Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narod nije zanimala politika jer je imao šta da radi i od čega da živi pa i da letuje bez kredita
Iebeš ti demokratiju ako nemaš za leba
Pazi jos nisam video goreg debila na forumu , lepo sam mu ostavio gde je bila direktna demokratija i jos uvek ne shvata koliko smo tada u sustini bili slobodniji nego danas.
Obican covek se bavi politikom iz nezadovoljstva , kada ti je dobro onda te politika i ne zanima.
Mora covek da mu crta.

Znao sam da ces da se prostacki nasmejes jer si zaista tupav.

Intersne zajednice i delegatski sistem

Zbor radnika

Radnicki saveti

Skup stanara

Kucni saveti

Mesne zajednice

Nemas pojma sa zivotom. Sta je to nego direktna demokratija , ima li toga danas a demokratija je zvanicno u zemlji?

Danas jedino direktnu demokratiju ima Svajcarska a nekada smo i mi imali slicno barem u dobrom delu odlucivanja kada je javno dobro u pitanju , sta je danas ... gde je glas naroda kada se nesto radi ? ko se pita?
Citaj dobro Beg , citaj gde smo imali direktnu demokratiju.

Pazi jos nisam video goreg debila na forumu , lepo sam mu ostavio gde je bila direktna demokratija i jos uvek ne shvata koliko smo tada u sustini bili slobodniji nego danas.
Obican covek se bavi politikom iz nezadovoljstva , kada ti je dobro onda te politika i ne zanima.
Mora covek da mu crta.

Ti si najveći debil koga sam sreo u životu.

1979. godina https://freedomhouse.org/sites/default/files/Freedom_in_the_World_1979_complete_book.pdf
2019. godina https://freedomhouse.org/sites/default/files/Feb2019_FH_FITW_2019_Report_ForWeb-compressed.pdf

Glup si , lepo ti napisao i dalje ne kapiras ....

Opet pohvale Vucicu ?

Hahahahahaha

Nema sta odlicno ti radis za Vucka.
Šta me briga za Nemačku, najveću ekspanziju je Srbija imala od 1945 do 1982, sve pre i posle toga jalovo...

Извињавам се што вам покварих играчку ... Ето цео дан сте се играли играли .. а сад КВРЦ ....

Tito na Gazimestanu kojeg je dao Albaniji kako vele neke patrijote, spomenik 1953 podigli vanzemaljci.

36335417_10216907280140767_5250374112341131264_n.jpg

Komunjaro, demokratija podrazumeva slobodne izbore. SFRJ nije imala slobodne izbore.
У данашњој Србији нема никакве демократије ни слободних избора.О свему битном одлучују западни центри моћи, на чији састав бирачи у Србији немају никаквог утицаја.

Можеш да излазиш на дириговане изборе, али ће ММФ да одлучи о броју ученика у одељењу основне школе, сваки предлог закона се пише у Бриселу, Берлину или Вашингтону.Можеш да оснујеш странку, али да би та странка учествовала на изборима мораш да овераваш хиљаде потписа код нотара, а то кошта.

У данашњој Србији нема никакве демократије ни слободних избора.О свему битном одлучују западни центри моћи, на чији састав бирачи у Србији немају никаквог утицаја.

Можеш да излазиш на дириговане изборе, али ће ММФ да одлучи о броју ученика у одељењу основне школе, сваки предлог закона се пише у Бриселу, Берлину или Вашингтону.Можеш да оснујеш странку, али да би та странка учествовала на изборима мораш да овераваш хиљаде потписа код нотара, а то кошта.
Srbija je danas daleko demokratskija zemlja nego za vreme Tita.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back