Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam osetio, ali je recimo mome dedi bilo BOLJE u doba Nedića, nego u doba bravara! Iako NIJE bio 'četnik'! :super:
Vidis mom pradedi nije bilo bolje u doba Nedica , bio je berberin ugledan , radio je nedeljom i zavrsio u aps .. gde su ga mucile Nediceve falange--- i nikada necemo da se slozimo oko toga zasto i kome je sta bilo u kom momentu bolje ...
Samo vi kolaboracionisti , dobro ste prosli kako ste mogli ...

Vidis mom pradedi nije bilo bolje u doba Nedica , bio je berberin ugledan , radio je nedeljom i zavrsio u aps .. gde su ga mucile Nediceve falange--- i nikada necemo da se slozimo oko toga zasto i kome je sta bilo u kom momentu bolje ...
Samo vi kolaboracionisti , dobro ste prosli kako ste mogli ...
Ma koji hebeni kolaboracionisti? Deda radio svoj posao, obrađivao zemlju i gledao kako da prehrani sebe i svoju porodicu uz sve ostale gulikože, pljačkaše i ubirače raznih harača!

Iako je bravarska DEBILČINA navodno rekla NE Staljinu, ja svejedno Truloslaviju smatram bivšom sovjetskom prčijom! Pa onda vidim da je većini ex-varšavskih država BOLJE nego u doba SSSR-a! Nacrtano: Bolje im je jer NISU imali svoga Bravara!
Nisu ni imali zemlju sacinjenu od 6 republika ... tako da ne trabunjaj... Tito je sacuvao ono sto je napravljeno pre njegovog dolaska!

Znam ali pogledaj ovu odluku:
  • Tito je odbio da se učlani u rusko-šumsku pederaciju 1948
  • Današnji predsednik preklinje da ga tamo prime, a i njegov učitelj Slobošević tože
U tom smislu je Drug tito nažalost jedan od naših najumnijih predsednika u zadnjih 100 godina.
577031

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back