

Naravno Zvalja F20 nije objasnio sta pod tim podrazumeva ali jedan komentator je objasnio.

Annotation 2019-10-08 212908.png

Ludak najavljuje jedan pisljivi put kao poduhvat 21. veka ... kakav luzer.

Boli me, ono probudim se ujutru i pogledam koliki si ti demoktata, a ja antidemokrata. :rotf:
Сви ми завидимо другу БГ-Гролу на његовој демократичности и храброј борби против Броза.Нема ни 40 година од Брозове смрти, а наш друг Грол се већ укључио у борбу против Броза.

Предлажем да се на Крсти уведе титула "шампион демократије, реформи и мерења репа мртвом курјаку" и да се прва титула додели другу БГ-Гролу.

Сви ми завидимо другу БГ-Гролу на његовој демократичности и храброј борби против Броза.Нема ни 40 година од Брозове смрти, а наш друг Грол се већ укључио у борбу против Броза.

Предлажем да се на Крсти уведе титула "шампион демократије, реформи и мерења репа мртвом курјаку" и да се прва титула додели другу БГ-Гролу.
Ti misliš da pričaš sa svesnim bićem, ali on će prosto da ti odgovori: "Zini da ti kažem" ili tako neku autističnu glupost

Eto sta puno demokratije uradi od coveka.
Предлажем да се БГ 5 изјасни да ли он има демократски легитимитет за ово што пише.На телу сваког човека има око 2 кг микроорган изама, а тело се састоји и од неколико милијарди ћелија.Не може он то да пише док нам не пружи доказ да је већина његових бактерија и ћелија демократски изгласала садржај његових постова на форуму.

Druže Savo ja sam apsolutno za da drugu BeGelsu dodelimo prvom!
A da ga ubacimo u opštinu?

Druže Savo ja sam apsolutno za da drugu BeGelsu dodelimo prvom!
A da ga ubacimo u opštinu?
Када овде поново уведемо социјализам, друг БГ 5 иде у владу као представник "поштених" демократа, исто као и Грол 1945 године.

Друг Александар Карађорђевић ће бити министар за одржавање дворских комплекса.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back