Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Begelsu vidiš koliko ti treba da odgovoriš na jednostavno pitanje, čini se da nešto krijes ili se od nekoga krijes...
Teško da ti imaš tamo život a na forumu 0-24h trolujes po forumu, glumiš antikomunistu ali ne i antifasistu.
Idi pljuni Čerčilov spomenik , uradi neki četnički poduhvat, osveti mu se za Dražu.
Dokazi se četničkoj komuni na forumu.

Begelsu vidiš koliko ti treba da odgovoriš na jednostavno pitanje, čini se da nešto krijes ili se od nekoga krijes...
Teško da ti imaš tamo život a na forumu 0-24h trolujes po forumu, glumiš antikomunistu ali ne i antifasistu.
Idi pljuni Čerčilov spomenik , uradi neki četnički poduhvat, osveti mu se za Dražu.
Dokazi se četničkoj komuni na forumu.
DebilYU, nisam odgovorio na tvoje pitanje.

Zato što bolujes od autizma.

Izražena nemoć i strah od realnosti, izbegavaš odgovore, porediš sebe sa drugima Katicem...takve si traume to preživeo kada si 80ih sa 16 godina bežao iz Srbije haha.
A opšte je poznato da su upravo 80e bila najslobodnije godine u Jugi.

572080

Begelsu gde je bio Staljin ? :per:

Pichkice pobegulje zapale pa se vrate pred svršen čin a neke se i ne vrate jer im se dopala nova domovina haha.
Onoliku silu Francusku pregazise Nemci ko od keksa...gde je bežao Staljin kada se obrušio rajh nad njima? Pa nije bežao :per:

Kada je bio mlađi i pevao u jednoj seriji sa Čkaljom.

Да си ти мени жив и здрав Франак , Радиша је то певао још у време док си ти парадирао са црвеним пасошем, али то ниси могао да чујеш и видиш на телевизији. Зато си могао уживо да га и чујеш и видиш јер је певао нашима и у Швајцаској, али ти тамо ниси одлазио:per:

Да си ти мени жив и здрав Франак , Радиша је то певао још у време док си ти парадирао са црвеним пасошем, али то ниси могао да чујеш и видиш на телевизији. Зато си могао уживо да га и чујеш и видиш јер је певао нашима и у Швајцаској, али ти тамо ниси одлазио:per:
Kako ga nisu ubili crveni ?

Zar nije bilo zabranjeno haha

Pesma nas je odrzala ;)

Milane , Dragane ...

Partizani , Cetnici ...

Milane
Dragane
Hej, Milovanje moje sa Morave
Košuljica izvezena
Ja malena isprošena za Milana
Košuljica izvezena
Ja malena isprošena za Dragana
Svilen konac pletem sna
Tanka pređa srcem se tka
Pa se pokida
Hej, željo moja pusta devojačka
Hej, željo moja pusta devojačka
Svilen konac pokido se joj
Il' je moja suza pala, tanak konac pokidala

Poslednja izmena:
Komunjaro, gde je bio De Gol?
Де Гол је изазвао братоубилачки рат међу Французима.Са својим трупама и Британцима је нападао колоније под контролом Вишијевске владе и долазило је до сукоба између самих Француза.

Де Гол је требао да сачека да СССР, САД и УК победе Немачку, а не да изазива страдање свог народа.

Такође, Де Гол је био побуњеник и терориста, јер је легална влада Француске прихватила немачку окупацију и изабрала Петена за шефа државе.
Де Гол је дошао на власт захваљујући америчким и британским тенковима, а Де Гол је током рата радио за америчке и британске интересе.
Де Гол није организовао покрет отпора ради борбе са фашизмом, него да би дошао на власт.

После преузимања власти, деголистичке снаге су стрељале хиљаде француских домаћина без икаквог суђења, а легалног председника Петена је Де Гол осудио на смрт.

Након тога, Де Гол је од низа древних француских територија формирао посебне нације(Алжир, Камерун, Буркина Фасо, Конго, Мароко, Тунис итд.) и дао им статус полунезависних држава-република које су биле чланице врло лабаве Француске уније, а након неколико година су постале потпуно независне државе.

Француска је данас другоразредна сила због последица деголистичке страховладе.Данас потомци деголиста држе сву власт у Француској и не дају потомцима честитих француских домаћина из периода немачке окупације да преузму власт.

Петен је само хтео да спаси француски народ, и да избегне да Француска буде подељена између Немачке, Италије и Шпаније.

Де Гол је изазвао братоубилачки рат међу Французима.Са својим трупама и Британцима је нападао колоније под контролом Вишијевске владе и долазило је до сукоба између самих Француза.
Višijevska vlada je izazvala sukob između samih Francuza.
Де Гол је требао да сачека да СССР, САД и УК победе Немачку, а не да изазива страдање свог народа.
572121

572122

https://www.defensemedianetwork.com...man-reprisals-against-the-french-resistance/#

Такође, Де Гол је био побуњеник и терориста, јер је легална влада Француске прихватила немачку окупацију и изабрала Петена за шефа државе.
Legalna vlada u Jugoslaviji nije prihvatila nemačku okupaciju.
Де Гол је дошао на власт захваљујући америчким и британским тенковима
Jeste. Pa?
Де Гол није организовао покрет отпора ради борбе са фашизмом, него да би дошао на власт.
Nije istina.
После преузимања власти, деголистичке снаге су стрељале хиљаде француских домаћина без икаквог суђења

Da li je De Gol to naredio? Koliko je ljudi streljano bez suđenja?

Након тога, Де Гол је од низа древних француских територија формирао посебне нације(Алжир, Камерун, Буркина Фасо, Конго, Мароко, Тунис итд.) и дао им статус полунезависних држава-република које су биле чланице врло лабаве Француске уније, а након неколико година су постале потпуно независне државе.
Ne može Alžir da se poredi sa Makedonijom.

Poslednja izmena:
Višijevska vlada je izazvala sukob između samih Francuza.

Pogledajte prilog 572121
Pogledajte prilog 572122
https://www.defensemedianetwork.com...man-reprisals-against-the-french-resistance/#

Legalna vlada u Jugoslaviji nije prihvatila nemačku okupaciju.

Jeste. Pa?

Nije istina.

Da li je De Gol to naredio? Koliko je ljudi streljano bez suđenja?

Ne može Alžir da se poredi sa Makedonijom.

Еххх .. те демократе .. у све се мешају .. све разумеју .. све знају ....:thumbdown:

Француска је данас другоразредна сила због последица деголистичке страховладе.Данас потомци деголиста држе сву власт у Француској и не дају потомцима честитих француских домаћина из периода немачке окупације да преузму власт.

Петен је само хтео да спаси француски народ, и да избегне да Француска буде подељена између Немачке, Италије и Шпаније.

Петен у Француској Недик у Србији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back