Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači Vukan FishingBooker - dečko ima promet od 35 miliona ribolovaca godišnje
I računaj da zarađuje 50 ili 100-300 dolara po čoveku.
Eto koliko zarađuje godišnje.

Par članaka o njemu, momak mlađi od mene
https://startit.rs/vukan-simic-fish...-na-svetu-jer-smo-startap-pokrenuli-u-srbiji/
https://noizz.rs/noizz-travel/vukan...00-evra-u-dzepu-sad-ima-40-zaposlenih/z8v9l3b

I Bill Gates, sa srednjom ugostiteljskom mlati milijarde... Samo mu mama bila veće mudo u nazzi IBM-u...
Tako da uspeh nije mogao izostati oko planova za globalnu kontrolu, a i imao je ufur sa besmislenim programskim jezikom za zatupljivanje mase...
Obezbedjen ufur...

Nije grehota kad je čovek mlad i ne koristi svoju mladost, već je grehota kad dodje u godine ko GeBels a ništa ne nauĉi
A od onih stvari kaže da su gejovi jako pametni i stvaraju napredak.
U jednoj stvari ste isti :bye:
Znači Silent Millionaires, Silent Billionaires, to je koncept koji volim, a ne ona jadna sirotinja što se veša po fabrikama i skače sa mosta jer im nisu isplatili milostinju po 2 godine
https://www.espreso.rs/vesti/drustv...s-njegovim-sinom-i-dalje-nam-je-knedla-u-grlu

Okej :lol:, rokaj snimaj, ja ti ne popujem nit ti kenyam šta da radim, dok suprotno ti stalno nešto zveraš u moj tanjir :lol:

• Podržavam
Reactions: BG5
I Bill Gates, sa srednjom ugostiteljskom mlati milijarde... Samo mu mama bila veće mudo u nazzi IBM-u...
Tako da uspeh nije mogao izostati oko planova za globalnu kontrolu, a i imao je ufur sa besmislenim programskim jezikom za zatupljivanje mase...
Obezbedjen ufur...
Simpatično kako uvek imate izgovor.:lol:
A kad bi manje muljali, a više ozbiljno radili, svi kao narod, bar nekakav uspeh ne bi mogao da izostane.
Uvek neka vezica i mućka...:lol:
Samo da pokradete šrafove iz fabrike i da maznete alat
A noću seku limene zidove fabričkih hala da pokrivaju svinjce.:lol:
Ajd molim te.:pljus:

Simpatično kako uvek imate izgovor.:lol:
A kad bi manje muljali, a više ozbiljno radili, svi kao narod, bar nekakav uspeh ne bi mogao da izostane.
Uvek neka vezica i mućka...:lol:
Samo da pokradete šrafove iz fabrike i da maznete alat
A noću seku limene zidove fabričkih hala da pokrivaju svinjce.:lol:
Ajd molim te.:pljus:

Nije izgovor sine nego se vazda krijete iza oblandi legitimiteta i ako može bez odgovornosti, naročito lične.
U suprotnom pribegavate upotrebi sile što spada u fašizam.

Konkretno?
Šta ti smeta?
Privatizacija ili nešto drugo?

Prvo mi smetaju legalisti koji svoje uspehe postižu na protivzakonit način.
Nakotilo se...

Pa zatim ti tvoji primeri nosača gajbica koji se obogatiše preko noći kao prvi se setili u odavno formiranom svetu.
Te priče su super za tebe, ja ih obično preskočim i pogledam dal nema neka slika gole zečice, to je takodje photoshopovano ali je laž manja :mrgreen:

Eto posto Begels nije nasao podatak u bukvaru, evo da mu ostavim ovo a neka misli kome Amerika "duguje"

Annotation 2019-10-04 124137.png

Prvo mi smetaju legalisti koji svoje uspehe postižu na protivzakonit način.
Nakotilo se...

Pa zatim ti tvoji primeri nosača gajbica koji se obogatiše preko noći kao prvi se setili u odavno formiranom svetu.
Te priče su super za tebe, ja ih obično preskočim i pogledam dal nema neka slika gole zečice, to je takodje photoshopovano ali je laž manja :mrgreen:
Mogo si onda bar da budeš psihijatar u Dizeldorfu pa da svoju kenjažu naplaćuješ papreno, a ne da mi tu trubiš u prazno :balaviz:
Što se nisi ugledao na Nosferatua?:malav:

• Podržavam
Ja da sam na tvom mestu ne bi mnogo gledao tuđe tanjire nego se bavio sobom ako ti je već toliko bitno sve to
Ako ne umeš pelene i 200 evra, šta da ti kažem, život ti je takav, čupav i dlakav...:malav:

• Podržavam
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back