To si ti.SmrdGebelsovskihagdmsnsfucktaxxrd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si ti.SmrdGebelsovskihagdmsnsfucktaxxrd.
Nemoj ti nama na Tita, da mi ne bi sada tebe ovde.....To si ti.
Nemoj ti
Nemoj ti nama na Tita, da mi ne bi sada tebe ovde.....![]()
Istinsko pravo glasa postoji samo ako postoje demokratski izbori. Za vreme Tita nije bilo demokratskih izbora.
Demokrata!
Istinsko pravo glasa postoji samo ako postoje demokratski izbori. Za vreme Tita nije bilo demokratskih izbora.
Srbija je još u 19. veku imala višepartijski sistem. Niko u istoriji Srbije nije uništio demokratski potencijal kao Tito.NIKADA demokratskije nismo imali...Ni danas nemamo.
Srbija je još u 19. veku imala višepartijski sistem. Niko u istoriji Srbije nije uništio demokratski potencijal kao Tito.
Srbija je još u 19. veku imala višepartijski sistem. Niko u istoriji Srbije nije uništio demokratski potencijal kao Tito.
NIKADA demokratskije nismo imali...Ni danas nemamo.
DIKTATOR КОЈИ ЈЕ ДИКТАТОМ УВЕО ПРАВО ЖЕНА НА ГЛАСАЊЕ.
Зависи шта под демократијом сматраш .....
Kad omatoriš dovoljno videćeš koliko ti je država funkcionalna
Ти под хитно треба да добијеш упут за Драјзерову, дидеш на детитоксикацију, о трошку Крстарице, јеш'чуо?Velike Sile su za vreme trajanja SFRJ napravile grešku nad retrogradnim uredjenjima unutar Slovenije i Hrvatske (Kosovo included) svojom podrškom pa da umesto avanzuju u "demokratsko društvo" postanu isključivo "teritorijalno društvo" jer im je to bio jedini san.
Raspadom SFRJ i - ostvaren!
Ono što je civilizacija već prošla mi tek treba da prodjemo.
Naime, u prvoj fazi slobodu je imao samo vlastodržac.
Daljim razvojem slobodu su imali vlastodržac i najbliža postava
Posle se ta sloboda dodaje i aristokratiji zbog podrške vlastodršcu i ekipi okolo
Narodna sloboda je i dalje pod znakom pitanja.
Tako je bar u svetu.
Mi smo negde izmedju prve i druge faze.
Ти под хитно треба да добијеш упут за Драјзерову, дидеш на детитоксикацију, о трошку Крстарице, јеш'чуо?![]()
Ти под хитно треба да добијеш упут за Драјзерову, дидеш на детитоксикацију, о трошку Крстарице, јеш'чуо?![]()
Стојко је подп'о под утицај Бета таласа Конфузика- и примио се на теорију анациклозности
Онај Раста, што дувате вутру заједно?Znaš li ti Rolo ko je Car Selasije? Znaš ili neznaš?