HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.744
кад смо већ код парафраза- ево још једне, а ти препознај одакле је оригина,...Парафраза Маратонаца
Ко не воли Тита- упадне му....либерализам...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
кад смо већ код парафраза- ево још једне, а ти препознај одакле је оригина,...Парафраза Маратонаца
Zbog ne-kulture.А што је банован?
Владар којег обожавају љубитељи марихуане широм света?ko je Car Selasije? Znaš ili neznaš?
Ne, praunuk od kraljice Kleopatre.Владар којег обожавају љубитељи марихуане широм света?
А што је банован?
Ne, praunuk od kraljice Kleopatre.
Zbog ne-kulture.
A cudno toliko godina je na ostrvu ..![]()
Ти под хитно треба да добијеш упут за Драјзерову, дидеш на детитоксикацију, о трошку Крстарице, јеш'чуо?![]()
Ђес'ба, мениђеру, ша има?Vrućo danas...
Može nešta osvježavajuće bolan pa da ti JAaa objasnim pravu istinu
Aferim paša moj čestiti,Ђес'ба, мениђеру, ша има?
Безбели.
Ах, мерака, у вечери ране,Aferim paša moj čestiti,
dodjoh u ovaj ahiret na ašikli-pendžere zbog akšamluka
Забрањено је коментарисати рад модерације, тишина тамо.Kakvi su ovo komentari moderacijo?
Kakvi su ovo komentari moderacijo?
A to što ova internet ćenifa źbog njih smrdi nema vjeze, a?Забрањено је коментарисати рад модерације, тишина тамо.
доказиA to što ova internet ćenifa źbog njih smrdi nema vjeze, a?
докази![]()
Машала, Стојко ефендија!Oni mene pitaju jal sam ja školovan?
Makar mekteb da imam završen...
Ej a ja i medresu svršijo!![]()
И немереш дијат без кисика, а и колика је Јахорина планинааа!?Al djaba ti i mekteb i medresa kad poslije raspada SFRJ bilmezi sjeli na minder pa marifetluke raji čine
Muštuluka nisam čuo zadnjih tricet godina
Jal nafaka jal šta grdje
Неки шејтан уш'о у њиха, безбели!Ja ću u svakom slučaju ovih dana pisat žalbe reis-el-ulemi ovog foruma pošto od naibu-reisa fajde nema.
Od njih rahatluka nema koliko god im objašnjavao ha iz najbolje namjere